Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 iul 2010 - Anul XV, nr. 178 (4469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De mâine

Apa caldă nu va mai curge la robinetele sucevenilor timp de o lună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Astăzi este ultima zi în care locuitorii municipiului Suceava mai au la robinete apă caldă de la Termica, în intervalul orar 06.00 - 22.00, pentru că de la 1 august, timp de o lună, trebuie să apeleze la mijloace alternative de a-şi asigura apa caldă necesară igienei personale.

Oprirea apei calde, în perioada 1 august – 31 august, este impusă de necesitatea efectuării reviziei şi lucrările anuale de reparaţii la centrala de termoficare, a lucrărilor de modernizare la magistrala I de termoficare, precum şi a lucrărilor de refacere a distrugerilor provocate de inundaţii la podul tehnic de peste râul Suceava, pe care se află conducta de apă caldă ce alimentează oraşul.

Una dintre principalele lucrări de modernizare va fi cea de înlocuire a unei porţiuni a magistralei I de termoficare, pe porţiunea cuprinsă între Colegiul Naţional Petru Rareş şi Cinematograful Modern, în locul conductelor vechi, uzate, urmând să fie montată o conductă nouă, mai rezistentă şi izolată termic.

De asemeni, doar în perioada în care este oprită apa caldă în tot oraşul poate fi montată din nou conducta de tur al apei calde, care traversa râul Suceava pe podul tehnic ce a fost rupt de inundaţiile de la începutul lunii iulie, în prezent conducta fiind atârnată la doar câţiva metri de apă, expusă la noi viituri sau chiar în pericol de a se crăpa din cauza greutăţii sale.

Între timp, pentru a avea cu ce se spăla, sucevenii vor trebui să apeleze din nou la vechea metodă, de încălzire a apei pe aragaz, sau la metode mai moderne, adică boilere electrice instant sau cu rezervor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apa caldă nu va mai curge la robinetele sucevenilor timp de o lună.
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Apa caldă nu va mai curge la robinetele sucevenilor timp de o lună1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde-i primarul cu termica si sitemul centralizat trimis de
(31 iul 2010, 12:56:19
Ba de cat sa stau o luna fara apa calda la robinet ... sau 2-3 dupa caz cum a fost anul trecut imi iau centrala de apartament si incalzesc si apa cu ea... oras european vara nu ai apa calda... ciobanie
2.   Huuuuuu trimis de
( 1 aug 2010, 01:59:39
ca-n evul mediu !!!!! urat foarte urat !!!!
3.   Viitorul trimis de
( 1 aug 2010, 11:51:09
nu este o centrala care arde combustibili fosili (desi in SUA peste 50 % din energia produsa este de centrale cu carbune)sau mai nou , cu rumegus sa astepti sa vina rumegusul din vanzarea padurilor sucevei la italieni si spanioli cum vrea liderul urbei sa faci o baie cand vor p..a lor.....
4.   Lungu, mizeria orasului ! trimis de
( 1 aug 2010, 16:00:20
dupa ce ca suntem nevoiti sa induram zi de zi, praful din acest oras nematurat de un an de zile, taranul din prelipca, ne taie si apa calda. suntem mai ceva ca-n evul mediu.
rusine lungule, sper sa arzi in iad nesimtitule ! n-ai facut nimic pentru oras in al doilea mandat ! OUT !
5.   Curiozitate trimis de
( 2 aug 2010, 04:13:26
Ce mai reabiliteaza asta ??? Termica e cu un picior in groapa... si el mai schimba tevi? pentru ce ?? alti bani la rude ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei