Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 apr 2010 - Anul XV, nr. 91 (4382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sincope

Calitatea şi continuitatea furnizării apei reci, posibil afectate în toată Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Furnizarea apei potabile în întreg municipiul Suceava şi în comunele care sunt alimentate din sistemul oraşului va înregistra, în perioada următoare, unele sincope.

Operatorul de apă ACET informează, printr-un comunicat de presă, că în cadrul programului ISPA de reabilitare a sistemului public de alimentare cu apă din municipiul Suceava sunt incluse şi măsuri de reabilitare a sursei de apă Berchişeşti, a conductei magistrale de aducţiune Firul 1- DN 600 Suceava-Berchişeşti, a rezervorului de rupere de presiune Corlata, precum şi a două dintre cele trei rezervoare de 10.000 mc de la gospodăria de apă Sfântu Ilie.

În vederea asigurării condiţiilor de predare a celor două rezervoare de la Sfântu Ilie şi a Firului 1 de aducţiune, sunt necesare unele manevre care să asigure trecerea de la funcţionarea cu două magistrale la funcţionarea cu una, golirea firului de aducţiune Berchişeşti-Sfântu Ilie, golirea rezervoarelor, trecerea de la funcţionarea cu trei rezervoare cu câte 10.000 de mc fiecare la un regim de funcţionare cu un singur rezervor de aceeaşi capacitate şi revenirea la două magistrale. ACET estimează că în perioada de tranziţie de la regimul actual la cel de lucru este posibil să apară perturbări în prestarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă, atât în ceea ce priveşte calitatea apei, cât şi a continuităţii serviciului.

 

Lucrările la sursa de alimentare cu apă, estimate a se finaliza la sfârşitul lunii iulie

Manevrele vor începe miercuri, 21 aprilie a.c., la orele 16.00 urmând ca joi, la ora 6.30, să se predea constructorului amplasamentul pentru lucrări. ACET estimează că se va reveni la schema de alimentare cu apă pe două magistrale de aducţiune sâmbătă, în jurul orelor 12.00.

„Până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a instalaţiilor hidraulice şi a construcţiilor civile aferente celor două rezervoare cu capacitate de 10.000 mc de la gospodăria de apă Sfântu Ilie se va funcţiona cu un singur rezervor de înmagazinare. În conformitate cu ultimul grafic prezentat de constructor, reabilitarea acestor rezervoare se va finaliza în data de 30 iulie 2010”, se mai arată în comunicat.

Potrivit aceluiaşi grafic, în perioada mai-iulie 2010 se vor efectua lucrări de reabilitare a conductei magistrale de aducţiune Berchişeşti-Sfântu Ilie Firul 1-DN600.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calitatea şi continuitatea furnizării apei reci, posibil afectate în toată Suceava.
 Vizualizări articol: 754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 4 voturi
Calitatea şi continuitatea furnizării apei reci, posibil afectate în toată Suceava2.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(21 apr 2010, 19:29:23
De ce nu spun in clar daca se va opri apa rece ?
2.   Speram sa nu dureze chiar 2 zile! trimis de
(21 apr 2010, 22:53:09
Durata principala care formeaza sincoopa de obicei este cea mai mare.. Deci speram sa nu dureze chiar 2 zile!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei