Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 apr 2010 - Anul XV, nr. 91 (4382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În linie dreaptă

Aproape 580 de amenzi pentru viteză, după prima săptămână cu noile radare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noile radare intrate în dotarea Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava au făcut aproape 580 de victime în prima săptămână de la darea în folosinţă. Conform statisticilor făcute de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în perioada 12-18 aprilie a.c., acţiunile de control în trafic cu autospecialele Logan MCV dotate cu noile radare au dus la depistarea şi sancţionarea a 579 de conducători auto care depăşiseră limitele legale de viteză, 18 dintre aceştia, înregistraţi cu viteze ce depăşeau cu mai bine de 50 de km/h limitele admise, rămânând şi fără permise de conducere. Dacă facem un calcul rezultă o medie de puţin peste 80 de sancţiuni contravenţionale pe zi. Trebuie spus însă că primele zile au fost folosite şi pentru acomodare de agenţii rutieri, astfel că nu s-a acţionat la capacitate maximă. De asemenea, în numeroase momente, maşinile au fost folosite şi pentru activităţi de supraveghere şi înregistrare a traficului. În cadrul unor acţiuni organizate care vor urma însă, se va acţiona mai intens, inclusiv în sistem de radare în cascadă.

Important de precizat, radarele acoperă acum toate categoriile de drumuri, nu doar cele naţionale, cum se făcea cu precădere când în dotarea Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava se aflau doar cele patru radare vechi ale oamenilor legii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 580 de amenzi pentru viteză, după prima săptămână cu noile radare.
 Vizualizări articol: 1962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aproape 580 de amenzi pentru viteză, după prima săptămână cu noile radare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .. trimis de
(21 apr 2010, 12:05:46
nu stiu unde stati fratilor cu taradaicile voastre, dar niciodata nu sunteti acolo cand se trezesc smecheroii sa depaseasca linii duble continue, pe trecerile de pietoni prin Draguseni si alte sate din comuna Suceava.

Nu mai zic de ce se intampla pe drumul spre Siret/Radauti, sau dincolo, pe la Cornu Luncii, unde toti retarzii fara permis conduc A4-uri, golf-uri si alte alea cu pedala la fund.

Prin urmare, tind sa cred ca stati la mititei si bere pe la vreun popas pe undeva pe la Spataresti probabil, cu radarul pornit "la shto"...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei