Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 apr 2010 - Anul XV, nr. 79 (4370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oaspeţi de seamă

Gică Popescu a petrecut Paştele cu lăutari şi elicopter la scară la Suceviţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Musafiri de seamă la Suceviţa cu ocazia Paştelui. Fostul mare internaţional român Gică Popescu, dar şi impresarul Victor Becali au ţinut să-şi petreacă sărbătorile pascale la Hotelul Sofia, un stabiliment de patru stele.

 

Dacă Victor Becali a stat doar două zile, de duminică până marţi, Gică Popescu şi familia sa au petrecut nu mai puţin de cinci zile la Suceviţa. Fostul căpitan al echipei naţionale a României a sosit în Bucovina pe calea aerului, cu elicopterul proprietate personală, şi a plecat spre casă cu acelaşi mijloc de transport.

„Am ales elicopterul pentru a evita aglomeraţia de pe şosele. Dacă veneam cu maşina făceam 6-7 ore, aşa însă am ajuns mult mai rapid”, a precizat Gică Popescu. Acesta a mărturisit că, deocamdată, încă nu s-a aşezat la manşă, dar speră s-o facă în curând, după ce va absolvi cursurile de pilotaj pe care le urmează în prezent.

Referitor la alegerea de a petrece Paştele în Bucovina, Gică Popescu a mărturisit că a făcut cea mai bună alegere.

„Spre ruşinea mea, nu cunoşteam aproape deloc această zonă. Am mai fost o dată, la o nuntă, acum câţiva ani, dar nu am avut timp să văd frumuseţile locului. M-au impresionat casele şi oamenii. A fost cel mai frumos Paşte”, a mărturisit Popescu.

Fostul jucător al Barcelonei a luat lumină în noaptea de Înviere de la Mănăstirea Suceviţa, dar în sejurul petrecut în Bucovina a vizitat şi celelalte mănăstiri.

„Cel mai mult m-a impresionat Putna, poate şi pentru că are o mare semnificaţie istorică, dar şi celelalte mănăstiri sunt superbe. Cu siguranţă am să revin în zonă. Nu ştiu când, dar voi reveni”, a adăugat Gică Popescu.

 

„Un om foarte modest”

Venirea lui Gică Popescu la Hotelul Sofia a fost o surpriză până şi pentru proprietarii acestui stabiliment de patru stele.

„A ales un pachet de cinci zile, a sosit de joi după-amiază şi a plecat marţi. Nu vă pot spune cât a plătit, dar vă asigur că este vorba de o sumă rezonabilă”, a precizat Constantin Semenov.

În afara produselor tradiţionale pentru Paşte, lui Gică Popescu şi celor din anturajul său le-au fost pregătite şi alte surprize.

Viţelul la proţap şi purcelul de lapte au fost doar câteva din „amănuntele” culinare ale sejurului din Bucovina, în timp ce ambientul a fost asigurat de o formaţie de lăutari adusă de la Botoşani.

„Am rămas impresionat de Gică Popescu. Este un om foarte modest şi cu foarte mult bun-simţ. I-a plăcut zona şi a spus că va mai veni”, a completat proprietarul stabilimentului în care Gică Popescu şi-a petrecut sărbătorile pascale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gică Popescu a petrecut Paştele cu lăutari şi elicopter la scară la Suceviţa.
 Vizualizări articol: 6221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 10 voturi
Gică Popescu a petrecut Paştele cu lăutari şi elicopter la scară la Suceviţa4.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo lui trimis de
( 7 apr 2010, 12:50:43
Bravo lui,si eu m-as plimba mai mult daca as avea un elicopter....
2.   Simplu si modest ? trimis de
( 7 apr 2010, 21:50:34
Unde a fost Messi,cel laudat ca o sa vina la Suceava?Celebrul fotbalist a ramas la Barcelona sa pregateasca confruntarea cu Arsenal.Acum,cand scriu,Messi a marcat toate cele 4 goluri si a calificat de unul singur pe FC Barcelona in semifinale.Bravo d-le Popescu,insa fereste-te de "samsarii" Becali daca mai poti si daca nu esti de santajat!Acesti "derbedei" vreo 3,sunt o parte din otrava fotbalului romanesc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei