Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 apr 2010 - Anul XV, nr. 79 (4370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neatenţie

Femeie pe motoscuter, accidentată în timp ce vira spre o benzinărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 31 de ani, care se deplasa pe un motoscuter, a fost accidentată de o maşină după ce şi-a schimbat direcţia de mers, spre o benzinărie, fără să se asigure. Evenimentul rutier s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 16.30, pe DN 2, în Grăniceşti.

Femeia accidentată, Domnica M., venea dinspre Siret şi, în dreptul benzinăriei Lukoil, a efectuat un viraj spre stânga, ţâşnind în faţa lui Adrian M., un şofer în vârstă de 31 de ani din municipiul Suceava, care venea regulamentar din sens invers. Şoferul a acroşat-o cu partea din faţă a maşinii, din impact femeia, care purta cască de protecţie, fiind proiectată pe carosabil. Preluată de o ambulanţă şi dusă la spital, aceasta a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral, cu hematom epicranian şi o contuzie la un genunchi, la o primă investigaţie medicii apreciind că are nevoie de 10-15 zile de îngrijiri medicale, asta dacă nu intervin complicaţii neurologice.

Poliţia precizează că accidentul s-a produs deoarece femeie aflată pe vehiculul pe două roţi nu s-a asigurat şi nu a dat prioritate maşinii care se deplasa regulamentar.

Din cauza stării de sănătate, victima nu a putut fi verificată cu etilotestul. În privinţa şoferului, acesta avea alcoolemie 0.

Din păcate, după încălzirea vremii, accidentele în care sunt implicaţi cei care se deplasează pe două roţi au reapărut frecvent pe şoselele din judeţ. Aproape fără excepţie, accidentele de acest gen se produc după ce mopediştii comit erori grave în trafic, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul evenimentului rutier din urmă cu două zile.

O mare parte dintre cei care se deplasează pe motoscutere nu au cunoştinţe de legislaţie rutieră, de aici apărând şi numeroasele probleme din trafic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie pe motoscuter, accidentată în timp ce vira spre o benzinărie.
 Vizualizări articol: 2079 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Femeie pe motoscuter, accidentată în timp ce vira spre o benzinărie3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Regulile de circulatie trimis de
( 7 apr 2010, 13:47:15
Cine ii verifica pe cei care conduc motoscutere daca au stiinta despre regulile de circulatie ? In zona respectiva este linie continua - deci doamna de pe motoscuter nu avea voie sa vireze spre benzinarie. Un alt aspect important, dar complet neglijat de politie: cum este posibil ca masinile cu volan pe dreapta sa fie lasate sa circule in tari unde circulatia se face pe partea stnaga ? Cum se poate asigura soferul unei astfel de masini cand face o depasire ? Foarte interesant ...
1.1  RE: Regulile de circulatie trimis de
( 7 apr 2010, 13:58:49
stai linistit, nu volanul pe dreapta e problema, ci faptul ca pe soselele astea vai de capu lor, circula multi cocalari.
2.   Atentie motoscuter trimis de
( 7 apr 2010, 22:17:34
Ce volan pe dreapta domnilor? Masina domnului profesor Morosan nu are volan pe dreapta .Dati-mi voie sa va spun ca domnul Morosan conduce cu atentie si nici nu are boala vitezei.Doamna de pe motoscuter sa multumeasca lui dumnezeu ca a scapat cu atit si daca nu stie regulile de circulatie sa stea acasa altadata si sa nu nenoroceasca niste oamneni.Astia cu motoscuterele sunt pericol public.
DOAMNE AJUTA DOMNULE PROFESOR
3.   Politia ancheteaza doar persoanele nevinovate trimis de
( 7 apr 2010, 23:55:08
Politia iese in evidenta cu anchetarea unei singure persoane.De ce nu a facut testul de alcolemie al doamnei?De ce mopedu nu a fost dus la Radauti la testat si a fost dusa numai masina?Azi doamna Doina era bine mersi in orasul Suceava si nu era anchetata,deoarece nu are nici macar atestat sa conduca moped,dar sa aiba asigurare, nici vorba si totusi circula pe E85?Sunt prea multe intrebari la care politia clacheaza ori din nestiinta ori din alte motive.O sa lflam pana la urma si adevarul.era a doua zi de Pasti oare si lumea nu s-a trezit?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei