Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 apr 2010 - Anul XV, nr. 79 (4370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De Paşte

Cumpărături cu bancnote falsificate de 100 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe bancnote falsificate de 100 de lei au fost descoperite de poliţişti la un individ din judeţul Bistriţa-Năsăud, care încerca să le plaseze pe piaţa din Suceava.

Luni seară, o angajată a unui bar de pe strada „Unirii” din Vatra Dornei a sunat la Poliţie şi a sesizat faptul că, cu câteva minute înainte, un client suspect a încercat să-i plaseze o bancnotă de 100 de lei, care părea contrafăcută.

Gestionara cu pricina, o tânără în vârstă de 24 de ani, din localitate, le-a spus poliţiştilor că un bărbat necunoscut s-a prezentat la bar şi a comandat de băut, după care a plătit consumaţia în valoare de 13 lei cu o bancnotă de 100 de lei.

Vânzătoarea i-a dat restul de 87 de lei, însă a observat că era ceva suspect cu bancnota de 100 de lei, motiv pentru i-a spus clientului că ceva nu e în regulă.

În acel moment, bărbatul cu pricina s-a precipitat, i-a luat bancnota de 100 de lei şi i-a dat imediat două de 50 de lei, după care, fără să mai aştepte restul, a plecat grăbit din local.

Comportamentul suspect al individului cu pricina i-a confirmat gestionarei că ceva e în neregulă cu respectivul client, astfel încât tânăra a sunat la poliţie şi le-a povestit totul oamenilor legii.

La scurt timp, după descrierea făcută de gestionara de la bar, un echipaj de poliţie a reuşit să dea de urma principalului suspect, un anume Ioan Morariu, în vârstă de 43 de ani, din comuna Lunca Ilvei.

În urma controlului corporal făcut asupra acestuia, poliţiştii au găsit şase bancnote în cupiură de 100 de lei, care aveau aceeaşi serie.

Poliţiştii au declinat competenţa în acest caz ofiţerilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava.

Din informaţiile noastre, în cursul zilei de ieri, ofiţerii BCCO Suceava au plecat la Lunca Ilvei pentru mai multe percheziţii domiciliare, existând date că ar fi vorba despre o reţea de crimă organizată care se ocupă cu falsificarea banilor.    

Mai multe amănunte în ediţiile viitoare ale ziarului nostru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cumpărături cu bancnote falsificate de 100 de lei.
 Vizualizări articol: 1943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Cumpărături cu bancnote falsificate de 100 de lei4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei