Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2009 - Anul XIV, nr. 281 (4267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tras pe dreapta

Şofer de autobuz, adus la poliţie, după ce unul dintre pasageri a ajuns la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul unui autobuz de transport local din municipiul Suceava a fost tras pe dreapta şi adus la poliţie, pentru a da explicaţii, după ce unul dintre pasageri a ajuns la spital.
Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9:50, poliţia a fost sesizată de către cadrele sanitare de la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava despre faptul că la unitatea medicală a ajuns o femeie care susţine că este victima unui accident rutier.
Poliţiştii sosiţi la faţa locului au aflat de la pacienta respectivă, Parachiva N., în vârstă de 66 de ani, că s-a accidentat într-un autobuz de transport călători.
Femeia a povestit că, în acea dimineaţă, se afla în autobuz şi, în apropierea staţiei de lângă hotelul Bucovina, s-a ridicat pentru a coborî, moment în care şoferul a pus o frână bruscă, iar ea s-a dezechilibrat şi a căzut pe culoarul autovehiculului, lovindu-se de un scaun.
După ce a coborât în staţie, simţind dureri la umăr, s-a dus la spital, fiind diagnosticată cu contuzie toraco-abdominală stânga, leziune pentru care necesită între 3 şi 5 zile de îngrijiri medicale.
Poliţiştii au reuşit să-l găsească pe şoferul autobuzului în care a avut loc accidentul, Ilie A., în vârstă de 40 de ani, din municipiul Suceava, acesta mărturisind că a frânat brusc pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism care circula în faţa sa şi al cărui număr de înmatriculare nu l-a reţinut, autoturism care a frânat de asemenea brusc.
Şoferul le-a spus poliţiştilor că a plecat din staţie, pentru că nici un călător nu i-a spus că ar fi vreo persoană lovită.
Luată la întrebări şi taxatoarea de pe autobuz, aceasta a declarat că a văzut incidentul, însă femeia, după ce a căzut, s-a ridicat şi a coborât din autobuz ca şi când nu ar fi păţit nimic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer de autobuz, adus la poliţie, după ce unul dintre pasageri a ajuns la spital.
 Vizualizări articol: 4239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Şofer de autobuz, adus la poliţie, după ce unul dintre pasageri a ajuns la spital4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Accident trimis de
(30 nov 2009, 11:52:52
da, asa este, sustin cele descrise.....cu groaza te urci in autobuz.....dar ce sa mai spunem de maxi-taxi ? cu ele este in pericol total.... probabil pina nu o sa moara cineva nu se vor linisti....
2.   Soferii de raba trimis de
(30 nov 2009, 12:45:58
Nu numai ca bruscheaza autobuzul ala si calatorii, dar au si o atitudine impertinenta cu calatorii. Sunt niste tarani nesimtiti, fosti conducatori de raba, care comenteaza si injura pe oricine indrazneste sa-l corecteze. Iti inchid usa in nas, daca ii intrebi de ce te injura, mai ca nu te iau la bataie...cand tot ce trebuie sa faca idiotul, este sa invarta de un volan si sa apese niste butoane..toata ziua.
3.   Mai avem de "mancat" ceva educatie civica trimis de
(30 nov 2009, 12:55:38
nu vreau sa tin partea soferilor..si eu ,desi sunt tanar,am avut niste surprize din cauza lor,dar asta nu inseamna ca e total vina lor.vina,in cea mai mare parte,noi o purtam.vrem un transport cat mai linistit, dar sa ajungem la timp la destinatie...situatiile se cam bat cap in cap.solutia tot la noi sta...trebuie sa invatam sa folosim obiectele din dotarea autobuzelor(butonul pentru oprire,barele de sustinere..).asta, desigur,intr-un mod corect.si,impreuna cu suplimentarea numarului de autobuze,plus modernizarea sistemului de taxare,cred ca se vor rezolva multe din neplacerile transportului in comun.toti ne uitam "peste gard" la altii si ne desconsideram ca popor.ne-ar place sa fie ca acolo,dar nici unu nu punem osul la contributie.mi-e deja scarba sa vad acum,dupa atatia ani in care foarte multa lume a vizitat occidentul,ca mai nimic nu s-a schimbat.sper ca nu va ramane la nesfarsit tara oamenilor prost crescuti.
3.1  RE: Mai avem de "mancat" ceva educatie civica trimis de
(30 nov 2009, 13:09:42
Prietene, atat timp cat tu platesti pentru serviciile respective, ai tot dreptul sa critici partile negative, care sunt semnificativ de multe. De la incompetenta si ciobanismul soferilor, la impertinenta taxatoarelor (carora nu le vad rolul in autobuz..), decizia de rahat prin care s-a marit pretul abonamentului pt elevi si studenti de la 18 lei la 45 lei !! Tin sa precizez ca "decontarea" aia de 50 % pe care ar trebui sa o faca secretariatele scolilor nu se intampla aproape niciodata! Doar facultatea mai deconteaza fiindca au mai bine pus la punct sistemul, cu departament de contabilitate, cereri de decont etc... Cu alte cuvinte, noi platim, iar ei se comporta cu noi ca si cum ne-ar face vreun serviciu moca. Sa nu-ti bagi picioarele? Am fost in Galati, spre ex, sapt trecuta. Cand a crescut pretul biletului la 1.5 lei, lumea a luat masuri, si s-a revenit la 1 leu. Regia autonoma TPL sau ce mai e acum, face ce vrea din lipsa de reactie a cetatenilor care tac si inghit.
4.   Replica trimis de
(30 nov 2009, 13:04:35
e adevarat ca sunt si soferi de genul asta.dar,in loc sa va vaitati pe forum-uri mergeti la sediul TPL si cereti audienta cu directorul.va garantez ca dupa cateva sesizari se vor lua masuri disciplinare.si nu trebuie sa ii bagati pe toti in aceeasi oala.cei mai multi au bun simt.as vrea sa vad cati rezistati la monotonia aceluiasi traseu parcurs ani la rand.sa va treziti la 3 dimineata si sa fiti vigilenti permanent 9 ore.incercati macar o data sa stati in fata o cursa intreaga sa vedeti cati dobitoci se baga in fata lor dupa cum au chef.inainte de a critica,macar incercati sa puneti in locul lor.in concluzie,schimbarea soferilor tot voi o puteti face
4.1  RE: Replica trimis de
(30 nov 2009, 13:14:26
Asta nu e un motiv sa se poarte ca niste handicapati! Poate ai fost prin alte tari sau chiar alte orase din Ro, sa vezi ca si acolo traficul este cum este, dar nu-i vezi injurand si comportandu-se ca niste idioti. De fapt, nu-i auzi deloc. Isi fac treaba cu profesionalism. Daca ai o problema si te adresezi lor, or sa te intampine cu bun simt si amabilitate. Scuza asta care ai invocat-o tu e tipic romaneasca. Orice munca presupune un grad de profesionalism si cumpatare. De aia sunt teste psihologice cand te angajezi..pe care ei nu le-au dat cel mai probabil
4.2  RE: Replica trimis de
(30 nov 2009, 22:53:13
da,multumita lui Dumnezeu,am avut sansa sa vad mai multe tari occidentale si,da,ai dreptate:soferii sunt de un bun simt pe care noua ne e prea greu sa il intelegem.dar sa nu uitam ca soferii respectivi vin dintr-o anumita societate.oricum,in Lisabona,spre exemplu, toate autobuzele au afisate mesaje de genul "acest autobuz este dotat cu frane bune.tineti-va de bara! " la noi cate mesaje ar trebui sa fie afisate sa inteleaga si lumea de la noi scopul acestor accesorii?cat despre taxatoare,cunosc cazuri in care ori au fost date afara,ori mutate la spalatorie si asta datorita reclamatiilor.principalul examen psihologic lor ar trebui sa fie dat.cat despre plata...noi,calatorii platim,dar sa nu uitam ca sunt cam 100 de posturi.e bine ca momentan au de munca.solutia tot modernizarea e ,dar dupa ce mai iesim din criza asta
5.   Hehe trimis de
(30 nov 2009, 20:33:41
suceava e plina de dobitoci, si nu poti sa aduni o turma de dobitoci sa fie impotriva altor dobitoci. Dobitocii din suceava sunt conduci de seful lor, iar daca seful zice ca se scumpeste abonamentul, se scumpeste, ca doar sefu sta in prelipca si nu are treaba cu autobuzul. Suceava e plina de dobitoci si idioti, si prosti, si am sa o zic intotdeauna, pentru ca am motive. Suceava - oras renumit de cretini !!!
5.1  RE: Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 00:09:06
maestre,dupa cum ti-e numele,iti inteleg aprecierile,nu pot fi altele,dar daca esti dta atat de satul de regnul animal de ce nu te esezi in fruntea lor si te duci un pic la plimbare!Apropo:esti cumva de prin Dabuleni?Am auzit ca acolo ar fi o specie aparte care e condusa de seful suprem,ar trebui sa te inscrii la ei,dupa vorba dupa port,nu prea esti din comuna Suceava!Banuiesc dealtfel ca erai f odihnit cand ai scris comentariul!Ai grija sa nu-ti scape neuronul pe jos ca ai sfeclit-o,altul nu mai gasesti nici cu microscopul.Duuu-te Planet!

5.2  RE: Hehe trimis de
( 1 dec 2009, 07:00:26
Mai Anaconda, Animalx are dreptate. Esti un idiot, ca toti sucevenii.
6.   Soferi de duminica trimis de
( 1 dec 2009, 09:34:54
astia cand scapa la drum nu mai situ ca au si calatori cu ei, sunt adevarati TRACTORISTI au autobuze cu schimbataoare automate si parca ar fi la rali, uitativa cum coboara valea din centru la grup, merg pe ambele benzi, nu te lasa sa-i depasesti, in statie lasa autobuzul si pe prima banda, ar trebui sa se sesizeze domni de la TPL, dar de unde ca doar scaunul din birou e mai moale.RUSINE
7.   DE CE NU AU DAT NR MASINI? trimis de
( 2 dec 2009, 11:56:59
NR MASINI CARE A TAIAT CALEA AUTOBUZULUI SI A FRANAT BRUSC FARA MOTIV IN DATA DE 28 NOV. IN FATA HOTEL BUC.ESTEnerd 53 EWP.OARE CINE ARE INTERES SA NU SPUNA? SI POLITIA STIE NR SI PRESA . PERSONAL AM SUNAT LA D-NUL SERGIU SI I L-AM SPUS.TOTI GRESIM DAR UN ASEMENEA SPECIMEN NU ARE VOIE PE DRUMURILE PUBLICE. CHEAR DACA I-AM GRESIT CU CEVA PE TRASEU NU ARE DREPTUL SA PUNA IN PERICOL PE NIMENI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei