Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2009 - Anul XIV, nr. 281 (4267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără perdea

Senzaţii tari pe bancheta maşinii, ziua în amiaza mare, la ieşirea din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prostituţia la colţ de stradă, mult diminuată în ultimii ani după ce „fetiţele” s-au orientat spre alte modalităţi de a se scoate la vânzare, este departe de a dispărea pe E 85, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, trei fete, cu domiciliul în alte localităţi, venind zilnic în zonă pentru a-şi oferi serviciile.
Sunt prostituate din alte localităţi, cunoscute ca ”traseiste”, însă în ultima vreme sunt prezente zilnic la Suceava.

 

Cele trei dame de consumaţie care pot fi văzute, pe la orele prânzului, imediat după sensul giratoriul de la ieşirea din Suceava, sunt foarte bine cunoscute poliţiştilor suceveni. Una dintre ele este dintr-o comună de lângă Paşcani, iar celelalte două, care sunt rude între ele, au domiciliul în comuna Păltinoasa.
Vineri, în jurul orei 11.30, în zonă am găsit-o doar pe fata din Paşcani. Are în jur de 30 de ani, este căsătorită şi are şi un copil. Practică prostituţia de mulţi ani de zile, având zeci de amenzi la activ, unele încă din perioada când agăţa clienţi în zona Spătăreşti, altele recente, de când s-a mutat în Suceava ori a fost prinsă prin cabinele unor şoferi de tir.

 

30 de lei partida de sex, pe bancheta maşinii, în câmp

Femeia ne-a spus că are un tarif de 30 de lei pentru o partidă de sex, oral sau normal, în maşină. Când am întrebat-o unde se poate consuma actul sexual, aceasta a arătat către un drum la stânga, pe sensul de mers spre Fălticeni, o uliţă pe unde nu trece nimeni care să deranjeze, ne-a asigurat ea.
Pentru a afla mai multe, o întrebăm dacă prestează şi sex la hotel ori la domiciliul clientului. Este de acord, cu o singură condiţie. „Nu merg decât cu unul acasă, nu cu mai mulţi”.
În locul indicat de ea este dispusă însă să meargă şi cu doi sau trei parteneri, pe rând, ţine să precizeze prostituata. Are şi un număr de telefon pe care îl dă clienţilor care apelează la ea, cel puţin în zilele din timpul săptămânii venind în fiecare zi la Suceava.

 

Concurenţa, refuzată din start şi denigrată

Fetele par a fi într-o concurenţă destul de acerbă. Când o întrebăm dacă mai poate chema una dintre fetele care îşi fac veacul în zonă, nu reacţionează deloc bine şi refuză din start posibilitatea de a-şi oferi serviciile împreună cu acestea.
„Eu nu merg cu ţigăncile, lucrez singură, dacă vreţi bine, dacă nu, aşteptaţi-le pe ele, că sunt pe aici”, spune tânăra. Se referă la cele două tinere din Păltinoasa care pot fi văzute zilnic în zonă şi care probabil îi iau o parte importantă din clientelă.
Înfofolită şi îmbrăcată gros, în blugi şi pantofi sport, tânăra este departe de imaginea prostituatei în fustă scurtă, care atrage privirile bărbaţilor. Machiajul strident nu îi poate acoperi ridurile care îi brăzdează faţa, îmbătrânită înainte de vreme.

 

Teancurile de amenzi, fără efect

Dacă, în anii trecuţi, prostituatele îşi aşteptau clienţii pe mai multe şosele din judeţ, în prezent, acestea pot fi văzute doar pe E 85, la ieşirea din Suceava. Migrarea acestora spre municipiul reşedinţă de judeţ pleacă mai mult ca sigur de la vadul mai bun de aici, dar şi de la tarifele mai mari care pot fi cerute, comparativ cu alte zone mai sărace.
Oamenii legii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au depistat în acest an patru prostituate la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, însă una dintre ele, cu domiciliul în Neamţ, nu a mai fost văzută de ceva vreme.
„Toate au fost amendate în mod repetat, cel puţin de câte zece-douăzeci de ori. Cele două prostituate din Păltinoasa sunt şi trimise în judecată într-un dosar de prostituţie”, a precizat comisarul Ioan Halaicu, şeful de la „Investigaţii Criminale”.
Având în vedere însă că legea nu pedepseşte în adevăratul sens al cuvântului prostituţia, oamenii legii par a nu mai fi demult sperietori pentru aceste tinere.
În aceste condiţii, nici acţiunile acestora nu sunt foarte frecvente, ceea ce le permite prostituatelor să-şi exercite meseria ilegală fără prea mult stres, în miezul zilei, la vedere şi fără perdea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senzaţii tari pe bancheta maşinii, ziua în amiaza mare, la ieşirea din Suceava .
 Vizualizări articol: 6925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 20 voturi
Senzaţii tari pe bancheta maşinii, ziua în amiaza mare, la ieşirea din Suceava4.6520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cel mai tare subiect trimis de
(30 nov 2009, 11:48:04
........un subiect unde rom sufera de foame,saracie,(DIN CAUZA CUI???) ,dau spaga sa rezolve ceva,hotii,moguli,pumni,spalar de bani,contracte murdare....etc Ati gasit si voi o parasuta si ati gasit subiect de scris .Afara ai parasute pe km intregi (de sosea)si ati avea subiecte pt 5 ani...........
2.   Hehe trimis de
(30 nov 2009, 16:00:29
in belgia donsoarele stau in vitrina, spalate si curate. In olanda consumul de droguri usoare si "grele" e legal. In romania ne certam de la cateva afise si bannere lipite pe gardul cucului. Suntem , OARE, avansati ??
2.1  RE: Hehe trimis de
(30 nov 2009, 23:56:04
lasaneeee.... lasaneee.... te poti muta pe acolohappy

decat sa mergi la una de asta mai bn stai linistit si dai banii care i-ai da pe droguri, pe sucuri si pe shoping si iti gasesti o prietenalaughing
3.   Animax un prost trimis de
(30 nov 2009, 18:07:32
daca pt tine au devenit niste lucruri obisnuite drogurile , prostitoatele nu inseamna ca pt toti e asa ... nu stiu daca tot asa de obisnuit esti cu limba romana .
4.   Tu ce poti face? trimis de
( 1 dec 2009, 09:40:42
Cat e de usor sa te pronunti!

De ceva ani lucrez ca voluntara aici in Atena cu o organizatie care se numeste NEA ZOI(O VIATA NOUA), care se ocupa de fetele ce-si vand trupurile, fie in casele de toleranta, fie la hotelurile din apropiere!

Ma doare sa vad ca lucrurile iau amploare!

Unul din motivele principale, din cauza caruia ajung aceste fete in strada este familia! Daca nu ai suportul de care ai nevoie in cadrul familiei tale, este un pas spre a ajunge in strada.

Motivul nr. 2 este societatea care ar trebui sa ajute astfel de cazuri! De cand credeti ca amendarea e o solutie?

Motivul nr. 3 este biserica locala! Si aici ma refer la bisericile evanghelice, care ar putea sa vina sa ajute in aceste cazuri!

Ni se par putine cazuri si citind acest articol unii vom zambi iar altii nu vom face decat sa compatimim!

Nu!! Trebuie sa te intrebi: "Ce pot face eu?" Pentru ca maine, poimaine toate acestea sa nu ia amploare!

TU CE POTI FACE?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei