Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2009 - Anul XIV, nr. 206 (4192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spaţii verzi

Modernizarea parcului Areni, un proiect de 15 miliarde lei vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcul din apropierea Universităţii „Ştefan cel Mare”, unul dintre cele mai mari din Suceava, prin care se plimbă zilnic mii de suceveni, va fi modernizat, cu bani de la Ministerul Mediului.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că se lucrează deja la realizarea unui proiect, în cadrul programului naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului, pentru reabilitarea parcului Areni.
“Valoarea proiectului este cuprinsă între 10 şi 15 miliarde de lei vechi. Am modernizat deja parcul central, iar acum ni s-a aprobat deja de la Ministerul Mediului suma de 7 miliarde de lei vechi pentru acel parc.
Aşa cum se ştie, valoarea lucrărilor de modernizare a fost de 11 miliarde de lei vechi, din care municipalitatea a plătit deja 5 miliarde firmei respective”, a declarat Lungu.
Anul viitor, parcul de la Gara Iţcani şi cel de la Primăria Burdujeni vor fi reabilitate prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană.
În plus, un nou parc va fi amenajat de firma Pfeiffer, în parteneriat cu municipalitatea, peste bazinul de retenţie a apelor pluviale, pe strada Cuza Vodă nr. 20, din cartierul Burdujeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modernizarea parcului Areni, un proiect de 15 miliarde lei vechi.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Modernizarea parcului Areni, un proiect de 15 miliarde lei vechi2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravos,monsieur trimis de
( 3 sep 2009, 16:37:10
S-a reusit cheltuirea cu succes a celor 11 miliarde pe taierea copacilor din parcul central si acum le-au venit randul pinilor din Areni.Aveti mare grija ca parcul ala este langa sediul fotoliilor scumpe din Areni,sa nu cumva sa sara aschii de la saracii copaci,si sa strice urnele de vot,ar fi mare pacat.Eu stiu ca veti avea destule pavele sa inlocuiti copacii,dar vedeti sa vi le vopseasca portocaliu direct,dati-i incolo de copaci ca miros urat!Mai bine miros cele 15 miliarde care pot arde la voturi.Mai bine ati scoate stalpii de la troleibuze care sustin doar cabluri si floricele,si ati planta niste tei,cred ca in Iasi oamenii se pot plimba mai bine la umbra lor decat a stalpilor de troleu,daca nu ma credeti,mergeti si intrebati-i pe ieseni!A,m-am prins acum de ce scoateti copacii:sa nu mai aiba pasarile in ce sa stea,asa nu-i mai chinuiti nici pe comunitarei cu alungatul lor.Ciorile de la spital lasati-le in pace,doar suntem oameni,ce naiba,unde sa-si sustina si ele concertul?HALAL
2.   Moda siturilor arheologice trimis de
( 3 sep 2009, 16:46:45
Daca nu se va gasi nici o cale de a salva parcul din Areni de la {modernizare} o sa se gaseasca vreo urma de balegar pe alee de la calul lui Stefan cel Mare,nu de la caii rromilor din Scheia care circula bine merci prin oras ziua si noaptea in cautare de vestigii arheologice pe post de fier vechi.Asa ca s-ar putea sa vina salvarea de unde nici nu ne asteptam.Multe succesuri la scuturat copacii la alegeri,poate or sa cada voturi portocalii din copaci.
3.   Felicitari trimis de
( 3 sep 2009, 22:48:51
felicitari domnule primar.tara arde si baba se piaptana.oare nu se poate face ceva util cu 15 mld?sunt gropi de astupat si strazi de asfaltat.orasul e ca dupa bombardament si primaria reface parcuri.defapt va pricepeti de minune la cheltuit banii.exemplu sta tirbusonul oribil din fata casei de cultura platit cu o caruta de bani.nu ati auzit de criza?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei