Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2009 - Anul XIV, nr. 178 (4164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Flutur le-a cerut constructorilor de pe DN 17 să lucreze şi noaptea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat firmei SC CF – Grup Colas Iaşi să lucreze şi în cursul nopţii, pentru a urgenta lucrările de modernizare a Drumului Naţional 17. Flutur a făcut referire în special la porţiunea de drum dintre Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc.
În cadrul unei întâlniri pe care a avut-o ieri, la sediul CJ Suceava, cu reprezentanţii firmei din Iaşi, Gheorghe Flutur s-a declarat nemulţumit de faptul că pe porţiunea respectivă se lucrează de câteva luni la refacerea a zece podeţe, motiv pentru care traficul este blocat aproape în permanenţă.
„Avem mai multe podeţe la care modernizarea durează mult prea mult. Deşi s-ar putea, am văzut că nu se lucrează sâmbăta, astfel încât lucrările să se termine mai repede. În schimb, am văzut cozi interminabile de maşini şi din acest motiv am cerut să se urgenteze lucrările”, a declarat Flutur.
Mai mult, el s-a deplasat ieri până în zona unde firma ieşeană lucrează la modernizarea podeţelor respective, la faţa locului văzând că motivaţia dată de constructor privind întârzierea lucrărilor nu este adevărată.
„S-a spus că trebuie să se taseze nu ştiu ce material. Din câte am văzut, se poate lucra foarte bine”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

 

La şoseaua de centură a Sucevei, nouă stâlpi de înaltă tensiune trebuie mutaţi

Tot ieri, Gheorghe Flutur a verificat şi lucrările de construcţie a şoselei de centură a municipiului Suceava. El s-a declarat mulţumit de modul în care firma SC CF Grup Colas Iaşi realizează aceste lucrări, precizând că singurele probleme care mai trebuie să fie rezolvate sunt cele de exproprieri şi de mutare a unor stâlpi de înaltă tensiune.
Şeful administraţiei a arătat că pentru mai multe parcele de teren pe care ar urma să treacă şoseaua de centură, în special din comuna Pătrăuţi, nu se cunosc proprietarii, motiv pentru care a solicitat Oficiului de Cadastru să găsească soluţii pentru rezolvarea acestei probleme. De altfel, reprezentanţii firmei de avocatură care se ocupă de exproprieri au arătat că parcelele respective ar putea să treacă în proprietatea statului, în situaţia în care Oficiul de Cadastru ar emite numere cadastrale pentru fiecare bucată de teren pentru care nu se ştie proprietarul.
Nu în ultimul rând, Flutur a arătat că la această investiţie a mai apărut o problemă, legată de mutarea a nouă stâlpi de înaltă tensiune, care se află pe traseul şoselei de centură.
„Sunt unii stâlpi care trebuie să fie mutaţi, şi apar probleme legate de cine plăteşte această strămutare. Asta deoarece în proiectul iniţial nu era prevăzut acest aspect”, a mai declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le-a cerut constructorilor de pe DN 17 să lucreze şi noaptea.
 Vizualizări articol: 2196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Flutur le-a cerut constructorilor de pe DN 17 să lucreze şi noaptea3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 1 aug 2009, 11:44:39
Astia nu sunt in stare sa lucreze ziua, cat despre faptul ca ar putea lucra pe timp de noapte... sanatate, la anul si la multi ani.
1.1  RE: ... trimis de
( 1 aug 2009, 13:25:34
niciodata n-ai sa-l vezi pe insecta asta care a barbierit padurile humorului facand ceva concret pt oamenii din zona! el trebuie sa produca malai pt portocalii de la centru! ce-i drept ii raman foarte multe firmituri!
2.   Don, Flutur, bagati-va oleaca si la reabilitarea t trimis de
( 1 aug 2009, 12:51:57
Domnule Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, ocupati-va si de lucrarile de reabilitate a tevilor de prin orasul nostru. Poate vb. cu primarili sa se lucreze in 2 -3 schimburi, sa se termine mai repede, �n asa fel, ca pe data de 15 sept., copiii, sa se spele... pentru prima zi de scoala. Aveti in vedere, bagati-va si-n treaba aceasta, ca vedeti, mai mult... nu se lucreaza....urmariti, oleaca!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei