Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2009 - Anul XIV, nr. 178 (4164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deblocare

CJ Suceava a început reabilitarea drumurilor judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea Consiliului Judeţean Suceava, Drumuri şi Poduri SA, a început, de ieri, lucrările de reabilitare a mai multor drumuri judeţene din Suceava. Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a anunţat că licitaţia pentru lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene a fost câştigată de această societate, după ce contestaţia depusă de firma botoşăneană Transporturi Auto SA a fost respinsă. Flutur a arătat că în momentul de faţă au fost deschise nouă şantiere de lucru, lucrările de reabilitare a drumurilor realizându-se în zonele Bosanci, Vereşti, Fălticeni, Preuteşti, Dolheşti, Dolhasca. El a mai spus că în perioada următoare vor fi începute şi lucrări de asfaltare a unor drumuri judeţene, amintind aici Frasin – Stulpicani şi Vama – Moldoviţa.
„Vreau să-mi cer scuze în mod personal de la cetăţenii din judeţul Suceava care au avut de suferit din cauza unor drumuri care nu au putut fi reparate. Şi mă refer la zona Bosanci, Fălticeni – Dolhasca, drumuri care arată foarte rău, şi asta deoarece bugetul pentru aceste lucrări a venit foarte greu din cauza contestaţiilor la licitaţii. Acum însă am primit undă verde şi am cerut constructorului să lucreze şi noaptea şi chiar şi sâmbăta”, a declarat preşedintele CJ Suceava.
El a adăugat că tot de ieri au început şi lucrările pentru modernizarea drumului judeţean Dărmăneşti – Calafindeşti – Siret, investiţie care se realizează cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional. Flutur a mai adăugat că este posibil ca în cursul săptămânii viitoare să înceapă şi lucrările de modernizare a drumurilor Pojorâta – Rarău şi Salcea – Vereşti – Roşcani.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava a început reabilitarea drumurilor judeţene.
 Vizualizări articol: 1821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
CJ Suceava a început reabilitarea drumurilor judeţene3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   4 mr Flutur trimis de
( 1 aug 2009, 13:03:22
Bine v-ati trezit dlor!De ce nu ati initiat licitatiile prin octombrie,noiembrie?Se lamurea treba,cine le-a castigat.si apoi lasati lucrul pt anul viitor,doar nu era nici o graba,soselele aratau superb,mai gaseai loc sa te strecori printre gropi chiar si cu bicicleta sau cu un scuter,asa ca nu inteleg de unde atata ardoare sa lucrati asa de timpuriu!De altfel tot e bine ca mai acoperiti ceva din gropi,am vazut la Ipotesti,spre deosebire de strazile comunei Suceava,care arata grozav dupa chipul si asemanarea celui care ne conduce destinele glorios din concediu!Cred ca el spera la reantoarcere sa gaseasca niscaiva carute cu boi si trasurici care pot circula pe maidanele ce ne sunt servite drept strazi.Apropo,acele autobuze noi le-a facut cineva un test in care sa se arate de ce distrugeri au avut parte in rulajul deosebit pe aceste ulite nenorocite?Dar soferii care-si distrug masinile prin craterele marete nu ar trebui sa-i ceara despagubiri administratorului acestor asa zise strazi???
2.   Superrrrr trimis de
( 1 aug 2009, 17:53:18
abia astept sa il vad pe flutur si altii din CJ lucrand la drumuri cu lopetile si buldozerele dupa ei ....... e bine ca s-au apucatlaughing)) , ma mir ca au abandonat munca de birou ............

felicitari pentru titlul ales COMAN!laughing))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei