Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iul 2009 - Anul XIV, nr. 168 (4154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Bucovina

Accidentat după ce a trecut strada citind ziarul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni citind ziarul, a ajuns la spital după ce a fost acroşat de o maşină. Accidentul s-a produs ieri dimineaţă, în jurul orei 7.20, pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava, pe trecerea de pietoni din faţa BNR Suceava.
Din cercetările poliţiei rezultă că pietonul accidentat, Lucian U., nu s-a asigurat la traversare, ieşind brusc în faţa unui autoturism Chevrolet, condus de Nicoleta P., în vârstă de 24 de ani, din comuna Slatina. Impactul a fost violent, victima lovindu-se de parbrizul din faţă al autoturismului şi apoi căzând pe şosea.
Bărbatul accidentat, vânzător de ziare la unul din chioşcurile din zona magazinului Bucovina, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, din primele estimări ale medicilor rănile pe care le are necesitând în jur de 20 de zile de îngrijiri medicale.
Poliţiştii continuă cercetările, urmând a se stabili, cel mai probabil, o culpă comună. Pe de o parte, conducătoarea auto se face vinovată că nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, în timp ce victima avea obligaţia să se asigure la traversare, chiar şi în condiţiile în care era pe loc marcat.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidentat după ce a trecut strada citind ziarul.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Accidentat după ce a trecut strada citind ziarul5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Informare corecta trimis de
(21 iul 2009, 15:10:42
Domnu Paiu,esti intr-o mare eroare!Omul ala nu a fost accidentat nicidecum pe trecere pietoni ci a iesit de pe strada Stefan cel Mare dinspre chioscul Rodipet si a creat o diagonala de unde e obligatoriu spre dreapta pt masini pana la capatul din dreapta a trecerii pietoni pe directia policlinica-centru:nicidecum nu a traversat pe marcaj dinspre romextera spre blocul de vis-a-vis.Asta pt corecta informare,deoarece un martor ocular din statia de taxi va poate confirma aceasta descriere!Nu se poate nega si o culpa a acelei soferite daca se demonstreaza ca a depasit viteza pe portiunea respectiva de drum dupa cum spune legea,dar sa o acuzi fara sa fie demonstrata acea vina mi se pare incorect!Conform literei de lege trebui sa incetinesti pana cand se poate evita orice pericol,la fel ca si cu distanta dintre vehicule in mers!In schimb,oricine e sofer poate sti ce inseamna limita la care poti evita sigur orice pericol:O{zero km/ora}in parcare eventual.In jungla orasului e risc de 100%
2.   ... trimis de
(21 iul 2009, 16:01:50
Ce ziar citea respectivul ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei