Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2009 - Anul XIV, nr. 134 (4120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Fosta prezentatoare a Antenei 1 Suceava Adriana Pădureţ se mărită a treia oară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanca Adriana Pădureţ, fosta prezentatoare a postului de televiziune Antena 1 Suceava, se mărită anul acesta pentru a treia oară. Potrivit ziarului naţional „Cancan”, evenimentul va avea loc în luna august, pe litoral, iar alesul inimii ei este fostul deputat PD-L de Constanţa Laurenţiu Mironescu, în prezent director la „Ceronav” Constanţa. Acesta nu este nici el la prima căsătorie, şi după 15 ani de mariaj cu Angelica Mironescu, femeia cu care fostul deputat are şi o fetiţă de 12 ani, Laurenţiu Mironescu a decis să pună capăt relaţiei şi să-şi refacă viaţa alături de suceveanca Adriana Pădureţ. Deşi Laurenţiu Mironescu a cerut divorţul încă de anul trecut, fosta sa soţie l-a lăsat să aştepte câteva luni, şi în cele din urmă s-a decis să-i redea libertatea fostului deputat. Partajul bunurilor încă nu s-a finalizat, însă acelaşi ziar menţionat anterior precizează că Laurenţiu Mironescu îi va lăsa fostei sale soţii toată averea pe care cei doi au acumulat-o în cei 15 ani de mariaj. Este vorba despre casă, maşină şi bani. Totodată, fostul deputat îşi va sprijini financiar copilul şi-i va oferi fetei mai mult de 25% din veniturile sale lunare, aşa cum prevede hotărârea judecătorească.
Nunta lui Laurenţiu Mironescu şi iubita sa Adriana Pădureţ a fost deja fixată, şi potrivit ziarului „Cancan”, pe 29 august 2009 cei doi vor spune „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă şi apoi vor petrece la Cherhanaua din Olimp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fosta prezentatoare a Antenei 1 Suceava Adriana Pădureţ se mărită a treia oară.
 Vizualizări articol: 1634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 22 voturi
Fosta prezentatoare a Antenei 1 Suceava Adriana Pădureţ se mărită a treia oară1.5522

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SI trimis de
(11 iun 2009, 12:48:10
Ii dorim casnicie fericita,copii multi si sa se intoarca in Suceava cand omida de flutur VA FI STROPITA CU INSECTICID contra turbei.
2.   PACAT trimis de
(11 iun 2009, 13:02:00
DUPA CUM SE STIE ADRIANA PADURET A FOST CASATORITA PRIMA DATA CU JURNALISTUL SUCEVEAN SORIN AVRAM . IMI PARE SINCER RAU PT CA RELATIA LOR NU A MAI PUTUT CONTINUA PRIN PLECAREA EI LA BUCURESTI SI IMPLICIT DIVORTUL ACESTORA. IMI AMINTESC CA FORMAU UNUL DINTRE CELE MAI FRUMOASE CUPLURI ATAT DIN SUCEAVA CAT SI DIN JURNALISMUL SUCEVEAN .
3.   Serios ?! trimis de
(11 iun 2009, 13:20:46
who gives a fuck ?!
4.   Na , siii ? trimis de
(11 iun 2009, 13:59:46
a sadit ea un pom in suceava ? a facut o fantana ? a facut o casa ? a facut un copil ?

daca DA, bravo ei. daca NU, cu P*** mea o dati in ziar ?
5.   Divort trimis de
(11 iun 2009, 14:53:48
asta se intimpla cind unul lucreaza in stinga si unul in dreapta. Aceasta despartire provocata de serviciu, sigur duce la divort. Daca ar fi mers si Dl.Sorin Avram la Bucuresti, erau impreuna si in ziua de azi. Amindoi erau frumosi, destepti, dar.....dar, plecarea ei a dus unde a dus.......de ce ati spus ca ea a mai avut 2 casatorii, cu cine sunt? sau deacuma ii bagati pe git cite casatorii vreti .....
5.1  RE: Divort trimis de
(11 iun 2009, 23:11:44
da , a mai fost maritata de 2 ori. Avram e al 2-lea , primul era unu'....Paduret. Ca de acasa ii spunea altfel : ghici big grin
6.   ABDREEA ESCA trimis de
(12 iun 2009, 07:48:28
ASA. SI ?? CAT E SAARIUL ANDREEI ESCA ??
7.   :D trimis de
(12 iun 2009, 10:28:29
www.google.com

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei