Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 apr 2009 - Anul XIV, nr. 87 (4073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu

Discotecă ilegală în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Patronul unei discoteci deschise în urmă cu o lună în centrul Sucevei, pe strada Curtea Domnească, a fost amendat ieri de Primărie, deoarece nu deţine autorizaţie de funcţionare.

În urma unor reclamaţii de la cetăţenii din zonă, dar şi de la sucevenii agasaţi de publicitatea sonoră care şi-o făcea pe străzi, conducerea Primăriei Suceava a solicitat verificarea actelor eliberate pentru funcţionarea discotecii Krater.

Spre surprinderea tuturor, discoteca nu doar că a fost deschisă fără a avea o autorizaţie de funcţionare, dar toate amenajările interioare de la subsolul halei centrale, unde ani de zile au funcţionat mai multe magazine cunoscute sub numele generic de „La fierărie”, au fost efectuate în lipsa unei autorizaţii de construcţie. Tot neautorizată este şi lucrarea de schimbare a faţadei clădirii, care a fost vopsită în negru.

Şirul de ilegalităţi este continuat şi de lipsa unei autorizaţii pentru publicitate stradală, precum cea făcută cu o maşină care circula prin tot oraşul, cu muzică dată la maxim şi cu ţipete de îndemn pentru populaţie, să vină la discotecă. În acest caz se cercetează dacă vina aparţine patronului discotecii sau firmei cu care a făcut contract pentru acea publicitate sonoră, pe străzile Sucevei.

 

Pasibil de o amendă de o sută de milioane lei vechi

Chemat ieri la Primărie, pentru a prezenta actele în baza cărora funcţionează discoteca sa, patronul, Vasile Cozubaş, a negat că aceasta ar fi funcţională şi a refuzat să semneze actul de contravenţie, deşi inaugurarea acesteia a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe cu mai bine de o lună în urmă, iar o parte din suceveni au şi frecventat-o.

“Pentru că în ziua în care am efectuat noi controlul, adică marţi dimineaţa, discoteca era închisă, am luat decizia să îi dăm doar amenda minimă, de 1000 de lei, ca un avertisment, urmând ca la prima abatere, amenda să fie de 10.000 de lei. Vom face controale seara, mai ales la final de săptămână, şi atunci nu vom fi la fel de îngăduitori”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi, care i-a cerut patronului să facă urgent toate demersurile să intre în legalitate.

Acestea presupun nu doar obţinerea autorizaţiei de construcţie, situaţie cercetată în prezent de compartimentul de Disciplina în Construcţii din Primărie, cât şi obţinerea acordului vecinilor, pentru că activităţile sale se desfăşoară după ora 22.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Discotecă ilegală în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Discotecă ilegală în centrul Sucevei3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezastru si nesimtire trimis de
(15 apr 2009, 11:41:54
-cine sa le aiba de grija ilegalitatilor din orasul asta, sa nu-i spun mahala. primaria cu corupti care de fapt sunt functionari publici, din incompetenta si nesimtire nu se sinchisesc. o spun din experienta. este penisul ala de la urbanism care isi spune de fapt sef, mai bine s-ar duce sa se toaliteze si sa-si caute in alta parte de munca, la Rosal de exemplu la maturat ca e de tot rahatul.
1.1  RE: Dezastru si nesimtire trimis de
(15 apr 2009, 21:22:39
tu MAGNOLIZATA...mai intereseaza-te de suceava!suntem sus tare fata de multi,dak nu ma insel anul trecut jud.suceava a fost pe locul 2 la constructii din tara pe locul I fiind jud.Ilfov!deci suntem tari...iar dak tu te consideri o moldoveanca de rasul lumii e problema ta k esti inculta!iar dak m-ai esti si suceveanca dute si te baga sub pat k esti varza...
2.   Suceava trimis de
(15 apr 2009, 14:24:00
Bineinteles ca nu vom evolua niciodata si vom ramane "moldoveni de rasul lumii" , cum incearca omul sa faca ceva , sa investeasca cum vin repede reclamantii si se actioneaza ! Imediat omul primeste o lovitura in moalele capului cu o amenda nejustificat de mare (care se vrea minima ) .... Adevarul e ca nu degeaba suntem considerati scursurile tarii ....
2.1  RE: Suceava trimis de
(15 apr 2009, 16:03:33
Bre moldoveanca, bre. Nu stiu cum ai reusit sa pui mana pe viza de Bucovina DAR te rog frumos sa nu ne compari pe noi cu moldovenii. tu oricum nu vei reusi niciodata sa evoluezi deoarece cu geografia si cu istoria stai taaaaaaaaaare rau si apoi pentru ca mintiuca ta odihnita de moldoveanca (cum vi s-a dus buhul in lume ca fiind nespalati, puturosi si betivi) nu reuseste sa inteleaga ca in orice stat din lume sunt legi si reguli pe care trebuie sa le respecti. In cazul tau prima regula pe care ar trebui sa nu o respecti ar fi trecerea pe culoarea rosie pentru pietoni a semaforului.

P.S. Incearca sa nu ne bagi pe noi in aceeasi oala cu scursurile pe care incerci sa le iei apararea.

Multumesc anticipat.
3.   LEGE trimis de
(15 apr 2009, 14:35:48
INVESTITORUL CARE NU STIE CARE SUNT PREVEDERILE LEGALE IN CONTEXTUL IN CARE SE VA DESFASURA INVESTITIA ESTE ESTE FIE NAIIV NEINFORMAT FIE TEPAR,TUNAR DE MOMENT , EVAZIONIST , FIE SE BAGA IN SEAMA SAU VREA SA FIE BAGAT IN SEAMA. ESTE CLAR CA NU VOM EVOLUA CU ASTFEL DE AFACERISTI.
4.   ... trimis de
(15 apr 2009, 19:10:36
Probabil ca nu a "cotizat" cat trebuie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei