Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 ian 2009 - Anul XIV, nr. 4 (3990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trafic

Circulaţia rutieră prin centrul Sucevei va fi reluată de săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Traficul rutier prin centrul Sucevei, pe strada Ştefan cel Mare, va fi reluat începând de săptămâna viitoare. Asta deoarece de ieri a început demontarea liniei de cale ferată dintre Banca Naţională Română şi Casa de Cultură, pe care a circulat, timp de mai bine de o lună, mocăniţa adusă de Consiliul Judeţean Suceava.

Potrivit spuselor preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, dezasamblarea mocăniţei va fi finalizată în câteva zile, urmând ca circulaţia rutieră pe strada Ştefan cel Mare să se desfăşoare normal.

Sucevenii şi turiştii care au vizitat municipiul reşedinţă de judeţ în cursul lunii decembrie şi la începutul acestui an au avut posibilitatea să se plimbe gratuit cu mocaniţa. Închirierea acesteia a costat aproximativ 30.000 de euro, bani alocaţi de Complexul Muzeal Bucovina, din autofinanţare şi din fonduri alocate de Consiliul Judeţean Suceava.

 

Flutur sugerează primăriei să monteze un tren pentru copii care să circule permanent

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că amplasarea mocăniţei în centrul Sucevei a fost un succes. Mai mult, el a spus că autorităţile locale sucevene ar trebui să ia în considerare amplasarea unui traseu permanent pentru un tren cu care să se plimbe copiii.

„Mocăniţa a fost o reclamă pentru judeţul Suceava, pentru că despre această iniţiativă a noastră s-a auzit în toată ţara. Şi cred că ideea unui tren pentru copii ar trebui să fie luată în considerare de primărie”, a declarat Gheorghe Flutur.

Pe de altă parte, el a precizat că instituţia care o conduce intenţionează să promoveze un proiect pentru reabilitarea traseului mocăniţei din comuna Moldoviţa, astfel încât aceasta să devină o atracţie turistică permanentă a zonei respective.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia rutieră prin centrul Sucevei va fi reluată de săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 1601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Circulaţia rutieră prin centrul Sucevei va fi reluată de săptămâna viitoare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei