Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 nov 2008 - Anul XIII, nr. 262 (3943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţământ

Directorii de şcoli vor funcţii fără concurs

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de directori şi directori adjuncţi din şcolile din judeţul Suceava nu are candidaţi.

Deşi Inspectoratul Şcolar Suceava a scos la concurs 107 posturi de conducere în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ, doar 46 de cadre didactice şi-au depus dosar de participare. Cu toate acestea, nici o şcoală suceveană nu va rămâne fără conducere, pentru că fotoliile de director vor fi ocupate de cadre didactice numite cu delegaţie pe o perioadă de un an.

Nu este pentru prima oară când cadrele didactice din Suceava nu se „înghesuie” să se înscrie la concursul pentru ocuparea funcţiilor de director. Tot în acest an, în luna martie, IŞJ a scos la concurs 124 de posturi vacante, iar numărul candidaţilor înscrişi a fost de 51.

 

Doi candidaţi pe loc, cea mai mare concurenţă

La concursul pe care IŞJ îl organizează în această lună vor participa 46 de candidaţi. Doar la şapte unităţi şcolare sunt înscrişi câte doi candidaţi pentru un post vacant. Restul candidaţilor din concurs vor susţine examen singuri pe post. Din cele 107 posturi vacante,  87 de posturi sunt de director, iar 25 dintre acestea sunt vacante în şcolile din mediul urban. În mediul rural se înregistrează  62 de posturi vacante, dintre care 2 la licee şi 60 pentru gimnazii şi şcoli de arte şi meserii. Colegii naţionale şi şcoli mari din judeţ au posturile de director sau director adjunct vacante, însă nici un candidat nu s-a înscris la concurs. În această situaţie se află Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, ale căror fotolii de director adjunct sunt vacante şi nici un candidat nu s-a înscris la concurs.

Inspectoratul Şcolar Suceava a publicat lista candidaţilor la concurs şi programarea acestora pentru susţinerea probelor. Concursul va debuta pe 10 noiembrie şi se va încheia pe 14 noiembrie. Programarea Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului pentru susţinerea concursului avea ca termen final de examen data de 24 noiembrie, însă numărul mic al candidaţilor a redus şi numărul zilelor de concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorii de şcoli vor funcţii fără concurs.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 6 voturi
Directorii de şcoli vor funcţii fără concurs1.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   GALEATA DE CULTURA trimis de
( 6 nov 2008, 22:01:20
DIRECTORII DE SCOLI VOR FUNCTII FARA CONCURS ??? IO TE TE AM TRAIT SO AUD SI PE AIASTA ACI PE LA NOI LA BUCOVINA ??? NO GHINE APAI DA LASATII IN PACE CA PRIA MULTA CULTURA STRICA LA SURUB SI NO PUTIA CONDUCE ZESTREA INVATAMANTULUI SUSEVEAN. INCOLO SA AUZIM DE GHINE !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei