Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 oct 2008 - Anul XIII, nr. 254 (3935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţământ

IŞJ caută directori pentru peste o sută de şcoli din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava organizează la sfârşitul lunii noiembrie concurs pentru ocuparea a 107 posturi de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ primar, gimnazial şi liceal din judeţ.

87 posturi sunt de director, iar 25 dintre acestea sunt vacante în şcolile din mediul urban. În mediul rural se înregistrează  62 de posturi vacante, dintre care două la licee şi 60 la gimnazii şi şcoli de arte şi meserii.

Concursul este programat în perioada 10-24 noiembrie, documentaţia necesară înscrierii candidaţilor şi organizării probelor fiind afişată, cu 30 de zile înainte de prima probă de concurs, la sediul IŞJ Suceava şi pe site-ul instituţiei, la adresa www.isj.sv.edu.ro, la secţiunea „Management  educaţional”.

 

Înscrierile se încheie la sfârşitul acestei săptămâni

La sediul Inspectoratului Şcolar a început deja etapa de înscriere a candidaţilor la concurs, iar ultima zi de depunere a dosarelor este 31 octombrie 2008. Toate dosarele de înscriere trebuie vizate pentru legalitate de oficiul juridic al Inspectoratului Şcolar şi depuse şi înregistrate la serviciul Managementul resurselor umane.

La concursul pentru ocuparea posturilor de director şi director adjunct se pot înscrie cadre didactice titulare în învăţământ, cu o vechime la catedră de cel puţin cinci ani. Totodată, concurenţii trebuie să aibă calităţi profesionale şi manageriale reflectate în ultimii trei ani de activitate prin calificativul „bine” sau „foarte bine”. Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să nu fi fost condamnaţi pentru săvârşirea unei infracţiuni şi să nu fi fost lipsite de dreptul de a ocupa un post didactic prin hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală. La data susţinerii concursului candidaţii trebuie să aibă vârsta cu cel puţin patru ani mai mică decât vârsta maximă de pensionare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IŞJ caută directori pentru peste o sută de şcoli din judeţ.
 Vizualizări articol: 2325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
IŞJ caută directori pentru peste o sută de şcoli din judeţ3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei