Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 oct 2008 - Anul XIII, nr. 240 (3921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Cursuri de instruire a administratorilor de asociaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Confruntată cu o mulţime de probleme şi reclamaţii de la populaţie, referitoare la repartizarea cheltuielilor comune în cadrul asociaţiilor de proprietari, municipalitatea suceveană a iniţiat atât realizarea unui regulament de funcţionare a acestora, cât şi cursuri de instruire.

Primul curs de instruire, care are ca principală temă repartizarea cheltuielilor comune din cadrul asociaţiei de proprietari (în special la apă caldă şi apă rece, canalizare şi căldură), va avea loc astăzi, la ora 10.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local, la etajul 5 al Primăriei Suceava.

Al doilea curs cu administratorii de asociaţii va avea loc sâmbăta viitoare, tot la ora 10.00, în aceeaşi locaţie, sub îndrumarea şefului Serviciului de Asociaţii proprietari din cadrul Primăriei Suceava, Mihai Hanceriuc.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a iniţiat aceste cursuri cu administratorii după ce în ultima lună a sancţionat câţiva dintre ei, la care au fost depistate probleme legate tocmai de repartizarea cheltuielilor comune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri de instruire a administratorilor de asociaţii.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursuri de instruire a administratorilor de asociaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce? trimis de
(11 oct 2008, 12:16:44
Sustin campania d.nului viceprimar Lucian Harsovschi in ceea ce priveste administratorii de asociatii. Dar intrebarea noastra este , daca madam Carmen de la asociatia 33 este asa " cinstita" de ce ne duce de nas oare? De ce a venit pe la usile noastre dupa aceea sesizare ca a facut doua luni la rand deratizarea si "mieroasa" ne ruga sa semnam ca am fost de acord cu un lucru facut acum 2/3 luni? Ca a semnat ea in locul nostru ,in unele cazuri e treaba ei, dar pe viitor .....oare ce se mai intampla?
1.1  RE: De ce? trimis de
(13 oct 2008, 08:23:43
aia ii de-o prostie mare, taraie niste ghiulane de aur pe degete +....
2.   E egal cu zero daca ii instruieste Hanceriuc trimis de
(11 oct 2008, 22:56:26
vax albina,pacat de initiativa vicelui
3.   Ii instruieste cum sa fure trimis de
(12 oct 2008, 00:34:13
si in burdujeni la asociatia de pe str eroilor e o hoata mare... fura la greu si face ce vrea.. face deratizari fara acordul nimanui.. ca doar lumea e proasta.. si acum se face instruirea mai buna.. sa stie sa fure ca nimeni sa nu se prinda .. hotii de comunisti si criminali
4.   Administratorii de azi trimis de
(12 oct 2008, 08:07:51
Cine plateste cursurile si ce durata au ca nu scrie nicaieri... oricum daca nu mergi sa le bati cu pumnul in masa te fura in liniste, eu le cer socoteala pentru fiecare leut, si nu le platesc nici un fond de reparatii facute sau nefacute pe la alte blocuri din asociatie unde probabil ca stau bastanii si fraierii platesc. Reparatiile ar trebui sa fie facute cu bani din acel bloc unde exista defectiunea ca doar probleme sunt peste tot dar se rezolva doar cele care afecteaza anumite persoane.
5.   Asociatia CENTRU trimis de
(12 oct 2008, 15:18:18
Am mai scris ieri un comentariu dar mi l-au sters. Era vorba de administratora de la asociatia din CENTRU (langa Leonardo) BULANCEA se numeste pe care nu a vazut-o nimeni, iar daca ceri o informatie si insisti sa o obtii, presedintele iti face legatura telefonic cu ea. Si ea rezolva doar problemele bastanilor si a cooperatiei, ca la parterul blocurilor din centru sunt spatii comerciale ale cooperatiei. O mafie mai mare ca acolo nu cred ca exista. Daca mai stergeti si acest mesaj, inseamna ca va are cu ceva la mana si va temeti. Odata avea si monitorul sediul intr-un spatiu al cooperatiei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei