Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2008 - Anul XIII, nr. 213 (3894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Mărturisire

Pensiunea „La Dolce Vita”, incendiată la comanda patronului de la un restaurant concurent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Concluzii şocante în cazul celor două incendii izbucnite, în mai puţin de 24 de ore, la vila omului de afaceri sucevean Gheorghe Berbece (28/29 iulie a.c.) şi pensiunea acestuia, „La Dolce Vita” (29/30 iulie a.c.), de la ieşirea din municipiul Suceava spre comuna Şcheia.

Ambele incendii – susţin surse din rândul poliţiştilor – au fost puse intenţionat de o mână criminală, la comanda patronului de la „Casa de Piatră”, hotelul-restaurant din imediata apropiere a pensiunii distruse de flăcări.

Acesta din urmă, Ioan Popovici, în vârstă de 41 de ani, zis „Coaţă”, a fost reţinut ieri după-amiază pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanţelor de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Din informaţiile pe care le deţinem în prezent, pentru a-i transforma în scrum averea lui Gheorghe Berbece, „Coaţă” ar fi oferit o sumă considerabilă.

„Au vrut să mă scoată de pe piaţa nunţilor”, a răbufnit, ieri, Berbece.

 

50.000 de lei şi un apartament, preţul celor două incendii

Şocantele dezvăluiri au ajuns la urechile poliţiştilor în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Persoana care ştia foarte bine împrejurările în care au izbucnit cele două incendii se afla chiar în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fiind vorba despre un tânăr arestat la mijlocul lunii august a.c., pentru mai multe furturi.

Petrică Mândrilă, în vârstă de 26 de ani, din Broşteni, a ajuns în beciurile poliţiei, pe data de 15 august, fiind arestat preventiv de Judecătoria Suceava pentru trei furturi, dintr-o locuinţă, un magazin şi biroul unui executor judecătoresc.

Din spatele gratiilor, tânărul le-a spus anchetatorilor că el a fost cel care a incendiat vila şi pensiunea omului de afaceri Gheorghe Berbece.

Mândrilă le-a povestit oamenilor legii că a făcut acest lucru în urma unei înţelegeri cu Ioan Popovici, cel care, de altfel, l-a şi ajutat să dea foc pensiunii „La Dolce Vita”.

Pentru cele două misiuni în stil mafiot, Petrică Mândrilă a recunoscut că s-a înţeles cu patronul de la „Casa de Piatră” să primească suma de 50.000 de lei şi un apartament în Broşteni.

Se pare că nişte neînţelegeri dintre cei doi l-au făcut pe tânărul arestat pentru furt calificat să-şi dea drumul la gură.

Din ziua dezvăluirilor făcute de Mândrilă, judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale au ţinut la mare secret întreaga anchetă şi au adunat probe împotriva lui „Coaţă”, înlăturând astfel varianta unor declaraţii mincinoase făcute de către tânărul din Broşteni.

 

60 de litri de benzină, folosiţi la incendierea pensiunii „La Dolce Vita”

În cursul zilei de ieri, o parte dintre anchetatori, însoţiţi de mascaţi ai Detaşamentului Poliţiei de Intervenţie Rapidă, au descins la hotelul-restaurant „Casa de Piatră” pentru o percheziţie. La finalul acesteia, oamenii legii au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Ioan Popovici.

Tot ieri, poliţiştii care se ocupă de acest caz l-au dus pe Petrică Mândrilă la pensiunea „La Dolce Vita”, la reconstituire, pentru a le explica la faţa locului cum a acţionat în noaptea în care a pus incendiul.

Degajat, fredonând chiar ritmuri de muzică populară, tânărul le-a povestit anchetatorilor cum, împreună cu „Coaţă”, a pregătit trei canistre de benzină (două de 25 de litri, una de 10 litri), le-a urcat cu o sfoară la etajul I al construcţiei de deasupra restaurantului pensiunii şi, după ce a turnat combustibilul în mai multe locuri, a dat foc.

Mândrilă a povestit cum, la un moment dat, era chiar să fie prins şi el de flăcări, fiind nevoit să sară de la etajul I.

În mai puţin de un sfert de oră, tânărul a descris exact ce a făcut în acea noapte, mărturisind şi cum a fost luat apoi cu jeep-ul de Ioan Popovici şi lăsat în altă zonă a oraşului, cei doi întâlnindu-se apoi la Fălticeni.

Fără a părea afectat de faptele sale, Petrică Mândrilă le-a spus ziariştilor prezenţi că le va răspunde la întrebări în cursul zilei de astăzi, când va fi adus de poliţişti în faţa judecătorilor pentru prelungirea mandatului de arestare preventivă.  

 

„L-am dat afară din restaurant, pentru că se lua de ospătăriţe”

La reconstituirea de ieri a luat parte şi Gheorghe Berbece, afaceristul vizat de cele două incendii.

Patronul de la „Dolce Vita” a mărturisit că nu îi vine să creadă ce plan diabolic a pus la cale Ioan Popovici, individ pe care, susţine el, „l-am ajutat de la început. Eu i-am dat apă şi curent degeaba, până să îşi ridice Casa de Piatră”.

„Acum 4 ani l-am dat afară din restaurant, pentru că se lua de ospătăriţe. Am mai avut scandal cu el, când i-am reproşat că şi-a extins hotelul-restaurant până la 30 de centimetri de pensiunea mea. Era supărat probabil că eu aveam mai multe nunţi ca el. Nu îi convenea concurenţa. Dar să pună să-mi dea foc... sunt uimit, nu îmi vine să cred. Asemenea oameni nu au ce căuta în libertate, să stea după gratii câte zile o avea”, a răbufnit la un moment dat patronul pensiunii distruse de flăcări.

Gheorghe Berbece susţine că în urma celor incendii, pagubele au fost de 600.000 de euro, în cazul pensiunii, şi aproximativ 100.000 de lei, la vila sa din Şcheia.

„Gândiţi-vă că aveam cazate în pensiune, în acea noapte, 10 persoane. Mureau ca şobolanii dacă nu anunţam la timp. Gândiţi-vă la persoanele care lucrau aici şi care au rămas fără loc de muncă, la nunţile pe care le aveam programate în perioada asta”, completează afaceristul.

 

Prins la volanul unui Mercedes furat din Italia

Patronul hotelului-restaurant „Casa de Piatră” a fost prins la începutul lunii trecute, pe Bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava, la volanul unui Mercedes, model ML 280 CDI, furat din Italia.

Luat la întrebări de poliţişti, Popovici a declarat că habar nu avea că autoturismul este furat şi susţine că a fost înşelat de zeci de mii de euro de bărbatul de la care a cumpărat-o.

„Coaţă” a povestit că şi-a cumpărat maşina în luna aprilie a acestui an, din Bacău, plătindu-i vânzătorului suma de 38.000 de euro şi urmând să-i mai dea o diferenţă de 10.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensiunea „La Dolce Vita”, incendiată la comanda patronului de la un restaurant concurent.
 Vizualizări articol: 1640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.54/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 13 voturi
Pensiunea „La Dolce Vita”, incendiată la comanda patronului de la un restaurant concurent4.5513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cati nebuni... trimis de
(10 sep 2008, 11:08:04
Nu pot sa cred ca exista atatia cretini pe metrul patrat!!! Ar trebui sa plateasca aspru acest domn "Coata". sa suporte toate daunele produse si sa stea dupa gratii suficient incat atunci cand va iesi, sa nu-i mai arda de razbunari si invidie!!!
1.1  RE: Cati nebuni... trimis de
(10 sep 2008, 17:01:48
SI INCA NU AI APUCA SA VEZI PE CEI DIN BUCURESTI CE LE DEBITEAZA MASARDA.
2.   Coata trimis de
(10 sep 2008, 11:15:06
Imi place stirea asta. BV COATA. ESTI TARE
2.1  RE: Coata trimis de
(10 sep 2008, 17:05:52
COATA ESTI DE CAKI
3.   Inscenare trimis de
(10 sep 2008, 11:29:59
totul este inscenare .de doua saptamini circula prin tirg zvonul ca daca popovici nu sare la cap cu o anumita suma de bani ii va fii pus in circa acel incendiu .
3.1  RE: Inscenare trimis de
(10 sep 2008, 14:45:24
nu trebuie sa fii proasta ....nu e chiar asa .... cineva nu iti poate pune in carca doua incendii ,,daca nu sari la cap cu o anumita suma de bani,,de probe ai auzit matale. banuiesc ca nu .
3.2  RE: Inscenare trimis de
(10 sep 2008, 17:08:31
ESTE VORBA DE PROBE LA CROITOR .
4.   ........ trimis de
(10 sep 2008, 11:41:19
Stati linistiti k scapa cu bine la cati bani are si la cate relatii.Imposibil sa stea inchis atata timp cat o facut si face cam ce vrea el fara nici un fel de probleme.Insa daca patronul de la "'Dolce Vita'' se tine tare poate sa zicem k se va alege doar cu un dosar penal si cu o amenda.

Chiar sunt curios sa vad ce se va intampla.
4.1  RE: ........ trimis de
(10 sep 2008, 17:11:50
VA AVEA UN FINAL FERICIT SI VA TRAI PANA LA ADANCI BATRANETIIIII
4.2  RE: ........ trimis de
(11 sep 2008, 00:14:46
mai mare BOU ca EL, rar vezi...Habar nu ai despre ce vorbesti, dar la rahat stii sa mananci!
5.   Cum a mirosit omul... trimis de
(10 sep 2008, 12:25:29
Acum cativa ani, sotul meu era cat pe ce sa se angajeze la "Casa de piatra". Fesese chiar chemat la lucru, dat in ultima clipa a refuzat sa se prezinte la servici. A mirosit ca patronul nu are caracter si nu stie sa se poarte cu oamenii. Se pare ca avut dreptate si ma bucur ca a luat acea decizie.
5.1  RE: Cum a mirosit omul... trimis de
(10 sep 2008, 12:28:19
Scuze! "Fusese", nu "fesese"..."dar", nu "dat".... "Se pare ca a avut dreptate"....nu "...ca avut dreptate". Mama lor de taste si de graba!!!
5.2  RE: Cum a mirosit omul... trimis de
(10 sep 2008, 13:12:14
asa ...si ? buna ziua bat pari ! ..simtiai si tu nevoia de bagare in seama ...te simti neglijata in viata personala nu ?big grin
5.3  RE: Cum a mirosit omul... trimis de
(10 sep 2008, 13:54:20
Domnule MDA, ESTI UN OM RAU...
6.   Tare trimis de
(10 sep 2008, 12:46:47
coata rupei capu lu mandrila
7.   Nui corect trimis de
(10 sep 2008, 12:49:04
mah coata are o gramda de banii si relatii de ce sai dea foc la dolce vita asata e vrajeala nui corect sa fie arestat degeaba
8.   Este foarte adevarat trimis de
(10 sep 2008, 13:05:21
Pe acest Coata il stiu foarte bine si va pot spune ca a facut puscarie pe vremea lui Ceausescu cu afaceristul nostru domnul Morhan tzeparul.Pe vremea aia Morhan era la puscarie pentru ca din cauza lui au murit mai multe persoane pe un vapor pe care acesta ii trimisese clandestin.Informatie 100% adevarata
8.1  RE: Este foarte adevarat trimis de
(10 sep 2008, 17:25:56
SI FARA E-uri TOTUL NATURAL
9.   ??? trimis de
(10 sep 2008, 13:27:50
na si ce daca are bani? daca e vinovat sa dea socoteala
10.   Pentru jeni trimis de
(10 sep 2008, 13:28:33
mandrila...rupe-i capul lui jeni
11.   Meditati trimis de
(10 sep 2008, 13:33:10
Sa asteptam ca justitia sa si spuna cuvantul.Pana atunci e nevinovat!

Nu credeti ca asa e corect!Doar traim intr-o tara democrata si suntem in Uniunea Europeana.

Orice om are dreptul la a doua sansa ,ce daca a facut inchisoare.?!Si-a ispasit pedeapsa.Daca omul are o afacere cinstita e si vinovat de toate relele.De ce nu va puneti intrebara ca poate fi nevinovat si poate fi victima unui complot....Si altii din Suceava fac nunti....si au interese....

Deci sa asteptam raspunsul justitiei.

11.1  RE: Meditati trimis de
(10 sep 2008, 14:20:03
Omule, ori esti bolnav, ori esti bolnav.

Justitia la Suceava inseamna BANI. Dai banu esti ceea ce vrei tu. NU,,,nashpa.
11.2  RE: Meditati trimis de
(10 sep 2008, 17:28:43
CARE DEMOCRATA CARE EUROPEANA CARE JUSTITIE?
11.3  RE: Meditati trimis de
(11 sep 2008, 00:01:39
In justitie nu credem,in Dumnezeu nu si atunci in ce sa credem in vorbe,in Becali,in Vadim,in OTV ??????

Mi-ar place ca toti cei care arunca in justitie ,in orice sa vina cu cazuri concrete cu argumente cu lucruri palpabile care sa duce la desfintarea tuturor coruptilor....dar vorbe ,vorbe ,spunem ce am auzit ,ne defulam si mergem mai departe fara sa facem nimic,ne ascundem sub fata anonimatului si asteptam, sa faca altii....daca sunteti aveti singe in vene tipati ,aratati cu degetul spre cei rai,cautati argumente !!!!

Cred ca sunt bolnav ...Lucrez de 7 ani fara concediu,fara o zi libera,imi achit toate datoriile catre buget si societate si mi doresc sa vad fapte ,nu vorbe.Sa vad ca cineva ia initiativa si nu doar vorbeste ascuns si arunca invective.....

Personal sunt convins de vinovatia lui Cotea si mi se pare inadmisibil sa-ti bati joc de munca unui om,iar gestul sau este incalificabil,dar sa lasam pe cei in drept sa si faca datoria ...

11.4  RE: Meditati trimis de
(11 sep 2008, 00:20:54
pentru SUCEVEAN CINSTIT - primul comentariu cat de cat coerent si oarecum normal!
12.   Coata trimis de
(10 sep 2008, 13:47:55
trebui sa plateasca amandoi indivizi hoti si ce comenta jeni ca daca aflu cine ii el ii rup picioarele
13.   !?! trimis de
(10 sep 2008, 13:56:49
La zdup cu toate coatele astea de mafioti huoooo.
14.   !!!!!!!!!!!!!1 trimis de
(10 sep 2008, 14:25:23
nu e de mirare ce se intampla in suceava! toti sunt rai shi invidioshi. nimeni din suceava nu are ceva facut din munca cinstita. toti sunt nishte panarame, camatari, shi recuperatori. iau ultima bucatica de paine din gura daca nu ai camata la timp. COATA E TOTUSHI UN OM BUNICEL CU CEI CE MERITA!
14.1  RE: !!!!!!!!!!!!!1 trimis de
(10 sep 2008, 17:31:00
PROPUN SA IL VOTAM PRIMAR SAU PRESEDINTE
15.   Coata trimis de
(10 sep 2008, 14:41:10
Va dati in vant sa afirmati lucruri aiurea:Coata asta are mai multe incidente din trecut da e baiat bun in sensul ca isi vede de treaba lui numai ziua,noaptea cara si el benzina ca omu la incendiatori sa nu care cumva sa faca unu mai multe lovele la nunta de sambata seara.Halal om si fara caracter,toti astia saunt niste expirati pentru vremurile noastre.Bai baieti ca al de Coata lumea nu mai e asa inapoiata ca inainte...
16.   Despre acest individ trimis de
(10 sep 2008, 15:02:21
e vai de capu lui individu asta...cand s-a contrat cu bob si iurea,alte lepadaturi mai ceva ca el...ce s-a intamplat?si-a luat coada intre picioare.pica ca e vai de capu lui,va zic eu,sau o da in sifoneala ca stie multe mai grave decat a facut el acuma cu incendierea,si poate poate,sare luminita pe aleea lui si scapa.oricum e un afemeiat,un nesimtit de meltenoi de la la santa fe,care nici sa zica buna ziua corect gramatical nu stie.o zi buna,si la puscarie cu el,are niste amici care il asteapta
17.   Rumani hoti si criminali trimis de
(10 sep 2008, 15:48:49
Mandrila rumanu criminal si talhar adevarat crestin ortodox si Coata alt crestin veritabil
18.   Offffffffff trimis de
(10 sep 2008, 15:57:01
La puscarie cu vinovatul Coata si sa-l faca parnaiasii fetita lor de distractii nocturne. Multa distractie patroane!
18.1  RE: Offffffffff trimis de
(10 sep 2008, 17:35:49
SA IA SI CHILOTI TANGA, ROSII OBLIGATORIU
19.   Hahaha trimis de
(10 sep 2008, 16:11:01
de asta m-am mutat eu din suceava...taranoii raman acolo
19.1  RE: Hahaha trimis de
(11 sep 2008, 00:24:18
Nu generaliza, incultura de Azbest!!!!
20.   La zdup..... trimis de
(10 sep 2008, 16:48:18
nu stiu cati dintre voi a-ti citit articolul dar acest mandrila acum vreo luna la discoteca din salcea era mare smecher, a batut juma de discoteca , chiar si cei nevinovati au fost luati la bataie si nimeni nu a intervenit, da-l in poola mea de boschetar, la zdup cu el
21.   Mafia,mafia trimis de
(10 sep 2008, 17:44:28
s a auzit prin oras ca acest coata este camatar mare .De unde bani sa ridice ditamai cladirea plus dotari?Om cinstit ,asta? Instinctele criminale nu te parasesc nicicum daca te ai nascut cu ele. Nu ma mira nimic in tara asta.Fiti atenti,dragilor!Asta e numai inceputul.
22.   De-ai lui caiac trimis de
(10 sep 2008, 17:54:45
astia sunt "patronii"de la noi!daca ai o situatie financiara mai buna ti-e si rusine s-o

arati sa nu te creada lumea parvenit analfabet cu neamuri in tiganie.
23.   Hahahaha trimis de
(10 sep 2008, 17:56:30
ce-mi plac tzeparii cand se foooot intre eilaughing ,si ala de la dolce vita si celalalt sunt 2 cretini dobitoci si tzepari !
24.   No comment trimis de
(10 sep 2008, 18:56:53
din partea lui coata te astepti la orice, dar nici cu BERBECE nu mi e rusine . sa nu uitam ca'' dolce vita ''a fost un soi de bordel !!!!!!!

25.   Pt justitiara trimis de
(10 sep 2008, 19:08:33
INSEAMNA CA TOTI AFACERISTII DIN SV CARE AU CONSTRUIT CEVA SUNT CAMATARI? SI CARE I PROBLEMA CA SI A FACUT OMU PENSIUNE? DE UNDE ARE BANI E PROBLEMA LUI. DE ASTA MOR UNII ,DE GRIJA ALTORA
26.   Pomana trimis de
(10 sep 2008, 20:06:13
Astea sant blestemele femeilor care au lucrat la confectia cu marele patron Berbece.Sa-si aduca aminte cum i si batea joc de ele.Credea ca nu o sa plateasca odata?Si probabil sant si ceva bani de la tigarile din vama Sculeni.Dumnezeu nu bate cu bota.Vine o vreme cind trebuie sa mai pleci capul,altfel iti rupi gatul.Dar fereasca D-zeu pe fiecare de necaz.Tu oricum esti un mare mafiot si excroc.
27.   Pe verificate trimis de
(10 sep 2008, 20:18:55
Trebuia sa mergeti in primavara sa incercati sa inchiriati un local pentru nunta sau orice altceva. Vedeati ca si la Coata si la Berbece era full tot anul. Lumea mananca cacXX dar oricine este liber sa-si spuna opinia. Parerea mea este ca a fost incendiere la Berbece dar nu facuta de Coata sau la ordinul lui ci de altcineva care are o sala de nunti. Cat despre faptul ca are bani... daca avea ce face cu ei poate nu era inchis. Oricum, sunt o caruta de parveniti care stau alaturi la semafor in limuzine iar altii in Dacie. Poate s-au descucat cinstit, poate nu.
28.   La puscarie trimis de
(10 sep 2008, 20:20:54
Sa infunde puscaria ca mi-a stricat nunta
29.   Inscenare trimis de
(10 sep 2008, 20:31:49
nu cred k Ionik P. e in stare de asha cv.....ei aveau neintelegeri de mult timp.....dar cum se face k, in noaptea incendiului d-l Berbece statea cu mainilein san shi doar se uita cum arde....shi Ionik ia dat rezervele luide apa pt a stinge focul...hai fratzilor fi'tzi serioshi....Berbece era bagat pana in gat de datorii shi nu avea alta sansa sa le achite decat sa ia banii de pe asigurare......

mai interesatzi'va shi apoi bagatzi dume aiurea...yo una nu cred k e adevarat......stiu f b k Berbece era amenintzat de nuj care camatar k dak nu i se returneaza nuj ce suma de mii de euro ce berbece o avea imprumutata la el...o sa ramana fara pensiune....dar in nici un caz nu era vb de Popovici....fitzi serioshi...nu asc numai de acel delincvent,care pt 2000 ron luatzi de la berbece da declaratzii peste declaratii.....
30.   Prostie trimis de
(10 sep 2008, 22:06:27
dragi mei il stiu destul de bine pe coata avea cel putin 20 de nunti fata de berbece de la dolce vita toata vrajeala asta ea fost incenata cei 50.000 ea fost dat de berbece ca sal bage la puscarie pe coata.iar coata are datorii de cel putin 80.000 eur de unde sa-i mai dea 50.000 la infractorul ala?ESTE INSCENARE DRAGI POLITISTI SI DRAGI PROCURORI.GANDITIVA CE TRECUT A AVUT BERBECE SI CATI BANI SIA LUAT DE PE ASIGURARE!!!
31.   Anonim trimis de
(10 sep 2008, 22:10:18
de unde a vut bani sa ridice o asa pensiune,Coata?

A tepuit o gramada de lume!A lasat persoane fara casa....cu intimidarea lui!Sa i se dea ceea ce i se cuvine! PUSCARIE.Sa nu mai zicem de camata....Toate se intorc o data si o data in viata!
32.   Coatza rupei gatu! trimis de
(10 sep 2008, 22:11:33
rupei gatu la tzaranu ala, un gainar figurant, la bulau cu el, acolo baetzii o sa aiba grija d el...:)) nu vedetzi ce fatza de purcelus are. nu kred ca coatza e implikat fratzilor, hai sa fim serioshi.
33.   Anonim trimis de
(10 sep 2008, 22:15:44
la cata datoeie are Coata....80000 de mii de euro e putin....daca ar fi sa despagubeasca pe cei pacaliti de el.....si daca sunteti atent la articol...ii promisese 50000 de lei,nu de euro.ce era ptr el....mai dadea o teapa cuiva...

34.   Inca 100 de ani..... trimis de
(10 sep 2008, 23:03:28
Traim ca sobolanii, nu ne gandim decat sa facem rau

Daca-i asa .. a fost comanda...judecatorul tre' sa-i puna sechestru pe cladiri,afacere etc. sa-i plateasca omului
35.   Sv trimis de
(10 sep 2008, 23:15:35
mah gainelor tot comentati aci ganditi putin cum sa dea foc coata la dolce vita sunteti tampiti coata are baniii are relatii are destule face bani pt ca e destept baiatu iar mandrila ala e un scarbos vai de capu lui asa ca nu ma comentati degeaba daca nu stiti gura mika
36.   Karp trimis de
(10 sep 2008, 23:18:42
doamne ce prost e mandrila ala nu vedeti ca nici nu stie sa vb in filmuletu ala e vrajeala totu pus la cale impotriva lui coata
37.   Fara sa stiiti trimis de
(11 sep 2008, 00:16:39
Cei care ii iau apararea lui Coata probabil sunt ca el,eu pot sa stiu mai bine ca toti cine este Coata,baiat bun nimic de zis,doar sa te vezi din cand in cand si sa mai vorbesti baliverne cu el,dar daca te pune pacatul sa ai de a face cu el AI PUSO pe romaneste,te astepti la o teapa sau femeia......,sau ramai fara casa,dragilor este mare ordinar si profitor,eu pot spune ca am stat in jurul lui si stiu dar mai ales acea zdreanta de femeie care cica este femeia lui DANA,o taranca din Burdujeni,nu ca asi avea ceva cu cei din Burdujeni,ca si acolo sunt domni si oameni,dar javra asta de DANA ESTE O CURVA PE CARE COATA A .....TO SI APOI A PUSO SA I CONDUCA AFACEREA SI EL ASISTA DIN UMBRA,CA UN MAFIOT CHIPURILE,NENOROCITI DE OAMENI FARA PREJUDECATI.VEZI COATA CA TOATE SE INTORC TI AM ZIS EU,NOAPTE BUNA LA PARNAIE
38.   Pt asa zis teo trimis de
(11 sep 2008, 05:38:07
Daca ai stat in preajma celot doi Coata si Dana si ii denigrezi in halul asta inseamna ca te cunosc si ei pe tine . Intrebarea mea este : mister teo coata a fost eliberat la ora 14.30 sa vad ce mai comentezi maine .cred ca o sa patesti ceva pt cuvintele jicnitoare adresatei lui dana , o fi ea cum zici tu dar la varsta ei cred ca putine persoane de genul feminin conduc o afacere asa cum conduce ea .Ma refer la capitolul de managiment nu la banii administratorlui asa zis Coata.Apropo de inceputul frazei tale ca cei care-i tin apararea sunt ca si Coata , ei nu sunt ca el ca nu se poate fiecare are eul lui dar nici ca tine nu a-si vrea sa fiu asa cum esti sa jicnesti o persoana in scris citindu-ti multi oftul.

39.   Pt asa zis teo trimis de
(11 sep 2008, 05:41:02
Daca ai stat in preajma celot doi Coata si Dana si ii denigrezi in halul asta inseamna ca te cunosc si ei pe tine . Intrebarea mea este : mister teo coata a fost eliberat la ora 14.30 sa vad ce mai comentezi maine .cred ca o sa patesti ceva pt cuvintele jicnitoare adresatei lui dana , o fi ea cum zici tu dar la varsta ei cred ca putine persoane de genul feminin conduc o afacere asa cum conduce ea .Ma refer la capitolul de managiment nu la banii administratorlui asa zis Coata.Apropo de inceputul frazei tale ca cei care-i tin apararea sunt ca si Coata , ei nu sunt ca el ca nu se poate fiecare are eul lui dar nici ca tine nu a-si vrea sa fiu asa cum esti sa jicnesti o persoana in scris citindu-ti multi oftul.

40.   ... trimis de
(11 sep 2008, 07:58:11
ba tolomacule...taran jegos ce esti...puteau sa moara oameni acolo...te pui la bani in halul asta? pastele**** de nespalat ce te-o facut mata...esti o javra de om...sa te prind pe strada...cu mana mea te distrug....pari in cap ce-ti dau...pana borasti numa benzina...
41.   ?????? trimis de
(11 sep 2008, 08:46:37
oameni buni, ok, or fi cei doi o parte din oile negre ale sucevei, o fi toata treaba cu incendierea inscenare sau nu, dar nu va faceti de ras cu vocabularul asta. incercati macar sa scrieti corect. fara suparare pentru tanger, dar ia si reciteste comentariul inainte de al trimite. sau deschide si tu o carte de gramatica.

in ce priveste justitia din suceava, poate ca cei de la investigatii criminale si au facut datoria, dar dosarul va ajunge in fata unui judecator...sa speram ca acesta nu va fi intimidat in vreun fel.
42.   Corectura trimis de
(11 sep 2008, 08:47:50
inainte de a l trimite, scuzetongue
43.   Mmmmm trimis de
(11 sep 2008, 09:17:29
cccccccccccc
44.   O_o trimis de
(11 sep 2008, 10:42:05
De parca discutiile voastre in contradictoriu si comentariile schimba ceva. Comentati la subiect, nu luati parti. De parca ati fi rude cu ei. Chiar, sunteti ? Sau ati mancat din aceeasi paine...
45.   Gunoi trimis de
(11 sep 2008, 10:43:25
taranoiu asta imputit de ion nu a auzit in viata lui de libera concurenta pt.ka scoala lui nu e mai mult de a unui porc!

pt aceasta actiune de Evul mediu propun sa fie judecat in aceeasi masura adica la ghilotina cu el!

sa iti fie beciu rece!;)
46.   Bravo trimis de
(11 sep 2008, 11:01:25
mai mandrila tie nu iti place in libertate acu juma de an te-ai eliberat acuma iar te duci.....
47.   PT FSLIDURM trimis de
(12 sep 2008, 07:27:19
EU PLECAM LA SLUJBA INAINTE DE A TRIMITE MESAJUL . SI ACUM LA FEL PLEC DACA ESTI O PERSOANA ATAST DE PREGATITA DPDV GRAMATICAL PRECUM PRETINZI CRED CA-TI DAI SEAMA CUM SCRII NISTE CUVINTE PE CALCULATOR EU NU CITESC DIN CAPATUL STING PRECUM EUROPENII CI DE JOS CA ASIATICII DAR NU AM TIMP SA-TI DAU DETALII.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei