Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 aug 2008 - Anul XIII, nr. 199 (3880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două firme care modernizează drumuri, prădate de hoţi din cauza neglijenţei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, două firme care lucrează la modernizări de drumuri pe raza judeţului Suceava au fost lăsate de hoţi fără scule de valoare, spargerile petrecându-se pe fondul neglijenţei paznicilor.

Una dintre firmele prădate este SC Colas Grup Iaşi, bunurile sustrase de hoţi dintr-o baracă a societăţii fiind în valoare de 50.000 de lei. În noaptea de joi spre vineri, indivizi rămaşi deocamdată neidentificaţi au forţat lacătul de la uşa unei magazii a societăţii, aflată la marginea DN 17A, pe raza comunei Vama. Din magazie, indivizii au furat unelte şi scule electrice. Printre bunurile dispărute se numără un generator electric de mare capacitate şi o telecomandă folosită la acţionarea maşinii de forat care lucrează în zonă. Reprezentanţii firmei au fost nevoiţi să sisteze forările, aşteptând sosirea unei alte telecomenzi.

Poliţiştii din comună ne-au declarat că firma are contract cu o societate de asigurare a pazei, însă agentul care avea misiunea de a supraveghea zona nu se afla la post. În aceste condiţii, hoţii au putut scoate din magazie şi încărca într-un mijloc de transport bunurile, dispărând cu acestea fără a fi stingheriţi de cineva.

În noaptea următoare, un alt furt asemănător s-a petrecut în comuna Ostra. Dintr-un vagon aparţinând unei firme din Gura Humorului, care lucrează la modernizarea unui drum comunal, a fost furat un generator electric, 100 de litri de motorină şi un val de plasă zincată, bunuri evaluate la circa 7.700 de lei.

Şi în acest caz, precizează Poliţia într-un comunicat de presă, paznicul nu era la post, în acea noapte el nefiind deloc prezent la serviciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două firme care modernizează drumuri, prădate de hoţi din cauza neglijenţei.
 Vizualizări articol: 1336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două firme care modernizează drumuri, prădate de hoţi din cauza neglijenţei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine ca nu le-a furat asfaltu' trimis de
(25 aug 2008, 14:30:36
Au motive intemeiate sa nu mai lucreze vre-o doi ani. S-a furat telecomanda. Si un generator electric cu care luminau muncitorii spritul de la ora 5 dimineata, ca la 9 sa fie toti cu mustu-n freza, la umbra. Iar sculele electrice erau nou noute ca nu vad unde le-ar fi putut folosi. Maine furati si escavatoarele baieti, ca n-o sa-i dea seama vreo doua luni.
2.   Da, au furat d ela hotomani trimis de
(25 aug 2008, 14:47:56
da... Nu mai era de vandut cementu cu sacu si alte materiale cu masina si or vrut poporenii sa bea o bere si ei. Si nu avura ce mai vinde, asa ca au vandut lacatu d ela baraca. Si nea hotu o crezut ca e ziua portilor deschise si se da la liber scule. Ce mare treaba...Hai vivat politia din comuna, ca a gasit de lucru...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei