Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 aug 2008 - Anul XIII, nr. 186 (3867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Anchetă greoaie

Expertiză pentru a stabili cauza incendiului de la „Dolce Vita”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La aproape două săptămâni de la izbucnirea incendiului de la pensiunea „La Dolce  Vita”, de la ieşirea din Suceava înspre comuna Şcheia, poliţiştii nu reuşit încă să stabilească dacă a fost vorba despre un scurtcircuit electric sau despre o acţiune intenţionată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru, în cauză s-a întocmit deja un dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

„Urmează ca procurorul de caz să dispună efectuarea unei expertize pirogene, având ca obiectiv determinarea cauzelor şi a celorlalte împrejurări în care s-a produs incendiul”, a declarat, ieri, Panţiru.

Incendiul a izbucnit în noaptea de 29/30 iulie a.c., în jurul orei 1:30, flăcările mistuind mare parte din pensiune, pagubele fiind estimate la circa 2.000.000 de lei (20 de miliarde de lei vechi). Cum, cu o noapte înainte, a izbucnit un incendiu şi la vila din Şcheia a patronului pensiunii, Gheorghe Berbece, în vârstă de 58 de ani, acesta este convins că focul a fost pus intenţionat de o mână criminală.

Berbece bănuieşte că persoana care i-a incendiat pensiunea a făcut-o din răzbunare, pentru a-l aduce la faliment şi a-l scoate de pe piaţa localurilor pentru nunţi din Suceava.

Şi anchetatorilor li se pare ciudată coincidenţa ca, la aproximativ 24 de ore distanţă, să ardă şi casa, şi pensiunea familiei Berbece.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expertiză pentru a stabili cauza incendiului de la „Dolce Vita”.
 Vizualizări articol: 3810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Expertiză pentru a stabili cauza incendiului de la „Dolce Vita”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..... trimis de
( 9 aug 2008, 13:49:00
Negativ. Persoanele care i-a incendiat pensiunea nu au vrut sa-l duca la faliment ci au vrut sa-l determine sa-si plateasca datoriile de 40000EUR.
2.   ?? trimis de
( 9 aug 2008, 14:39:12
s-a tot scris de incendiul de la locuinta patronului, dar nu a precizat nimeni nimic de amploarea acestuia.. am auzit k ar fi vorba de niste hartii arsestraight face caz in care nu prea e vorba de incendiu,nu?
3.   MINCIUNI trimis de
( 9 aug 2008, 19:00:19
La casa Familiei Berbece a ars birou ,calculatorul si actele firmei.Nu vi se pare ciudat ca la scurt timp sa arda si pensiunea?Parerea mea e ca ori era prea indatorat si a recurs la aceasta fapta din disperare ca sa atraga atentia si sa il compatimeasca lumea, ori cine ...fostul lui asociat? oamenii la care le-a dat teapa? Dumnezeu ? aia de la Cernauti la care avea datorii? Iar chestia cu scosul de pe piata localurilor de nunti .....e chiar penibil ?Si ce treaba o avut casa la faza asta?
4.   Curios trimis de
( 9 aug 2008, 19:03:23
e usor sa invinuesti pe altul ...asta se cheama calomnie .....ar trebui dat in judecata
5.   Imi pare bine ca vei lua teapa trimis de
(10 aug 2008, 09:41:56
Am impresia ca acest patron de carton si-a inscenat toate acestea, sperand la o despagubire consistenta, dar o sa aiba surpriza sa constate ca cei de la asigurari impreuna cu cei de la ISU care dau cauza incendiului s-au desteptat si nu mai despagubesc nenorocitii care-si dau foc si pozeaza in victime
6.   Martor trimis de
(11 aug 2008, 19:09:49
este un micinos si un om fara scru****..si `a dat foc singur..ca sa poata lua zecile de mii de euro de la asigurare...si cu birou la fel...hai ma voi chiar credeti ca ar fi fost o mana criminala? cand el era asa pasiv la politie..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei