Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iul 2008 - Anul XIII, nr. 171 (3852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Studenţi admişi cu media 5,33

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a afişat ieri rezultatele examenului de Admitere la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei şi la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Cea mai mică medie cu care s-a intrat la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei a fost 5.70, iar la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, ultimul candidat de pe lista admişilor are media 5,33.

114 absolvenţi de liceu au dat examen de admitere la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, iar dintre aceştia, numai unul a fost respins, întrucât media sa generală a fost 1,89.

La Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei s-au înscris la concurs 160 de candidaţi, şi au fost admişi 87 dintre aceştia.

În ceea ce priveşte mediile maxime de admitere la cele două facultăţi, primul student intrat la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei are media 9,56, iar primul student admis la Facultatea de Sport are media 9,61.

Candidaţii înscrişi la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport au trebuit să susţină o probă practică sportivă, la alegere, între atletism, baschet, fotbal, volei, rugby, gimnastică, handbal, lupte şi test motric.

Proba eliminatorie pentru cei care au candidat pe locurile  scoase la concurs de Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei a fost de aptitudini vocaţionale.

 

Locurile neocupate, scoase la concurs în toamnă

Candidaţii declaraţi admişi trebuie ca până pe 31 iulie 2008 să se înmatriculeze la facultate, în caz contrar ei fiind consideraţi respinşi.

Locurile neocupate în urma acestei sesiuni de admitere la cele două facultăţi vor fi scoase la concurs într-o altă sesiune din luna septembrie. Este vorba despre 55 de locuri vacante la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi despre 55 de locuri la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţi admişi cu media 5,33.
 Vizualizări articol: 861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Studenţi admişi cu media 5,335.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SE VOR TOTI STUDENTI trimis de
(23 iul 2008, 13:05:35
RUSINE UNIVERSITATII CA ACCEPTA LATURILE!
1.1  RE: SE VOR TOTI STUDENTI trimis de
(23 iul 2008, 13:33:36
prosti dar cu facultate
2.   Medicina trimis de
(23 iul 2008, 14:07:47
Sa va uitati si sa vedeti cu ce medii se intra la ora actuala la drept sau chiar la medicina si apoi se poate comenta.
2.1  RE: Medicina trimis de
(23 iul 2008, 14:58:33
la medicina se da examen asa a fost intotdeauna nu ca la suceava toti care termina liceul agricol sau profesionala "intra"la facultate la suceava si vom avea surpriza sa vedem ca o si termina.si apoi cind se dau examene de ocupare a posturilor vedem ca "desteptii"care au terminat la suceava is totiBOTA.
3.   ... trimis de
(23 iul 2008, 14:23:00
pai daca nu sunt studenti..... ce sa faci, intra toate lepadaturile.
4.   De ce va mirati? trimis de
(23 iul 2008, 14:30:37
Este natural si de-a dreptul nesurprinzator sa se intample astfel: facultatile fac orice ca sa atraga cat mai multi studenti care sa plateasca taxe. Pt majoritatea universitatilor, taxele de la studenti sunt principala sursa de finantare. Problema e ca pe termen lung avem nu numai studenti care vor culege capsuni in Spania, dar mai trist e ca avem profesori "competenti" asa cum s-a dovedit la titularizarea de anul acesta ...
4.1  RE: De ce va mirati? trimis de
(24 iul 2008, 10:41:00
bai ME, da tu ma rog, unde ti-ai facut studiile? la Oxford? cine te crezi? Mama ta stie ce scrii aici? ai face bine sa o intrebi inainte de a scrie ceva.
5.   ! trimis de
(23 iul 2008, 16:02:03
este alarmant! cunosc o tipa care a dat bacul si ma mira ca l-a luat. ma mira pentru ca stiam ca habar n-are pe ce lume traieste. foarte slaba. nu invata nimic nimic! si mai mare mirarea imi este ca....trecea clasa si avea si note cat de cat mari. ce liceu e acela? ce profesori sunt acolo? cum a trecut fata aia clasa? si stiu sigur ca numai pe copiat s-a descurcat tipa asta in liceu si a trecut! plus profesorii incompetenti. cum poti sa treci clasa un elev care nu stie nimic nimic/.????????!!!!!!! acuma se lauda ca se inscrie si la facultate si stiti ceva? va trece si de facultate tot cu ajutorul copiatului sau ca gasca prin balta si...priviti viitorul romaniei. plin de incompetenti.
6.   ! trimis de
(23 iul 2008, 16:06:22
si ce daca vor fi putini studenti? dar cu siguranta vor fi buni numai si numai daca se va trece la o triere severa in cazul celor care dau bacul. pai citeam asa zisele ESEURI" ale tipei si imi venea sa rad. nici macar nu scria bine. ori un eseu...este pretentios, iar al ei era...ca o compunere prost realizata de un copil de clasa a-IV-a. si se lauda ca l-a facut ea si ca a luat....9 pentru el. eu nu-i dadeam nici 4 pe el. va dati seama ce scoala se face astazi? si pentru ca prof i-a dat 9, ea chiar credea ca este foarte buna la invatatura, dar eu nu as fi trecut-o!!!!!!!
7.   HAAAAAAAAAA trimis de
(23 iul 2008, 16:08:48
EI LASA POATE SA AJUNGA O BUNA POLITICIANA HIIIIIIIIIIII
8.   Studentii de la sport trimis de
(23 iul 2008, 20:01:53
pt candidatii de la sport (viitorii studenti ai facultatii)...pregatiti-va fratilor...ca daca o sa ajungeti......cu mare efort pana in anul 3...dupa ce...dupa caz o sa platiti taxa de scolarizare...care nu e deloc de neglijat.... o sa va spulbere sperantele comisia de la licenta (de la alta universitate din tara).....care pe langa nota mica pe care o sa v-o puna...o sa mai ia si dosarul cu actele de bacalaureat cu ei...ca sa mergeti personal in localitatea respectiva sa recuperati dosarul cu actele voastre pe care le-ati depus in original la admiterea la facultate...rusine celor care nu le pasa de soarta absolventilor lor.. de pe urma carora si-au castigat paine...care nu se implica deloc...depui actele la suceava..si te trezesti ca nu le mai poti recupera de la suceava ci de la cateva sute de km distanta.
9.   Rusine trimis de
(24 iul 2008, 10:11:25
Mi-e rusie ca am terminat facultatea la Suceava .... de acuma acest fenomen este o afacere chiar profitabila.
10.   Faculta trimis de
(24 iul 2008, 10:20:27
E normal sa fie asa, Suceava este un centru universitar mic, se inscriu foarte putini studenti si nu se ocupa toate locurile disponibile, ba chiar raman si pe toamna. Tot prostu face o facultate, fie ia si cu taxa si cand iese in lume nu stie sa deschida gura, nu stie sa vorbeasca la un interviu. Singura facultate mai serioasa este cea de la inginerie, dar daca merge treaba asa dispar toate. Ori se acrediteaza ori dispar. ..oricum..primii 7 ani sunt grei..pan`ajungi in anu 3happy bafta tuturor admisilor !
10.1  RE: Faculta trimis de
(24 iul 2008, 10:22:05
"fie ia si cu taxa" EA nu IAhappy eu am scris bine.. astia de la monitoru au scris gresithappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei