Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iul 2008 - Anul XIII, nr. 171 (3852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Silviu Prigoană, interesat de gropile ecologice de gunoi din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patronul uneia dintre cele mai mari firme de salubrizare din ţară - Rosal, Silviu Prigoană, se va întâlni astăzi cu conducerea Consiliului Judeţean Suceava, pentru a discuta pe tema viitoarelor gropi de gunoi ecologice.

Patronul Rosal se află de ieri în Suceava, dar cum atât preşedintele Consiliului Judeţean – Gheorghe Flutur, cât şi vicepreşedintele CJ, Dan Cadariu, care răspunde în mod direct de problema gropilor ecologice, au fost plecaţi în delegaţie, discuţiile au fost amânate pe astăzi.

Silviu Prigoană, care de ani buni are afaceri în Suceava, prin intermediul Rosal, operator unic de salubrizare în municipiul reşedinţă de judeţ, ar dori să îşi extindă afacerea, prin administrarea gropilor de gunoi ecologice, impuse de Uniunea Europeană, cât şi prin realizarea unei fabrici de colectare selectivă a deşeurilor.

„Nici nu trebuie să le propun eu să facă investiţii în gropile de gunoi. Consiliul Judeţean are o problemă destul de gravă, cu gropile de gunoi. Dacă vor, îi pot ajuta să o rezolve. Ei trebuie să dorească să rezolve odată problema gropilor de gunoi, pentru că până acum oferte au tot fost, dar nimic nu s-a făcut”, a declarat patronul Rosal.

Interesul Rosal-ului de a se implica în administrarea gropilor de gunoi ecologice din judeţul Suceava este evident încă din 2005, când s-a asociat cu firma germană Ecologica, care trebuia să se ocupe de realizarea celor două gropi.

 

Prigoană, interesat să se ocupe în continuare de salubrizarea Sucevei

În lipsa conducerii Consiliului Judeţean Suceava şi a primarului Ion Lungu, plecat la Piatra Neamţ, cu care vroia să aibă o întrevedere, omul de afaceri Silviu Prigoană a stat la discuţii cu cei doi noi viceprimari ai Sucevei, Viorel Seredenciuc şi Lucian Harşovschi, arătând-şi interesul de a se ocupa de salubrizarea Sucevei, prin participarea la o nouă licitaţie de desemnare a operatorului unic, ce va avea loc peste aproximativ trei ani.

Silviu Prigoană se va afla în Suceava până astăzi la amiază.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silviu Prigoană, interesat de gropile ecologice de gunoi din Suceava.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Silviu Prigoană, interesat de gropile ecologice de gunoi din Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mun. groapa de gunoi trimis de
(23 iul 2008, 13:26:00
Ar fi indicat ca parlitul de LUNGU sa ia exemplu de la primarul de P.Neamt Ghe. Stefan care cu adevarat merita tot respectul. Cine a trecut prin P.Neamt a vazut un oras curat, aranjat cu gust, afacut din strand o bijuterie pe cand ticalosul de LUNGU nu dovedeste cu vandutul spatiilor verzi si cu alte magarii made a la Prelipca. Nu putea sa se ocupe macar de strandul nostru sa aiba unde iesi lumea in timpul liber. Lungu are de vandut stadionul sucevenilor, are de construit hipermarket in curtea spitalului in loc de parca Suceava nu are n" magazine. Mai bine ar construi o anexa ptr. bolnavii de plamani in curtea spitalului. UUU Jigodie ordinara, primar indobitocit gatii****.

1.1  RE: Mun. groapa de gunoi trimis de
(23 iul 2008, 13:51:57
A VENIT SA II DEA TAINUL LUI LUNGU
2.   S-0 FACA LA IESIREA DIN BURDUJENI trimis de
(23 iul 2008, 14:38:50
LA IESIREA DIN BURDUJENI SPRE P[LOPENI CRED CA SUNT NUMEROASE LOCURI UNDE AR PUTEA FI AMPLASATA.SI ASA ZONA DEZVOLTATA COMERCIAL S-A MUTAT IN SPRE BURDUJENI,ACOLO S-O AMPLASEZE MAI REPEDE.
3.   BURDUJENI,ZONA BUNA trimis de
(23 iul 2008, 16:23:25
SA O FACA SUB NASUL TAU....LA GROAPA MA REFER ,MAI VIVI...POATE NU STII.DAR BURDUJENIUL,ACEST CARTIER BLAMAT ODINIOARA,E CAUTAT PT CONSTRUCTIA DE CASE..MERGI SI VEZI ZONA.DECI O GROAPA DE GUNOI E EXCLUSA.DIN PACATE PE DRUMUL SPRE PLOPENI ,CARTERUL TINERETII SUNT FFFFFFF INGHESUITE.ASA A VRUT PRIMARELE..DPDV AL ARHITECTURII E PROOOOOBLEMA.
4.   Lungu trimis de
(23 iul 2008, 19:18:25
pe prigoana il intereseaza gropile de gunoi din judet,adica proiectele ca el sa ia banii pentru construirea lor;ecologice,ca miliardele pentru cele vechi psd-iste sau terminat si sa nu manance banii alta firma.auzi"desemnarea unui operator unic".de licitatie nu au auzit domniile psd-iste,poate nici cele pdl-iste? ce numai rosal exista?hotieeeee!
5.   Rosal trimis de
(24 iul 2008, 10:19:15
rosal este o casa de avocatura nu o firma de salubritate,niciodata orasul nu a fost mai murdar ca acum ,avem un primar nepriceput >sau?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei