Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iul 2008 - Anul XIII, nr. 159 (3840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Arbore

Tată şi fiu la spital, după o bătaie între două familii de romi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi romi din comuna Arbore, tată şi fiu, au ajuns la spital luni noapte, după ce s-au bătut cu trei bărbaţi, membri ai unei alte familii de aceeaşi etnie din Arbore.

Poliţiştii din comună au fost alertaţi despre bătaie în jurul orei 22.00, după un apel la 112 al unei femei. Din primele cercetări ale anchetatorilor, fraţii Teodor, Virgil şi Sorin Fieraru i-au atacat pe Mircea şi Vasile Băcilă, de 46, respectiv 25 de ani, după un conflict spontan, izbucnit pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între familii, plecate de la cumpărarea unui cal.

Mircea şi Vasile Băcilă au ajuns la spitalul din Rădăuţi cu leziuni la cap şi fracturi, pentru care necesită, fiecare, în jur de 60 de zile de îngrijiri medicale.

Agresorii s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală, fapta urmând a fi încadrată exact în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale al victimelor.

În timpul scandalului, Floarea Băcilă, nevasta tânărului agresat, a sunat din nou la poliţie, reclamând că oamenii legii veniţi la faţa locului sunt băuţi. Poliţiştii din Rădăuţi veniţi să verifice sesizarea i-au testat pe agenţii din comună, aceştia având alcoolemie 0. Femeia a fost amendată cu 500 de lei pentru alarmare falsă.

Doi dintre agresori sunt vechi cunoştinţe ale poliţiştilor, urcându-se recent pe biserica şi primăria din Arbore pentru a cere pământ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată şi fiu la spital, după o bătaie între două familii de romi.
 Vizualizări articol: 1309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tată şi fiu la spital, după o bătaie între două familii de romi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tigani trimis de
( 9 iul 2008, 12:02:10
spectaculu sa petrecut in fata biserici oare de ce nu sesizeaza popii ca aceasta institutie a devenit loc de cersit ,terasa gardului e loc de popas;pe iarba loc de som pentru tigani sa spun ca primaru sta peste drumm ,oare nu vede.Imi este rusine sa spun ca sant din aceasta comuna care a

fost invadata de aceste scopi cu culore neagra.Programul de vizita in parcul comunal incepe pe la ora 22 une se aud numa tipete de ciora venite din italia

1.1  RE: Tigani trimis de
( 9 iul 2008, 19:20:29
Analfabetule ! invata a scrie romaneste . Esti cumva "pupinkur"?
2.   Raspuns pt Arburean trimis de
( 9 iul 2008, 16:45:32
Ba nene , cu gramatica ta pari a fi sectant . Inainte de a face comentarii treci pe la Dolinschi sa inveti a scrie crestineste .

Analfabetule.....
3.   Raspuns catre Arburean trimis de
( 9 iul 2008, 16:54:14
100% e sectant "Arboreanul" , se vede si dupa tema subiectului arborat , prea are ceva cu popii , cu biserica si mai ales cu noul primar......sau poate e vreo legatura cu socrul primarului , vreo razbunare mai exact. Bate saua ca sa priceapa calul ......

Dar cu tiganii ce ai , nu incapi de tigani ? ......de vecini se vede ca nu incapi.....

4.   Borataniile !! trimis de
( 9 iul 2008, 18:10:11
Tiganii nici nu ar trebui bagati in seama, poate se va da o lege de a-i scoate din sfera umana.Toti tiganii, ciorile,boratii,jegosii,nespal ar trebui lichidati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei