Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iul 2008 - Anul XIII, nr. 159 (3840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe urmele violatorului

Peste 200 de poliţişti, implicaţi în prinderea autorului crimei de la Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În identificarea şi prinderea lui Maricel Brânză au fost angrenate efective impresionante ale poliţiei, anchetatorii declarând, încă din momentul în care l-au pus pe botoşănean în capul listei de suspecţi, că au de-a face cu un infractor deosebit de periculos, care, la orice oră, putea face încă o victimă.

Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, comisarul şef Mircea Smoleac, ne-a declarat ieri că ancheta în acest caz a fost una foarte greoaie, mai ales că, la început, victima nu era identificată, iar la faţa locului nu fuseseră găsite urme, probe, care să poată fie supuse unei analize rapide.

Sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, armata de poliţişti pusă pe urmele lui Brânză a scotocit zile întregi pe raza a nu mai puţin de cinci judeţe (Suceava, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Teleorman, Vaslui –unde botoşăneanul a lucrat anterior), a audiat sute de persoane şi a adunat fiecare indiciu pentru a pune mâna pe cel care i-a luat viaţa Danielei Bucevschi şi a batjocorit alte două femei.  

„Pentru zona Suceava, am avut zilnic 30 de poliţişti implicaţi în investigaţii, pentru Câmpulung Moldovenesc, Frasin, Gura Humorului, alţi 50, inclusiv grupele Detaşamentului Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă... s-au făcut căutări la stâne, sălaşe, exploatări forestiere, amenajări de drumuri, locuri unde se lucrează cu forţă de muncă sezonieră, locuri în care s-ar fi putut ascunde... Am avut un anumit traseu dat de deplasările lui interioare. Toate aceste zone le-am scotocit bucată cu bucată. Tot efectivul Serviciului de Investigaţii Criminale a fost implicat în această anchetă.  A fost o muncă titanică... ofiţeri care nu au dormit nopţi la rând. Cred că au fost, la momentul maxim al anchetei, peste 200 de poliţişti implicaţi ”, a declarat Mircea Smoleac.

Informaţia care a dus prinderea lui Maricel Brânză a plecat tot de la anchetatorii suceveni, aceştia comunicându-le colegilor lor de la Botoşani zona probabilă în care s-ar afla ucigaşul tinerei din Pătrăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 200 de poliţişti, implicaţi în prinderea autorului crimei de la Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peste 200 de poliţişti, implicaţi în prinderea autorului crimei de la Burdujeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo pentru mobilizare. trimis de
( 9 iul 2008, 12:04:07
Idiotul ala sigur mai facea victime.
2.   FELICITARI trimis de
( 9 iul 2008, 12:48:30
FELICITARI!Sa stiti ca multi oameni s-au rugat ca DUMNEZEU sa va ajute prin diferite circumstante ,ca sa il prindeti pe criminal.Efortul vostru in mod sigur a mai alinat durerea parintilor.
3.   Faza trimis de
( 9 iul 2008, 13:13:56
Stiti care e faza dureroasa? Ca intr-adevar, exista oameni in Politie care se mobilizeaza si care isi fac treaba si cu sacrificii, sa prinda niste personaje de genul astora, sau chiar mai rau. Marea problema e cand procurorii si judecatorii nu isi fac treaba bine, acuza viciu de procedura din te miri ce **** sau stampila, si animalu este lasat liber pe strada, pentru ca nu prezinta pericol public. S-a mai intamplat si se va mai intampla, atat timp cat nu stim numele celor care se ocupa de caz, numele judecatorului, unde sta el, cati copii are si daca i-ar placea ca cineva sa ii violeze nevasta sau fetele...Daca nu exista presiune, nu exista nici efecte vizibile...
4.   Felicitari Pol.Suceava trimis de
( 9 iul 2008, 14:46:00
Bravo Mircea. Felicitari tuturor politistilor si succese in munca de zi cu zi pe viitor.
5.   Au trecut trimis de
( 9 iul 2008, 15:59:46
Din nou, criminalistii suceveni au trecut proba competentei, a profesionalismului lor, ei trebuiesc apreciati cum se cuvine si sprijiniti in munca lor de toate ceilalti factori implicati in reducerea criminalitatii!!! Felicitari!
6.   FELICITARI trimis de
( 9 iul 2008, 19:58:19
FELICITARI TUTUROR POLITISTILOR IMPLICATI DIRECT.
7.   Politia lucreaza trimis de
( 9 iul 2008, 20:41:48
felicitari politiei sucevene
8.   Nu prea sunt operativi politistii, cum ar trebui trimis de
( 9 iul 2008, 23:29:30
E cam tarzie prinderea, dar e bine si asa dupa ce a ucis-o pe Daniela!Daca se mobilizau cum trebuie domnii politisti, il prindeau mai repede, ca doar avea mandat de executare a pedepsei pentru furt! Dar asa?!Bravo si felicitari, dar mai miscati-va mai repede domnilor politisti, ca poate va mai scad burtile, ca daca va miscati in acest ritm si asteptati ca cineva care fura, are mandat de executare a pedepsei, mai violeaza o femeie, mai violeaza alta si apoi este lasat sa mai ucida una, si apoi este prins, unde este operativitatea dumneavoastra!Trebuie miscare mai rapida, nu se lasa un criminal atat de periculos asa de mult in libertate!Miscati-va mai repede paote mai slabiti, sau nu va mai ingrasati, ca v-au cam crescut burtile de cand s-au marit salariile ca sa nu luati mita, dar prin multe locuri cam degeaba!Si mai curatiti si prostitutia si traficul de persoane din judetul Suceava, ca e cam mare si ne-am saturat de prostituate si de pesti, de care multi stiu si se prefac ca nu stiu!
9.   Mai repede, miscati-va domnilor politisti trimis de
( 9 iul 2008, 23:32:31
De cat, niciodata mai bine si mai tarziu, ce sa faci, asa sunt politistii din Romania, se misca greu, ca de altfel slabesc si apoi se tem ca ii va sufla vantul!
10.   Politistii sa nu fie corupti, sa respecte legile trimis de
( 9 iul 2008, 23:43:34
Ce fac domnii politisti cu prostituatele din judetul Suceava, cu pestii, cu traficul de persoane din acest judet, cu mafia cazierelor judiciare si cu afacerea permise? Cand avem articole? Incepeti sa va faceti treaba asa cum ar trebui sa v-o faceti si lasati legaturile cu lumea interlopa, precum si anuntarea infractorilor, ca bani primiti suficienti, din banii publici, la care contribuie toti cetatenii, si toti acei cetateni pe spatele carora traiti vor sa traiasca in siguranta, nu sa le fie frica sa iasa din casa, intrucat se intalnesc cu criminali sau hoti, care, pe unele locuri sunt buni prieteni cu unii politisti suceveni, si vor sa demostreze ca ei (hotii), fac ceea ce vor ca au prieteni printre politistii "saraci", care mai scot cativa bani de la acestia, ca de altfel mor de foame si incep sa imprumute bani ca sa traiasca, saracii, sa isi mai cumpere cate o masina straina, sa isi mai construiasca cate o casa, bar pentru o sotie, sa primeasca motorina, benzina de la traficanti!
10.1  RE: Politistii sa nu fie corupti, sa respecte legile trimis de
(10 iul 2008, 02:37:34
D-le Raul cum sa lase eu legaturile cu lumea interlopa???Ar mai putea oare sa-si schimbe masinile precum tiganii caii....sa fim seriosi...chiar cerem prea mult...
11.   Daca trimis de
(10 iul 2008, 06:17:55
Sincere felicitari pentru reusita prindere a infractorului.Dar ... Daca cifrele sint exacte,numarul politistilor implicati in operatiunea respectiva,peste 200,este mult prea mare, si ne vorbeste de randament,profesionalism,compe ,etc,samd..
11.1  RE: Daca trimis de
(10 iul 2008, 13:21:44
nu e deloc mare, avand in vedere pe ce teritoriu intins s-a desfasurat operatiunea
12.   Asa este in Romania trimis de
(10 iul 2008, 22:50:36
Daca nu era mediatizat cazul de presa, nici acum nu era prins criminalul!Si nu uitati ca a fost prins tot de un politist din comuna sa, care il cunostea, ca de altfel, cu cei care nu il cunosteau decat din fotografie, nu prea aveam sanse mari de prindere.Asa ca, lasati-o balta, vai de capul lor politisti, ca au facut scolile asa cum au facut, nu prea stiu sa scrie bine romaneste,de gramatica limbii romane, nici nu mai avem ce vorbi, lasa de dorit, iar de citit o declaratie scrisa de mana politistului, hai sa vedem cine intelege ceva, scris indescifrabil, cu greseli gramaticale, jale.Putini, foarte putini profesionisti lucreaza in politie si putini sunt cinstiti si corecti.Si atunci:rezultate se cad, vai de politia romana, iar cetateanul care ii plateste( pentru ca salariile acestora sunt din contributiile noaste ale romanilor), este omorat ca un caine de criminali.Asa este in Romania. Legi facute de parlamentari incompetenti, care in loc sa duca la respectarea ordinii provoaca haos!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei