Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iul 2008 - Anul XIII, nr. 159 (3840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Consilierul local PD-L Mona Săndulescu, director adjunct la Protecţia Copilului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local PD-L Mona Săndulescu a fost numită director adjunct administrativ la Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilului Suceava, instituţie subordonată Consiliului Judeţean. Ea va ocupa funcţia interimar, până la organizarea unui concurs.

Săndulescu ne-a declarat că postul era vacant şi nu a fost nici o problemă să-l ocupe. „Nu mă duc să iau locul nimănui. Acest post era liber”, a afirmat, ieri, consilierul local.

Ea a preferat o funcţie de adjunct în această instituţie deoarece cea de director general al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, ocupată în prezent de Gheorghe Straton, este funcţie publică. Dacă ar fi devenit funcţionar public, Mona Săndulescu ar fi trebuit să renunţe la mandatul de consilier local, implicit la funcţia de şef al Comisiei de urbanism din Consiliul Local Suceava.

Celelalte funcţii de director adjunct din Direcţia de Asistenţă Socială sunt ocupate de Ionel Ivan şi de Răzvan Filip. Mona Săndulescu şi-a preluat funcţia, în care a fost numită prin dispoziţie a directorului Straton, vineri, 4 iulie.

Conform directorului Gheorghe Straton, cea care i-a spus că ar dori să fie director adjunct la instituţia condusă de el a fost chiar Mona Săndulescu.

„Postul era vacant de mai mult timp, aici sunt foarte multe probleme de rezolvat, aşa că nu a fost nici o problemă să-l ocupe doamna Săndulescu. Ea şi-a exprimat dorinţa în acest sens”, a precizat Gheorghe Straton.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul local PD-L Mona Săndulescu, director adjunct la Protecţia Copilului.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Consilierul local PD-L Mona Săndulescu, director adjunct la Protecţia Copilului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai sa fie trimis de
( 9 iul 2008, 11:58:25
Ajunsa peste noapte sefa comisiei de urbanism a Consiliului Local, una dintre cele mai corupte comisii din primarie, madam Sandulescu nu se satura si se duce sa-si mai umple buzunarele din banii orfanilor. De fapt nu ai ce sa-i ceri unei femei analfabete, care in declaratie de avere a declarat ca e membru al Partidului Democrat-Libera. Vedeti site-ul www.primariasv.ro, la capitolul declaratii de avere.
2.   Poate se va specializa in adoptii trimis de
( 9 iul 2008, 12:11:14
FAC. DE MECANICA a fost cel mai greu lucru din viata,in rest toate ii reusesc ca pe banda.
3.   Dezrobirea trimis de
( 9 iul 2008, 12:48:13
felicitari pdl. Ati reusit. straton nu merita sa fie director. o spun angajatii institutiei. are 7 apartamente, copilul e popa in suceava pe un amplasament dat de nasu marza in interiorul unei case de copii.

Afara cu cei rosii.
4.   ? trimis de
( 9 iul 2008, 13:06:48
Are moaca de vampa beata!
5.   Bravo bre ca securistii de acolo fac bani degeaba trimis de
( 9 iul 2008, 16:52:50
gata cu afacerile cu cartofi supraestimati ba securistilor,acum intelegem de ce aveti averi
6.   Invidie trimis de
( 9 iul 2008, 17:21:38
Eu chiar m-am uitat in declaratia de avere si scrie corect Partidul Democrat Liberal.Cred ca nu stii sa citesti bine.Restul e doar invidie....Succes doamnei Sandulescu nu-i va fi usor.
6.1  RE: Invidie trimis de
( 9 iul 2008, 21:08:19
Ieri scria altceva. Nu sunt chior, nici analfabet.
6.2  RE: Invidie trimis de
( 9 iul 2008, 22:17:44
succesul nu-i va fi usor?

foarte bine exprimat.

daca nu te incurc prea mult freud avea dreptate.
7.   Clubul fetelor de la protectia copilului trimis de
( 9 iul 2008, 19:19:37
va aduceti aminte de un articol din monitorul unde erau prezentate dududile de la protectia copilului, cu colectiile de ceasuri, de pantofi, de parfumuri etc toate cumparate din salariile de functionare publice? trebuia odata sa fie numit un director administrativ care sa tina evidenta la toate colectiile acelor dudui, si cine putea sa fie mai potrivita decat aceasta nuliatate care nu ne poate spune decat de unde s-a imbracat, cu ce parfum e data, ce bijuterii poarta sau la ce salon de infrumusetare merge. halal politica.
8.   Mona trimis de
(10 iul 2008, 10:48:11
nu mai era nici o tinara in suceava care sa fie desemnata pe aceasta functie, mergeti inainte impartiti ciolanul ca doar poporul a ales.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei