Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Droguri de mare risc

Traficanţi de heroină, prinşi în cartierul Obcini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O reţea de traficanţi şi consumatori de heroină din municipiul Suceava a fost anihilată de poliţiştii şi procurorii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, în urma unui flagrant ce a avut loc în urmă cu două zile.

Marţi după-amiază, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Suceava au prins în flagrant, în cartierul Obcini, doi indivizi care tocmai puneau la cale o tranzacţie cu heroină.

Din informaţiile pe care am reuşit să le obţinem până ieri seară, la ora închiderii ediţiei, unul dintre cei doi traficanţi este minor, din municipiul Suceava, celălalt fiind din Bucureşti.

Şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism –Serviciul Teritorial Suceava, procurorul Marius Cazac, ne-a spus că va oferi amănunte despre acest caz abia peste câteva zile, mărturisind doar că în cauză e vorba de peste 100 de grame de heroină.

După ore întregi de audieri, în noaptea de marţi spre miercuri, cei doi au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Ieri, bucureşteanul a fost dus în faţa instanţelor de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de mare risc, măsură însuşită de judecătorii Tribunalului Suceava.

În privinţa minorului, procurorii au luat hotărârea de a-i interzice să părăsească oraşul pe perioada cercetărilor.

Din datele noastre, tot acest caz a plecat de la un agent din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, care a aflat despre tranzacţiile cu droguri şi le-a dat informaţia mai departe colegilor săi din cadrul structurilor anti-drog.

 

L-au scos cu cagulă pe faţă

Ieri după-amiază, în faţa procurorilor DIICOT Suceava a fost adus un al treilea individ implicat, se pare, în această reţea. Pentru a-l induce în eroare pe fotoreporterul „Monitorului”, după aproape patru ore de audieri, anchetatorii i-au pus suspectului cagulă şi, însoţit de un alt poliţist mascat, l-au scos din clădirea Parchetelor fără cătuşe pe mâini, lăsând impresia că ar fi unul dintre oamenii legii sub acoperire.

 

„Peste 100 de elevi la fiecare liceu, mai ales la liceele cu nume...”

Din câte am reuşit să aflăm, cele peste 100 de grame de heroină urmau să ajungă la mai mulţi elevi şi tineri care provin din familii înstărite din Suceava şi să fie consumate apoi în grupurile restrânse de prieteni ale acestora.

După ce ani la rând, poliţiştii de la anti-drog ne-au spus că nu există dealeri de droguri în Suceava, ci doar consumatori, dar şi aceştia puţini, iar majoritatea capturilor făcute de ei au fost doar pe cannabis, exemplul din aceste zile contrazice teoria cum că la noi în judeţ nu se fac tranzacţii cu stupefiante.

Zilele trecute, sub protecţia anonimatului, un elev în vârstă de 15 ani, consumator de droguri şi el, mărturisea în „Monitorul” faptul că există consumatori şi dealeri de stupefiante în Suceava.

„Peste 100 de elevi la fiecare liceu, mai ales la liceele cu nume (...) Cu extazy, chetamină, cocaină sau, mai nou, cu white widow, adică seminţe de cânepă tratate cu heroină (...) unii folosesc heroină injectabilă”, sunt fragmente din declaraţiile şocante ale acestuia.

Foto: Marius MUSCALU - Suceveanul.com

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficanţi de heroină, prinşi în cartierul Obcini.
 Vizualizări articol: 1306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 29 voturi
Traficanţi de heroină, prinşi în cartierul Obcini3.8529

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Seful tarlalei de canepa este Flutur trimis de
(27 mar 2008, 12:33:06
Nu stiu cum a scapat capul mafiotilor, Flutur. Cred ca este mana in mana cu Stolo care-i tot timpul chiaun de cap si are relatii la Baselu, care la randu-i, are avocat pe d-na Udrea. Vedeti oameni buni cum se leaga toate intre ele ? Asa cum ar trebui sa fie legati toti cei din PDL, pentru ca toti sunt mafioti.
1.1  RE: Seful tarlalei de canepa este Flutur trimis de
(27 mar 2008, 13:53:24
Flutur, Stolojan si Olaeanu sunt oameni cinstiti si competenti si altii sunt cei corupti, hoti si incompetenti, �n frunte cu Tariceanu.
1.2  RE: Seful tarlalei de canepa este Flutur trimis de
(27 mar 2008, 15:00:22
ai dreptate stan patitule!!!! butterfly ii dealeru sef in suceava! da nus ce face dna-u ca inca nu l-o legat...

is o gramada de drogatzi in sv! cei mai multzi in pdl ca cica acolo treaba asta se face organizat!

1.3  RE: Seful tarlalei de canepa este Flutur trimis de
(27 mar 2008, 15:20:32
nebunule, ce legatura are articolul cu flutur? esti dus rau.....esti obsedat! astfel de specimene in libertate sunt un pericol public! eutanasiaza-te, STAN PATITU!
1.4  RE: Seful tarlalei de canepa este Flutur trimis de
(27 mar 2008, 16:45:23
"Flutur, Stolojan si Olaeanu sunt oameni cinstiti si competenti si altii sunt cei corupti, hoti si incompetenti, �n frunte cu Tariceanu."

ESTI BOLNAV PSIHIC PRIETENE,DACA CREZI CA ASTIA SUNT OAMENI CINSTITI,MAI ALES OLAREAN SI FLUTUR .... Dar fiecare cu parerea lui,si cu IQ-ul personal,mai mare sau mai mic.
1.5  RE: Seful tarlalei de canepa este Flutur trimis de
(28 mar 2008, 14:31:17
"2007 Monitorul de Suceava. Toate drepturile rezervate.

Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora."

CICA-S FOTOGRAFIILE VOASTRE.....BAI MAGARILOR....RUSINE........HOT RUSINE, RUSINE, RUSINE......NU SUNTESTI IN STARE DE NIMIC...FOTOGRAFIILE VOASTRE NU POT FI REPRODUSE NU?????DAR VOI PUTETI FURA FOTOGRAFII DE PE SITE-URI.....INCA O DATA RUSINE.....
1.6  RE: Seful tarlalei de canepa este Flutur trimis de
(28 mar 2008, 14:34:09
RUSINE DOMNUL (HOT) REDACTOR.........RUSINE.....NU A FOST MUNCA TA......RUSINE !!!!!!!
1.7  RE: Seful tarlalei de canepa este Flutur trimis de
(28 mar 2008, 14:44:22
Afara dom' redactor.....du-te la maturat strazi...poate acolo ai fi mai bun.....acolo na-i avea de ce fura poze de pe site-uri......RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!
1.8  RE: Seful tarlalei de canepa este Flutur trimis de
(28 mar 2008, 14:47:13
Vai imi cer scuze.....am vrut sa zic: n-ai avea ce fura.....RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!
2.   Stan ca.....tul trimis de
(27 mar 2008, 13:08:18
in fiecare partid sunt lepre
2.1  RE: Stan ca.....tul trimis de
(28 mar 2008, 14:16:04
Bai fratilor de la monitoru'.....angajati-va naibii un fotograf si nu furati pozele de pe site-urile oamenilor, apoi le puneti la ziar ca si cum le-ati fi facut voi....un pic de respect ce mama naibii.......
3.   AFARA PT TOTDEUNA CU STAN PATITU trimis de
(27 mar 2008, 13:13:58
Eu daca as fi in echipa Monitorul , ti-as interzice sa mai apari cu comentarii aici .Cazul e atat de grav , cu inplicatii la copii minori si tu vii si faci politica !Esti un becalician nesimtit si care nu te intereseaza de soarta copiilor ci decat de cea a politicii tale , NESIMTITULE. Sper ca in momentul in care tu faci politica , baietelul tau sa se injecteze cu heroina sub pod la itcani . Atunci sa te vad daca te mai intereseaza politica , PORCULE .
3.1  RE: AFARA PT TOTDEUNA CU STAN PATITU trimis de
(27 mar 2008, 13:46:13
Nu vad legatura. Fi mai explicit, sau esti drogat sau esti PDL-ist, pupincurist calificat pentru Flutur. Iti inteleg supararea dar na-m medicamente pentru nebuni ca tine si cei din cocina PDL-ista.
4.   Ignorantul trimis de
(27 mar 2008, 13:43:12
Stane,faci un comentariu,care nu are de-a face cu subiectul articolului.Mai bine taci.
5.   Pt regretatul stan trimis de
(27 mar 2008, 14:03:59
Stane esti un idiot care are grija sa se foloseasca de orice numai sa fie ales politic .Dar folosindu-se de copii si cazurile grave cu care se confrunta nu pot sa spun decat ca esti si un PEDOFIL . Articolul nu se refera la nici o politica . iar eu nici nu locuiesc in tara macar sa ma intereseze politica vre-unuia. De aceea spune-i lui nevastata sa-si pazeasca copilul nu de altii ci de comportamentul tau ca s-ar putea intr-o noapte sa-l ucizi de dragul vre-unui partid de-al tau .
5.1  RE: Pt regretatul stan trimis de
(27 mar 2008, 15:21:11
Orti esti prost ori esti PDL-ist. De unde ai dedus ca eu sunt de acord cu traficul de droguri? Eu am intrebat de ce nu l-au prins si pe capul mafiotilor Flutur. Esti un caz sarit de pe fix.
6.   E minor mah... trimis de
(27 mar 2008, 15:12:08
pai dak e minor nu cred ca e dealer de droguri...poate nu stia ce face...trebuie iertat odatahappy macar odata ca nu o sa mai faca sigur
7.   Pentru stan patitu trimis de
(27 mar 2008, 15:38:21
Ai tu dovezi prin care sa dovedesti ca dl. Flutur are ceva in comun cu drogurile despre care se scrie in articolul de mai sus? Daca da, spune-ne si noua. Daca nu, ai grija ce scrii, ca s-ar putea sa-si puna cineva mintea cu tine, sa te gaseasca si sa nu stii pe unde sa scoti camasa.
8.   Noroc de agent ca ofiteru doarme -n papusoi trimis de
(27 mar 2008, 17:06:07
ofiteru de la politie care locuieste la parteru blocului in care se derulau tranzactiile nu are cunostinta?

de ce a tacut?

nu i se parea suspect traficul nocturn din bloc in special dupa lasarea intunericului?

cum isi explica accesul in bloc cu interfon la intrare, in conditiile in care minorul nu are interfon

de ce a tolerat ofiterul de politie destrabalarea din bloc si din fata blocului

sefii acestuia ar trebui sa-l traga de ureki pe ofiteru borfas.
8.1  RE: Noroc de agent ca ofiteru doarme -n papusoi trimis de
(27 mar 2008, 17:54:39
Ai dreptate, acestia sunt produsul gandirii reformiste a lui Blaga Vasile, care si-a pus puisorii in functii de conducere, iar acestia la randul lor, folosind criterii pur stiintifice, au promovat oamenii care trebuie in functii potrivit valorii de piata, mai exact, ca la piata. Blaga a plecat, puisorii lui sau facut gaini si nimeni nu le misca cuibarul. Chiar vreti sa stiti care sunt oamenii lui Flutur pentru care a intervenit la Blaga? Daca o sa fie nevoie n-o sa tac, chiar cu riscul sa-mi supar niste prieteni. Mai sunteti la putere mai profitorilor PDL-iste sau in opozitie? Si ministrul David doarme, la fel si prefectul Onofrei.
9.   Care'i treaba? trimis de
(27 mar 2008, 17:43:23
Stane? Esti zuzu cu totul? Cred ca nu stii sa citesti si, vazand poza din Obcini, ai zis ca acesta e un material politic. Ce dreaq comentezi despre politica la un material mult mai grav, despre consumul de droguri. Si sa nu'mi spui acuma ca din cauza PD-L'ului consuma copiii droguri, ca ma impusc. Deci... Chiar nu vad legatura dintre comentariile tale si acest material.

Pana cand te vei dumiri, da pe SILENT si fa'ne sa ne fie dor de tine.winking Bafta!
10.   Mi-e scarba trimis de
(27 mar 2008, 17:47:10
Mi-e scarba de voi...mi-e scarba de politica voastra...credeti ca totul se reduce la politica...si politica la randul ei la insulte... "Ca ala e corupt...celalalt e prost...e.t.c."

Stiti ceva? Ma doare fix in cot de toti politicienii din Romania. Poate de asta am 25 de ani si n-am mers niciodata la vot. Ma faceti in fiecare zi sa-mi dau seama ca am luat o decizie buna.

PNL...PD...PSD...si altii ale caror nume nu-mi vin acum in minte... sunteti toti niste scarbe si niste lenesi.

Mergeti la munca si nu mai faceti politica...lasati pe altii mai destepti...pentru ca se vede clar ca nu va pricepeti.

Discutia era despre droguri...si se gaseste un alienat sa spuna ca nu stiu ce politician a facut nu stiu ce. Stii ceva? Ma doare la basca ...NU are legatura cu subiectul.

Subiectul si realitatea sunt cele grave...dar ati vorbit exact ca niste politicieni...pe langa subiect...cu mult patos...si fara minte

O zi faina tuturor
10.1  RE: Mi-e scarba trimis de
(27 mar 2008, 18:40:04
prietene, nu te supara da esti destul de prostutz...nu prea intelegi ce se intampla in jurul tau....

pacat...oamenii pe langa ca muncesc (fiecare in felul lui), mai si citesc, se mai informeaza, da tu stai subtire la domeniul asta!

iti doresc multa minte ca ai nevoie...
11.   Pt stan trimis de
(27 mar 2008, 17:50:36
inca te mai lasa astia sa comentezi aici? Tu nu intelegi ca sunt apolitic si ca nu ma intereseaza nici un partid, ca nu locuiesc in tara ? dar se vede ca pe tine te intereseaza mai mult asta decat soarta copiilor din sv ,si asta denota ca orice se intampla in acest oras tu pui pe seama politicii unor partide . Nu stiu ce partid reprezinti dar altii interesati in asta vad ce faci tu aici si te va costa voturi. Sa nu plangi la mormantul copilului tau care v-a muri de droguri ci sa strigi atunci in gura mare ,TRAIASCA PARTIDUL pe care-l sustii ca el ti-e fericirea pe lumea asta dupa cum vad . Stai ascuns in casa ta puchiosule si vierme politic ce esti .
11.1  RE: Pt stan trimis de
(27 mar 2008, 17:54:22


Eeee...total de acord cu tine. Aici se vede inteligenta omului. Intr-o tara in care politica e de tot rahatul TOATA...nu doar unele partide...e semn de o inteligenta indoielnica sa-i pupi picioarele unuia sau altuia.

NU aveti pic de respect de sine...
12.   Incotro?? trimis de
(27 mar 2008, 18:13:09
mai oameni buni,cum va puteti certa pe subiecte politice cand in articol este vorba despre cea mai murdara modalitate de ati consuma viata. "e atat de parsiv drogul...". bai,voi care va dati cu parerea va spun ca traficul este incontrolabil.INCONTROLABIL. lupta asta este din start una pierduta. apreciez faptul ca exista o brigada a militiei de lupta impotriva raspandirii drogurilor dar tot ce pot sa faca saracii ii sa incerce sa incetineasca viteza tavalugului care s'a pornit si are sa treaca peste toti.e bine ca macar se incearca.foarte urat ca sistemul este putrezit si neputincios.domnii de la militie au alte probleme,dosarele consumatorilor de droguri cad din greseala si sunt un fel de bonus pentru eventuale mariri de salariu.scarbit de articolele domnului sergiu rusu si ale altor 'meseriasi' in ale jurnalismului,articole scrise intr'o combinatie de 'click' si 'scanteia',va recomand dragi parinti...
13.   INCOTRO??? trimis de
(27 mar 2008, 18:22:04
...va recomand dragi parinti sa cautati in sistemul de valori pe care odrasla dvs tocmai si'l construieste.aveti grija ca lucrurile pe care sa puna el valoare sa nu fie din cele care creaza placere.incetati sa vorbiti despre vacante,despre bani castigati usor,despre combinatii si despre alte placeri surogat,incetati sa va mai uitati la filme care predica asemnea teme,chiar daca par inofensive.insuflati'i copilului munca si satisfactia pe care o da aceasta.daca nu veti incerca sa schimbati modul de gandire si de conversatie din casa si daca nu va veti purta discutii cu adevarat importante va veti trezi intr'o zi in fata un copil prabusit in interior cu toate simturile si vointa amortita. din prea multa placere.
14.   ..... trimis de
(27 mar 2008, 18:45:25
bran vorbim discutii?... numai asa sa nu iti vezi de treaba te bagi in seama si faci pe duhovnicul.

daca inca n-ai trecut prin pubertate mai ai putina rabdare.

si nu uita STAI DEPARTE DE DROGURI!
15.   ... trimis de
(27 mar 2008, 19:09:23
da bai ghita... da,vorbim discutii.eu vorbesc din prisma unui om care a trecut prin tot rahatu asta.stiu ce spun pentru ca cunosc oameni,am vazut destule(ma refer la droguri) le'am incercat pe toate si acuma sunt impartit intre cei care stau trantiti in gunoi si cei care stau cu piatra in mana. daca felu meu de a vorbi te faca sa crezi ca tocmai mi'a crescut par la p**a poate ca ar trebui sa ma cobor la nivelul celor care "rup capu la drogati" ca sa par mai matur,nu? m'am bagat in seama pentru ca a trecut ceva timp de cand imi pun intrebari legate de motivele care determina tinerii sa ia droguri si asta este singura explicatie care am gasit'o.daca incerci sa construiesti ceva sanatos si solid in viata(cum ar fi viata profesionala),daca ai tinte inalte fara sa vrei ai sa stai departe de drogouri.daca te limitezi la placeri nici nu ai sa iti dai seama cum fii'tu o sa te sune de la politie. slogane de genu "stai departe de droguri" nu mai merg prietene.
16.   Heroina afgana trimis de
(27 mar 2008, 19:30:42
http://forbbiden.ro/articole ia uite de ce spun ca este o lupta pierduta. in afganistan,demult taranii cultivau maci.guvernarea talibana a interzis culturile de mac si le taiau mainile sau/si ii torturau pe cei care nu respectau legile. razboiul de cucerire a lumii islamice,numit si razboiul petrolului sau razboiul impotriva terorismului a inlaturat guvernarea talibana si astfel taranii pot cultiva din nou mac,lucru care le creste veniturile de zeci de ori comparativ cu hectaru de cartofi sau mai stiu eu ce. noua administratie afgana instaurata de imperiul colonialistic american nu are puterea sau poate nici nu vrea sa stopeze cultivarea opiaceelor. cautai alte rezultate despre 'heroina afgana' sau cumparati'va numarul din national geografic in care apare articolul. am o banuiala puternica ca de acolo provine heroina tinerilor din obcini
17.   . trimis de
(27 mar 2008, 19:31:48
http://forbbidenl.ro/articole ..vroiam sa spun
18.   . trimis de
(27 mar 2008, 19:34:10
in fine nu'mi merge sa va dau linku.cautati voi pe google "heroina afgana"
19.   Pt. preadistinsul redactor trimis de
(27 mar 2008, 20:03:20
"white widow, adica seminte de c�nepa tratate cu heroina " Domnule redactor, documenteaza-te si nu mai manca stim noi ce cu atata pofta. Daca se cheama 'White Widow" , la tine si la politia romana inseamna ca e ceva exotic si, bineinteles, de mare risc. Afla ca nu-i asa. Este o planta din familia Cannabiceelor care nu-i cu nimic mai periculoasa decat Marijuana sau canepa de pe marginea drumului. Si cum nici astea n-au ucis pe nimeni, te las sa-ti termini paharul si eventual sa conduci spre casa beat, unde vei mai scrie un articol cel putin la fel de lipsit de sens si cu acceasi ipocrizie de care ai dat dovada in acest absolut mirific articol.. Vezi-ti de viciile tale, ipocritule. Nu toti sunt criminali
20.   ..nu-i BOR iar de vina? trimis de
(27 mar 2008, 20:28:09
..cum de nu acusa sodomitzii iar BOR ptr. tot si pe Pimen ca sef?

ps:prafurile astea vin din Asia cu "grija" "SSiaeiului"!Mai cititi si voi din presa non-comformista!
21.   E doar inceputul !!! trimis de
(27 mar 2008, 22:20:49
tinerilor haidetzi sa va zic io varianta mea ..pe langa ca traim intr`un orash de **** si suntem inconjuratzi de saracie ..la noi in sv 40 % din tineri consuma droguri ..30 % inca nu au incercat dar vor sa traga ..si restu sunt comunisti..se consuma peste tot ..in scoli ..in parcuri ..prin cluburi ..p`acasa ..peste tot ..de preferat este hashu si iarba care mai nou creste si pe la noi prin gradini ..pe la bunici ..prin zone mai retrase ..pe blochappy se stie ..restu sunt aduse cu grija din afara la pretzuri duble sau chiar mai mult pt doritorii de sensatzii tari ..militia e degeaba ..au si ei sifonii lor pt ca trebuie sa traiasca si ei nu ? care ma`i rezolva cate un caz ..mai aduc cate o informatzie ..baietzi care la randu lor au fost si ei valabili la vremea lor ..dar din cauza problemelor si dosarelor care ii apasa din spate sunt si ei nevoietzi la randu lor sa mai stranga cate o informatzie ca sa mai lege cate un caz..oricum se consuma din ce in ce mai mult ..o sa fie exact ca in afar
21.1  RE: E doar inceputul !!! trimis de
(28 mar 2008, 10:25:05
Bah desteptule... Adica eu daca nu consum droguri sunt comunist? Si de unde ai tu statistica asta? Dupa cum spui tu, in cativa ani toti tinerii o sa umble cu seringa in vene... Esti praf colegule...
22.   ... trimis de
(27 mar 2008, 23:14:02
ce nu exista in suceava asta? dragoatsi peste drogatsi k intr o zi o sa ne fie frica sa mergem dupa ora 8 pe strada...panarame peste panarame...peste peste pesti...hotzi criminali etc...ce va mai miratzi acum ...k tot pustiu fumeaza bea se drogheaza....traim intr o tzara jalnica..j obicini un cartier infect ...
23.   A trimis de
(27 mar 2008, 23:48:12
ATENTIE FOARTE MARE RUGAM POLITIA SA FIE FOARTE ATENTA NU E GLUMIT
24.   Oameni buni...din draga mea Suceava trimis de
(28 mar 2008, 09:40:09
Mai oameni, nu aruncati cu rautati unii in altii, articolul arata un adevar din societatea noastra suceveana. Cine intelege realitatea isi da seama ca nu=i de gluma.Faptul ca unii au afirmat ca nu sunt droguri, drogati, dealeri etc. sa se muste de limba. Sa nu spuna minciuni. Vai de sufletele care is prinse in latul drogului. vai, vai, vai...
25.   Ziarul care fura de la oameni trimis de
(28 mar 2008, 12:07:45
http://www.monitorulsv.ro/Local/2008-03-27/Traficanti-de-heroina-prinsi-in-cartierul-Obcini / http://www.suceveanul.com/2007 recunoasteti imaginea ?
26.   :>:>:> trimis de
(28 mar 2008, 14:50:35
maaai "Nea` Scarfas...pardon Sergiu" ... era soare mult in Obcini ieri nu? a dat vara pentru o zi k sa ne faci tu pozalaughing Apai ce fel de ziarist esti tu mai daca nu esti in stare sa procedezi cum trebuie la publicarea unui articol...ai auzit de "dreptul de autor"...in locul fotografului as fi facut un scandal de toata frumusetea...sa ai o reclama pe masura shi`n final o zi buna!smug:D
27.   RUSINE trimis de
(28 mar 2008, 14:53:38
Bai fratilor de la monitoru'.....angajati-va naibii un fotograf si nu furati pozele de pe site-urile oamenilor, apoi le puneti la ziar ca si cum le-ati fi facut voi....un pic de respect ce mama naibii.......

28.   DREPT DE AUTOR... trimis de
(28 mar 2008, 14:54:39
2007 Monitorul de Suceava. Toate drepturile rezervate.

Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora."

CICA-S FOTOGRAFIILE VOASTRE.....BAI MAGARILOR....RUSINE........HOT RUSINE, RUSINE, RUSINE......NU SUNTESTI IN STARE DE NIMIC...FOTOGRAFIILE VOASTRE NU POT FI REPRODUSE NU?????DAR VOI PUTETI FURA FOTOGRAFII DE PE SITE-URI.....INCA O DATA RUSINE.....

29.   SCHIMBA-TI LOCUL DE MUNCA... trimis de
(28 mar 2008, 14:55:42
Afara dom' redactor.....du-te la maturat strazi...poate acolo ai fi mai bun.....acolo na-i avea de ce fura poze de pe site-uri......RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!

30.   LOCUL DE MUNCA.. trimis de
(28 mar 2008, 14:57:18
Vai imi cer scuze.....am vrut sa zic: n-ai avea ce fura.....RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunde la comentariu

Raspunde la comentariu

* Numele:

* Textul comentariului:

caractere ramase.

Campurile notate cu * sunt obligatorii. Monitorul de Suceava isi rezerva dreptul de a publica mesajele dvs.

Este interzis folosirea unui limbaj obscen, postarea de reclame sau linkuri URL, FTP etc.

31.   Ziarul care fura poze de la oameni.... trimis de
(28 mar 2008, 15:02:32
DA MARIUS, RECUNOASTEM FOTOGRAFIA, BRAVO TIE PENTRU FOTOGRAFIE SI rusine d-lui......"redactor"....
32.   ASA ZISUL REDACTOR... trimis de
(28 mar 2008, 15:05:09
RUSINE DOMNUL (HOT) REDACTOR.........RUSINE.....NU A FOST MUNCA TA......RUSINE !!!!!!!

33.   Fotografia furata trimis de
(28 mar 2008, 15:56:57
Tinerii care devin dependenti de consumul de droguri vor deveni �n scurt timp delincventi de drept comun, asta �ntruc�t printre metodele prin care obtin bani pentru ,,o linie", pe l�nga FURTUL banilor din casa parintilor si v�nzarea bunurilor de valoare de la domiciliu, se numara adesea spargerea masinilor si v�nzarea ,,ponturilor" pentru apartamente �n care se poate ,,opera" ....asa ca de ce ne surprinde faptul ca s-a furat o fotografie ..FURATUL este la moda fratilor !!!!

34.   Anonim la punctul 35 trimis de
(28 mar 2008, 17:11:04
da dragilor,in suceava se consuma droguri.nu m'a mirat cu nimic articolul.poate doar persoanele.pe eddy il stiu,parea ok. treburile stau aproximativ asa cum a spus ANONIM la comentariul nr 35. ce se poate face?nimic. e... nici chiar asa.stau acuma la o sala de net ca sa imi scot ceva(mi'au taiat astia netutongue) si ma uit la hoardele de pustani care baga counter pe paine.nimic rau in asta.si eu am avut perioada mea cu counter 1.5 1.6. totusi... trebuie sa intelegeti ca nu e greu sa ajungi in cazul celor descrisi in articol. treaba e simpla,normal ca nu te bagi pe hero. iarba(cu toate denumirile,subspeciile si modurile de preparare),hasu si alte seminte(pe care apropo se cumpara destul de bine de pustani din kaufland) sunt asa pentru keep on rolling.se socializeza... in parc,la scoala,in cluburi,baruri,etc. sunt unii care raman la atat,inteleg pericolul de dupa colt... sunt altii care forteaza gheata de pe marginea lacului.
35.   Hoti trimis de
(29 mar 2008, 01:06:20
........mai sergiu rusu pune si tu aici la comantarii macar numele site-ului de unde ai luat poza ..........eu cred ca daca ar afla lumea de unde ai luata te ar trimite la pascut .....sau vrei sa pun eu numele? nu poti sa ti misti hoitul sa faci macar o poza????sau ai facut burta ???
36.   Anul trecut mi-am dat seama ca a inceput scoala trimis de
(29 mar 2008, 09:39:59
cand am vazut pe 16 Septembrie langa gardul Liceului de Informatica, pe trotuar, seringi folosite ...incep cu o doza, sa fie in forma si sa-si sporeasca capacitatea de a asimila materia la ore?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei