Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă un caz

Poştaş atacat de tâlhari, în scara unui bloc din Zamca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La câteva luni după ce persoane neidentificate încă au tâlhărit o poştăriţă în scara unui bloc din cartierul Burdujeni, furându-i geanta în care se aflau aproximativ 26.500 de lei, bani de pensie a zeci de pensionari, un caz similar s-a petrecut, ieri, în jurul prânzului.

Virgil B., în vârstă de 55 de ani, se afla, în jurul orei 11:00, în cartierul Zamca, zonă în care lucrează ca factor poştal de aproape 20 de ani. La un moment dat, bărbatul a intrat într-o scară de bloc de pe strada Grigore Ureche, unde avea de lăsat mai multe scrisori şi avize.

La un moment dat, povesteşte Virgil B., un tânăr necunoscut care cobora de la etaj s-a năpustit asupra lui şi a început să-l lovească cu pumnii în zona feţei, încercând să-i smulgă geanta. Din fericire, poştaşul a ţinut cu putere de geantă şi a început să ţipe după ajutor, lucru care l-a pus pe fugă pe agresor.

Alertaţi de strigătele disperate ale factorului poştal, câţiva locatari au sunat imediat la Poliţie, în numai câteva minute la faţa locului sosind un echipaj al oamenilor legii.

Virgil B. a fost dus la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, medicii stabilind că bărbatul a suferit mai multe leziuni la nivelul feţei, fără însă a necesita internarea.

Poştaşul nu le-a putut oferi poliţiştilor prea multe indicii despre semnalmentele autorului, tentativa de tâlhărie petrecându-se în numai câteva secunde.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava.

 

Tâlharii poştăriţei din Burdujeni nu au fost încă identificaţi 

În luna octombrie a anului trecut, Elena S., în vârstă de 56 de ani, lucrător la Oficiul Poştal numărul 3 Suceava ( Burdujeni) a trecut printr-o experienţă asemănătoare.

În momentul în care a intrat într-un bloc de pe strada „Celulozei” (bloc 25, scara G), poştăriţa a observat doi tineri care stăteau în dreptul unei uşi, cu spatele la ea, ca şi când ar fi sunat la apartamentul cu pricina şi aşteptau să li se deschidă. Femeia nu a dat importanţă şi a mers mai departe. Nu a apucat, însă, să facă mai mulţi paşi, fiind lovită cu putere peste faţă. Din cauza loviturii extrem de violente, Elena S. şi-a pierdut pentru câteva momente cunoştinţa. Când s-a dezmeticit cât de cât, factorul poştal a observat că geanta îi fusese furată.

Deşi femeia a alertat imediat Poliţia, iar oamenii legii au ajuns în numai câteva minute la faţa locului, tâlharii dispăruseră din zonă.

Anchetatorii au audiat de atunci zeci de persoane, au luat amprente şi au căutat un indiciu care să-i pună pe urmele autorilor. Şi totuşi, tâlharii nu au fost prinşi.

Nici geanta poştăriţei nu a fost găsită până în prezent de judiciarişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poştaş atacat de tâlhari, în scara unui bloc din Zamca.
 Vizualizări articol: 2303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poştaş atacat de tâlhari, în scara unui bloc din Zamca5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Postas trimis de
(19 mar 2008, 11:27:11
Parerea mea este ca �n perioada distribuirii pensiilor postasii sa fie �nsotiti

ca doar are posta bani.Daca nu are ,sa mai ia din banii sefilor ca au prea multi, fata de cei multi care hamalesc.
1.1  RE: Postas trimis de
(19 mar 2008, 11:48:57
Foarte bine, Gavi.

Si asa jandarmii freaca menta mai toata ziua.
1.2  RE: Postas trimis de
(19 mar 2008, 11:49:35
excelenta idee !
1.3  RE: Postas trimis de
(19 mar 2008, 19:39:27
freaca menta ,dar fac mentosane ,deci fac si ei ceva
1.4  RE: Postas trimis de
(19 mar 2008, 22:42:58
felicitari pt curaj, domnului virrgil , care chiar este un om deosebit si devotat meseriei lui pt faptul ca si a riscat viata pt niste amarati de bani , ar trebui sa i se multumesca , e un gest nobil , dar care nu primeaza in asa o lume ignoranta cum e la noi!

va multumim ca ne demonstrati ca inca mai exista oameni plini de curaj

pacat ca nu ati reusit sa l nenorociti pe nemernicul care v a atacat, dar va veni si randul lui!!!

ar trebui sa realizati ca un dement e liber in suceava si poate chiar cineva apropiat noua ar putea fi o posibila victima a unui cretin insetat de bani....
2.   Inteleptii de la monitorul trimis de
(19 mar 2008, 12:13:04
FOARTE INTELIGENT ARTICOLUL! E UN BUN MIJLOC DE A DA NOI IDEI BORFASIMII CUM SA FACA URGENT ROST DE SUME MARI DE BANI! BRAVO VOUA CA LE SUIGERATI NOI METODE FOARTE USOARE!
3.   De cite pers e nevoie sa se aduca pensia trimis de
(19 mar 2008, 12:23:42
dar de carduri a-ti auzit? De ce sa platesc inca un prost sa stea linga postas daca pensia poate sa fie virata in card si uite asa nu lucreaza nimeni cu bani ci doar cu cifre . Metoda voastra e primitiva .
4.   Trist trimis de
(19 mar 2008, 12:26:18
Sau stii cum facem . Exact ca in bancurile cu politisti. Mai angajam un jandarm sa-l insoteasca , unul sa stea de 6 , altul sa tina geanta , si altul sa bata la usa locatarului . Intrebarea e de cati alti jandarmi e nevoie sa stea de vorba cu locatarul .
4.1  RE: Trist trimis de
(19 mar 2008, 15:35:09
Buna comparatia !!!
5.   Intrebare trimis de
(19 mar 2008, 14:41:06
cat de prost sa fii sa umbli cu geanta de bani dupa tine prin targ????? cand se stie ca e asa o foame in tarisoara asta?? va spun eu : --prostia e maxxxima..... ca daca n-ar fi prosti romanii pe golani i-ar manca cainii, mai mai of of ......
5.1  RE: Intrebare trimis de
(19 mar 2008, 15:30:38
Asta nu tine de prostia celui ce umbla cu geanta, ci a sefilor lui care-l obliga la astfel de lucruri. Probabil ca n-ai lucrat in viata ta cu bani, si nu stii ca sefii il trimit prin "targ" cu geanta de bani, singur, desi legea le interzice acest lucru.

Daca tot dai cu pietre, da unde trebuie.
6.   Ziaristul lui peste !!! trimis de
(19 mar 2008, 15:39:43
sergiule, maica !!! Tu faci din tantar armasar. De ce ai scris in titlul articolului ca postasul a fost atacat de talhari, daca in articol este vorba doar de unul ? Sau poate ca talharii de care vorbesti tu sunt ca sampoanele si la plicurile de ness: doi in unu, sau trei in unu.
6.1  RE: Ziaristul lui peste !!! trimis de
(19 mar 2008, 22:35:36
citeste mai bine dobi si ai sa intelegi ca e vorba de un al doilea atac

oare daca era vorba de tat tu tot asa nesimtit erai????
6.2  RE: Ziaristul lui peste !!! trimis de
(20 mar 2008, 14:33:36
Bai fraiere !!! La tine BOUL e numele, prenumele sau asa te alinta mata si tactu? Citeste mai bine atat titlul cat si articolul si daca nu iti va fi greu, POATE in final vei intelege ca e vorba de UN talhar in cazul postasului din cartierul Zamca. Daca nu intelegi, iti desenez sau iti explic. Daca nici asa nu reusesc (cu toate ca am muuuulta rabdare cu handicapatii), iti "bag o pila" la o invatatoare sau la o educatoare. Nu m-am luat de familia ta asa ca TE ROG sa nu te iei de ai mei. Nu ma fa sa te gasesc si dupa aceea sa vedem daca iti vei mai permite sa te iei de tatal meu.
7.   Sa se utilizeze carduri ca in toate tarile din ue trimis de
(19 mar 2008, 16:00:29
nu ar mai exista probleme
8.   Oras plin de derbedei trimis de
(19 mar 2008, 20:18:54
Cartierul zamca este plin de delicventi

de exemplu la blocul 86 de pe strada narciselor seara de seara se strang diversi si diverse din cartier,si in spatele blocului si pe holul de la parter este iadul pe pamant

ar trebui sa mai treaca si politia si sa mai ceara cate un buletin.daca le spui ceva bat cu picioarele in usi ,sting lumina sa nu poti vedea afara pe hol,

si asta zi de zi
9.   Sugeres trimis de
(19 mar 2008, 20:57:54
eu propun sa le dati pistoale postasilor si sa nu-i judecati daca le folosesc
10.   Sunt..... trimis de
(19 mar 2008, 21:28:32
sunt un fraier nu ma luati in seama euu daa dudu
11.   Feresasca trimis de
(19 mar 2008, 22:45:36
asa se intampla nu numai in cartierul zamca..asa k nu mai aducetsi vorbe la adresa lor..asa se intampla in orice cartier din suceava...in orice oras din aceasta tara....asa au fost invatati...iar saracii postasi nu au nici o vina k sunt pusi sa ne aduca banii la domiciliu...;) e la comod pentru unii....acum comentati ca dc nu pun banii p card...dar daca i ar pune....ati comenta..k trebuie sa va deplasati...k vi se opresc bani la orice suna extrasa din card..macar nu mai comentati..saracii postasi numai ei stiu cat drum fac zi de zi ..pentru nijte amaratsi de bani kre ii iau ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte