Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furt calificat

A încercat să fure o bluză ieşind cu ea îmbrăcată din magazin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din judeţul Botoşani a încercat să fure o bluză dintr-un magazin din municipiul Rădăuţi folosindu-se de o metodă mai puţin obişnuită. Intrată în cabina de probă cu două bluze de damă din magazin, individa s-a îmbrăcat cu una dintre ele, după care şi-a luat pe deasupra haina care îi aparţinea.

Hoaţa a încercat să iasă din magazin într-un moment în care vânzătoarea era ocupată cu un alt client, însă a fost zărită la timp de angajata magazinului. Aceasta a cerut imediat sprijinul jandarmilor, o patrulă aflată în zonă reţinând-o în scurt timp pe femeie. 

Autoarea furtului a fost identificată în persoana Danielei C., în vârstă de 33 de ani, domiciliată în municipiul Dorohoi. 

„Făptuitoarei i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A încercat să fure o bluză ieşind cu ea îmbrăcată din magazin.
 Vizualizări articol: 845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
A încercat să fure o bluză ieşind cu ea îmbrăcată din magazin4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SPECIAL PENTRU PUPIN---ISTII DE BOTOSANENI trimis de
(19 mar 2008, 15:31:12
Paiosilor !!! Daca la Botosani tot i se mai spune si judetul de rezerva al tarii, voua v-ar trebui viza ca sa intrati in Suceava.

iloonaaaaaaaaaa !!! Ai vazut ce fac dragii tai de botosaneni? In ultima perioada, in ziare s-a scris despre furturi din magazine. Cine sunt jigodiile care ne fura pe noi sucevenii? bozgorii tai si botosanenii !!! Concluziile le tragi tu.
2.   Pt yo-yo trimis de
(19 mar 2008, 16:51:45
Dragule, jigodii sunt peste tot...si poate si tu dupa cum vorbesti...eu sunt suceveanca, dar nici noi nu ducem lipsa de baieti veseli!!!! mai ai grija ce spui...
3.   Gafe jurnalistice trimis de
(19 mar 2008, 20:16:00
Nenea Paiu, de ai scris articolu'! Daca tie ti se pare neobisnuita metoda femeii de a fura, mergi in occident si ai sa vezi ca asa se fura peste tot. Intri cu un tricou si iesi cu un sacou! Tare nevinovat mai esti... Cati ani ai?
4.   Botosana trimis de
(19 mar 2008, 21:20:57
'botosana' sau botosani tara pailor bravo cine a scris primul comentariu il felicit ca la vicovul de sus sunt oameni civilizati si in jud. suceava aia din botosani nu toti sunt vai de mama lor iam vazut si prin italia bine ca nu sunt pe aici prin londra.va salut pe toti sv.
4.1  RE: Botosana trimis de
(19 mar 2008, 22:03:15
auz, bre rosca. acolo in londra ti-ai tras curent in coliba de cartoane? cum de ai curent electric si net? sau probabil ai vreun laptop shutit de la vreun copil roscovan care iesea de la scoala.....

cat despre oamenii civilizati din vicov, mai scriau ziarele de unu de acolo, unu de-i zicea Porcu'. A dus faima Romaniei prin toata Europa si le-a aratat la toti ce poate vicovu cand e vorba de bancomate si jafuri armate.

tu in londra ce faci? speli geamuri sau dai la buzunare?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte