Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2008 - Anul XIII, nr. 38 (3719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urgent

10 mii de euro pentru a salva un copil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de 16 ani, din Fălticeni, Iliuţă Todirică, are nevoie, urgent, de 10 mii de euro pentru a supravieţui. Boala de care suferă adolescentul a fost descoperită abia în februarie anul trecut, în urma unui control de rutină.

Băiatul era din ce în ce mai palid şi părea obosit. Medicii i-au pus diagnosticul: cancer limfatic Non Hodgkin, stadiul IV de malignitate.

Adolescentul a trebuit să înceapă de urgenţă tratamentul chimioterapeutic. De atunci, copilul este mai mult internat, urmează chinuitorul tratament chimic şi singura lui şansă de vindecare o constituie operaţia de transplant cu Celule STEM, care poate fi făcută la Timişoara. Pentru această operaţie are nevoie de cel puţin 10 mii de euro.

„Această operaţie trebuie efectuată în două - trei săptămâni, deoarece situaţia copilului se înrăutăţeşte. În cazul în care consideraţi că puteţi veni în sprijinul acestui copil sau cunoaşteţi persoane care doresc să facă posibilă operaţia care i-ar salva viaţa, vă rugăm să colectaţi banii şi apoi să-i înmânaţi personal mamei copilului, Lucreţia, care poate fi contactată la telefon 0746 431875 sau puteţi depune banii la secretariatul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava – responsabil Magda Moroşan, Biroul de Relaţii cu Publicul”, ne-a spus şef serviciu, Florin Tărnăuceanu.

Pentru mai multe informaţii puteţi ţine legătura cu Nicoleta Daneliuc, expert Serviciul Rezidenţial, tel. 520172, sau 0744472090.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10 mii de euro pentru a salva un copil .
 Vizualizări articol: 2877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
10 mii de euro pentru a salva un copil4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Diagnostic... trimis de
(15 feb 2008, 11:54:35
madam care scrii la ziar,puteai sa te uiti pe vreun diagnostic de-al copilului si sa vezi cum se scrie.zau ca e penibil.
2.   Pentru talharul valutistului trimis de
(15 feb 2008, 12:05:58
fa un gest nobil si doneaza banii pentru acest copil,poate te va ierta si pe tine cel de sus

3.   Diagnostic trimis de
(15 feb 2008, 12:59:59
Reporterul a scris dignosticul pe intelesul tuturor,nu toata lumea stie ce inseamna maladia ............,dar de cancer stie toata lumea pentru ca acest apel sa aiba acces la ajutorul tuturor.Alo guvernul si celelalte institutii poate va sesizati si voi sa dati o mana de ajutor.Nu va lasati tot in baza celor saraci!!!!!!!!!!!
4.   Pt. D.Micutaru trimis de
(15 feb 2008, 15:45:57
NE puteti da un nr. de cont pt. depuneri?
5.   Romania trimis de
(15 feb 2008, 16:40:44
E trist sa vezi zeci sau poate sute de astfel de cazuri si sa constati o totala nepasare si neimplicare a statului roman care prin insasi constitutie se obliga sa asigure tuturor cetatenilor un trai decent si dreptul la viata...Vai de viata noastra,am ajuns sa fim cersetori in propria noastra tara...
6.   Despre bani trimis de
(16 feb 2008, 13:24:39
Va mai aduceti aminte ca acu vreo 2-3 luni un domn din Suceava a beneficiat de un tratament foarte scump deoarece luase un virus de la un aparat de aer conditionat (parca legionela) ? Cum a avut atunci spitalul atata banet banuiesc ca poate o gasi si acum 10 000 Euro pt acest baiat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castroane verzi 4 porţii - 65 minute 4 dovlecei50g paste scurte 1 lingură ulei de măsline1 ceapă2 căţei de usturoi2 linguri boabe de porumb fiert2 linguri mazăre verde fiartă100g spanac4 linguri caşcaval ras1 ou200g roşii 1 leg. mărarsare, piper ... Citeşte