Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2008 - Anul XIII, nr. 21 (3702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Posturi vacante

Ofertă de locuri de muncă în Spania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii interesaţi să lucreze în Spania pot alege unul din cele 323 de locuri de muncă, vacante, cuprinse în oferta angajatorilor spanioli, pentru perioada următoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, Anca Capverde, este vorba despre locuri de muncă în domenii precum cel agricol, hotelier sau industrial.

Oferta cuprinde 20 de locuri de muncă în meseria de sudor Mig/Tig şi sudor electric, în provinciile Naron şi La Coruna, durata contractului fiind de 11 luni. Alte 30 de posturi sunt oferite, în aceleaşi provincii, pentru lăcătuşi în confecţii metalice, cu o experienţă de doi până la cinci ani în această meserie, contractele având o durată de 11 luni. În ambele cazuri, cunoaşterea limbii spaniole sau a limbii engleze reprezintă un avantaj.

 

Cunoştinţele de spaniolă reprezintă un avantaj pentru solicitant

Cele mai multe locuri sunt oferite în domeniul agriculturii. Astfel, lucrătorii agricoli au la dispoziţie 65 de posturi, în provincia Torres de Segre, şi 60 de posturi pentru manipulatori fructe, în provincia Alcarras, durata contractului fiind de 5 luni.

Alte posturi pentru lucrătorii agricoli sunt oferite în provinciile Lorca şi Totana (20) şi Almeria (87), durata contractului fiind de 6 luni. Cerinţele angajatorilor spanioli se referă, în cazul lucrătorilor agricoli, la cunoştinţe minime în domeniul agriculturii, precum şi la cunoştinţe de limbă spaniolă.

În provincia Santa Maria de Palantordera sunt oferite 15 posturi pentru lucrători în domeniul forestier, cu un contract de 12 luni, cunoştinţele de spaniolă şi cele în îngrijirea arborilor reprezentând un avantaj.

Mult mai greu de obţinut sunt însă cele 10 posturi pentru personal în asigurarea curăţeniei, în provinciile Generro şi Girona, pentru ocuparea cărora se solicită cunoştinţe de spaniolă, franceză şi engleză.

Durata contractului este, în acest caz, de 6 luni. Experienţa în posturi similare este o condiţie pentru ocuparea celor 16 locuri de muncă vacante, în provinciile Logrono şi Tarragona, durata contractului fiind de 4 luni.

Sucevenii interesaţi de această ofertă trebuie să depună un dosar pentru înscriere la sediul AJOFM Suceava, din strada Tudor Vladimirescu f.n.. Aceştia vor fi informaţi ulterior cu privire la data şi locul în care va fi organizată selecţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofertă de locuri de muncă în Spania.
 Vizualizări articol: 1920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Ofertă de locuri de muncă în Spania4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TEAPA ROMANEASCA trimis de
(26 ian 2008, 12:06:25
Cei interesati trebuie sa fie foarte atenti.

Dupa ce faci multe drumuri, CHELTUI MULTI BANI, stai si esti umilit la tot felul de cozi interminabile, constati ca ti se pune in fata un contract de munca in care ti se ofera cca 600-700 Euro pe luna.Esti om necajit( doar nu iei decizia de a pleca de prea mult bine), poate ai si imprumutat deja bani, deci accepti.

Astfel,Ministerul Muncii ia comisionul , tu oricum trimiti bani in tara, dar odata ajuns in Spania trebuie sa accepti orice munca si bataie de joc a angajatorului.

Speri ca vei face contestatie la Consulat. Ambasada sauMinisterul Muncii din Spania, la adresele mentionate in contract?Nu-ti fa iluzii, biet roman! Nu te va ajuta nimeni.

Nu vreau sa generalizez, dar sant prea multe cazuri reale inregistrate.

Daca esti la limita disperarii,du-te, dar daca ai o calificare sau un loc de munca , fii atent.

DE CE NU SE SPECIFICA DIN START SALARUL PE CARE O SA_L PRIMEASCA CE
2.   Intrebare trimis de
(26 ian 2008, 15:41:02
Adinuta draga,am 30 ani si o experienta de 11 ani ca lacatus in confectii metalice:nu ma incadrez in intervalul de 2 - 5 ani experienta;mai am sanse pentru Spania?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Burtă în sos de roşii 4 porţii - 50 minute 800g burtă de viţel fiartă500ml suc de roşii1 lingură pastă de tomate1 lingură pastă de ardei dulce2 cepe potrivite1 morcov mare4-5 fire de busuioc50ml ulei50g parmezan± sare, piper Căleşte în... Citeşte