Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2008 - Anul XIII, nr. 21 (3702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

6/49

65.000 de suceveni aleargă după potul istoric de la Loto

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare câştig din istoria tragerii Loto 6/49, ajuns pentru extragerea de mâine la ameţitoarea sumă de 12 milioane de euro, va aduce în agenţiile Loto în jur de 65.000 de suceveni.

Estimarea, făcută de conducerea Loteriei Române, filiala Suceava, pe baza variantelor jucate până acum, ar putea fi chiar depăşită, jucătorii făcându-şi un obicei din a-şi juca şansa duminică dimineaţă, în ultimele ore dinaintea închiderii agenţiilor. Pentru a nu se ajunge la formarea de cozi interminabile, sucevenii sunt sfătuiţi să-şi joace biletele şi pe parcursul zilei de astăzi, când agenţiile sunt mult mai libere.

Având în vedere fondul mari de câştiguri, şi jucătorii care vor ghici cinci din cele şase numere norocoase vor pune mâna pe o mică avere. Săptămâna trecută, câştigul de la categoria a II-a a fost de aproape 30.000 de lei, şi are toate şansele să fie şi mai mare la tragerea de mâine.

Premiul de la categoria I nu a mai fost adjudecat de nici un jucător de 21 de săptămâni. Ultimul premiu câştigat, 10 milioane de euro, reprezintă cel mai mare pot din istoria Loteriei, ce va fi depăşit abia de cel care va ghici mâine sau în săptămânile următoare cele şase numere norocoase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 65.000 de suceveni aleargă după potul istoric de la Loto.
 Vizualizări articol: 1339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
65.000 de suceveni aleargă după potul istoric de la Loto3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asezati-va la coada... trimis de
(26 ian 2008, 16:10:19
Cititi si sariti cu banu...

Loteria Romana - Teapa nationala

Arhi 7 November 2007 economice, magarisme

In sfarsit OTV-ul a facut o ancheta care mai si demonstreaza ceva, in afara de faptul ca politistul Cioaca s-a **** la Cheile Bicazului.

De data asta au gasit probe care dovedesc clar ca loteria poate alege numerele castigatoare dupa bunul plac! A fost suficient ca directoarea agentiei nationale sa pronunte numele "Editec" (compania care produce suflanta, bilele si softul aferent) ca telespectatorii sa intre in rolul de detectiv. Si s-au descoperit lucruri extrem de interesante!

Pe site-ul Editec puteti afla ca in interiorul fiecarei bile din cele 49 exista o tablita de indentificare cu un cod format din 22 cifre, asa numitul ARS , cod ce este citit de suflanta si apare automat in calculator! Deasemenea, toate cele 49 de bile trebuie sa apartina aceluiasi set se bile. In caz ca, una sau mai multe bile apartin unui alt set de bile, acestea nu
2.   65.ooo suceveni alearga.... trimis de
(26 ian 2008, 16:42:17
Mare dreptate,are d.nalector univ.dr.!De ce nu s-a sesizat,nimeni din organele abilitate ,ale statului-pentru cercetari?Simplu,e un momel nou de exploatare a naivilor ,saraci cu duhul!Loteria alimenteaza bugetul-prin 2 taxe mari:Odata impoziteaza loteria si apoi cu 30%pe cel care castiga!Daca mai pui si taxa pe poluare si inmatriculare auto,guvernarea devine mai usoara!Indiferent cine va veni la putere-magaria-va continua!Este cazul,ca societatea civila sa se implice sio apoi de mers,pana la CEDO!Nu vede4ti ce debit verbal,are sefa loteriei?Pacat ca-i din Botosani si ne baga pe toti moldovenii cinstiti in categoria ascrocilor si escrocatilor(LEGAL ???!!!!????).Jucatori loto,hai sa ne organizam si sa actionam!Cine ia,initiativa?Presa ,ne ajuta-DOAMNE AJUTA !
2.1  RE: 65.ooo suceveni alearga.... trimis de
(27 ian 2008, 14:26:07
Eu i-ti dau un sfat lasate de meseria cu loto ca ajungi la sapa de lemn.tot catstigul este la stat.mai intereseazate sa vezi cat cutesezi asa va trebuie la toti care jucati mai bine cumparati ceva la copii familie e mai bine .
2.2  RE: 65.ooo suceveni alearga.... trimis de
(27 ian 2008, 14:30:16
PASAREA MALAI VISEAZA SI CALICUL PRAZNIC.nu jucati ca pierdeti banuti pacat.
3.   Nu joc la loto,,, trimis de
(26 ian 2008, 17:46:23
cine vrea poate sa joace daca nu are ce face cu bani.bataie de joc,,
4.   Loto trimis de
(26 ian 2008, 18:00:25
dar si daca te paleste..................
5.   Ultimul trimis de
(26 ian 2008, 18:14:53
Ultimul bilet l-am pus weekend-ul trecut...gata...ma pish...pana aici. Sa-si bage aia 11 mil de EUR in fund din partea mea. Cu aia 10 RON dati pe bilet imi luam portocale si eram mai castigat. Inainte castiga lumea si cate 3 Dacii la Loto, iar acum castiga prima $ul@ pe dreapta. S-au cam lacomit si mamaliga sta sa explodeze. Depinde cine sufla mai departe in ea.

Sistemul e simplu: nu mai jucati, si loteria va pica. Dat atat timp cat exista fraieshteni ca mine si ca multi altii, nu e nici o sansa. Eu macar ma retrag cat inca nu imi pare rau.

Ceaules
6.   ASTA E... trimis de
(26 ian 2008, 21:06:27
Vreo problema? Nu va convine, nu mai jucati. Eu am bani pt ca am vandut mostenirea de la Trusesti, nu stau in banii vostri. Asta e...
6.1  RE: ASTA E... trimis de
(27 ian 2008, 08:49:43
Poate vrei iar la Botosani... dar la racoare.
7.   Haha trimis de
(26 ian 2008, 22:36:47
Cata frustrare...
8.   Intelighentia trimis de
(27 ian 2008, 13:20:03
Loteria asta e de la Botosani? Ca altfel nu inteleg cum de o trageti mereu haisa catre vecini...
9.   Minte slaba,,,, trimis de
(27 ian 2008, 14:19:08
ce prostie sa dai banul din buzunarul tau ca veiiiiiiiii castiga ,,,din cot. cutizati la stat asta e adevarul ,,,,gen CARITAS nu va-ti prins continuati daca nu aveti ce face cu bani .eu am jucat pe timpul lui repausatul ,dar acuma e hotie fratiilor asa se aduna bani de pensi si bugetari.cu lotoooooooooo. bravo!!!!!
10.   UNII,e prea prosti trimis de
(27 ian 2008, 17:06:04
pensionarii,au platit contributia pt.mica lor pensie,deci d-nu SOFER poate dormi linistit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Burtă în sos de roşii 4 porţii - 50 minute 800g burtă de viţel fiartă500ml suc de roşii1 lingură pastă de tomate1 lingură pastă de ardei dulce2 cepe potrivite1 morcov mare4-5 fire de busuioc50ml ulei50g parmezan± sare, piper Căleşte în... Citeşte