Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grilă nouă

Schimbări în programul Intermedia Prima TV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programele difuzate de Intermedia Prima TV Suceava au suferit de ieri o serie de modificări. Deşi emisiunile televiziunii au rămas aceleaşi, orele de difuzare ale acestora au fost modificate.

„Prima oră”, emisiunea matinală moderată de Cătălina Biholar, va putea fi urmărită în continuare de luni până vineri între 7 şi 8 dimineaţa. Programele Intermedia se mută, apoi după-amiază. Ca să fiţi mereu informaţi cu tot ce se mişcă în Suceava, toate noutăţile pot fi aflate între orele 14:30 şi 15:45. Intermedia INFO este un program prin intermediul căruia puteţi şi dumneavoastră să daţi anunţuri de mică publicitate.

Emisiunile cu care Intermedia v-a obişnuit deja nu vor lipsi din grila de programe. În fiecare luni, de la 15:45 până la 16:30, Daniel Vatamanu şi Cristi Marcu vor dezbate cele mai picante subiecte din sport le emisiunea „Fair Play”. Ziua de marţi, în acelaşi interval orar, este dedicată comentariilor politice şi nu numai. La emisiunea „Blitz”, Sorin Avram va diseca alături de invitaţii săi cele mai interesante evenimente ale săptămânii. Miercuri are loc întâlnirea cu „Medicul de Gardă”. Telespectatorii vor putea să adreseze întrebări specialiştilor invitaţi în emisiunea Andreei Negoiţă, iar joi, pot intra în audienţă la şefii celor mai mari instituţii din judeţ, la emisiunea „Audienţe în direct”, moderată de Adriana Dascălu Bulină.

„112-contra cronometru”, emisiune realizată împreună cu ISU, vă va ancora în realitate în fiecare vineri, şi va fi precedată de emisiunea „Poveşti de succes” care va începe la ora 15: 45, moderată de Anca Rusu.

Tot Anca Rusu va prezenta şi Ştirile „Focus”, ediţia de Suceava, în fiecare zi, de luni până vineri între orele 19:30 şi 20:00. Ştirile vor fi urmate de „Comentariul Zilei”, realizat de Adriana Dascălu Bulină şi Sorin Avram.

Zilnic, între orele 23:00 şi 24:00 se vor difuza „Ştirile Focus Plus de Suceava”, dar şi reluarea emisiunii din ziua respectivă. Ovidiu Rusu vă aşteaptă, în fiecare duminică începând cu ora 10:30, să câştigaţi toate premiile din „Cartierul lui Ovidiu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbări în programul Intermedia Prima TV.
 Vizualizări articol: 1000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Schimbări în programul Intermedia Prima TV5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRIMA TV trimis de
(22 ian 2008, 11:23:03
SI CEI CARE VOR SA VIZIONEZE EMISIUNILE DE PE POSTUL CENTRAL PRIMA CE FAC ?

NU MI SE PARE NORMAL,LOGIC SI CORECT CA POSTUL LOCAL SA EMITA IN ASEMEA MOD ! NU AU DECIT SA EMITA PE ALTA FRECVENTA ! NU MA INTERESEAZA DE LOC !
1.1  RE: PRIMA TV trimis de
(23 ian 2008, 17:47:31
n-ai voie sa mai vizionezi nimic in afara de disectiile betivanului de Avram
2.   Sigur ca da trimis de
(22 ian 2008, 13:31:11
Pai suntem OBLIGATI sa privim emisiuni realizate de asa numiti profesionisti de la Suceava.....De ce nu mai putem vedea prima -postul central?Pai astfel cica fac ei audienta.....Astia de la Suceava.....Traim in Romania....
3.   Prima tv trimis de
(22 ian 2008, 14:13:47
intermedia prima tv suceava emite doar pe frecventa prima tv de la UPC, celelalte companii de cablu tv ( Digi TV, Dolce ) nu emit postul local. programul celor de la bucovina tv sau de la plus TV nu poate fi si el "postat" in monitorul ? o zi buna
3.1  RE: Prima tv trimis de
(22 ian 2008, 19:55:02
digi-tv si dolce nu-s companii de cablu, ci de televiziune digitala prin satelit. ceva diferente! si mai e si focus sat, tot prin satelit! si or mai fi si altele pe care nu le stim.
4.   Pentru intermedia prima tv trimis de
(22 ian 2008, 18:16:16
pe langa faptul ca nici un angajat de la voi nu a absolvit vreo scoala de profil(jurnalism, regie etc) trtebuie sa va suportam si pe postul central prima.Mai tampitilor nu aveti ce cauta acolo.Cumparati-va alta frecventa unde sa nu se uite nimeni.Si alt prost mai mare ca Rusu asta nu ati gasit.Alo rusule suntem in 2008 nu in discoteca casei de cultura sau la radio top.Mai uita-te la alte televiziuni si invata sau daca nu du-te la stomatolog si indreaptat-i "fasolele"frumuselu lu
5.   Vreau si eu trimis de
(22 ian 2008, 20:58:00
Spuneti-mi peste ce programe intra Intermedia ca vreau sa fac si eu scandal. Hai va rog. Va puppp
6.   Cam mult trimis de
(23 ian 2008, 08:27:48
este cam suparatoare si totodata inutila difuzarea aceluiasi buletin de stiri de 3 ori in 24h.S-ar putea sa fie valabila indoiala unui cititor de mai inainte in privinta profesionalismului celor din acest post de televiziune.
7.   Buna trimis de
(23 ian 2008, 11:25:46
VA ROG,SE MAI FAC ANGAJARI LA POSTUL D-VOASTRA DE TELEVIZIUNE SAU LA VREAUN POST DE RADIO DIN SV?DACA DA,CARE SUNT CONDITIILE?MERSI.BAFTA!pupici
8.   Sal trimis de
(23 ian 2008, 20:02:54
cine scrie pe forumuri sunt numai oameni care nu au ce face.oameni buni daca scrieti ceva veniti si cu argumente plauzibile, sau sunteti frustrati?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte