Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

10 milioane de euro pentru reabilitarea termică a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mii de suceveni vor beneficia de anul acesta de un sistem de termoficare mai bun, ca urmare a investiţiilor de 10 milioane de euro care vor fi făcute pentru modernizarea punctelor termice, dar şi a reţelelor de transport şi distribuţie, vechi de aproape 40 de ani.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că, în urma discuţiilor avute cu oficiali ai Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, în cadrul programului naţional „Căldură şi confort 2008 – 2015”, municipiul Suceava va beneficia de o finanţare de 50% din valoarea proiectelor pe care le va înainta în perioada următoare.

“La nivel naţional se vor asigura finanţări de 266 milioane de lei pentru proiecte de modernizare a termoficării. Din obligaţiunile municipale vom asigura o finanţare de 5 milioane de euro, încât ne aşteptăm să obţinem încă 5 milioane de euro de la Minister, în cadrul acestui program”, a precizat Ion Lungu.

Pentru a susţine proiectul de refacere a termoficării Sucevei, Ion Lungu va merge pe 11 februarie la Braşov, unde, la invitaţia secretarului de stat Marian Petrache, primarii localităţilor, împreună cu autorităţile de reglementare în domeniu, reprezentanţii operatorilor serviciului de distribuţie a energiei termice şi furnizorii de combustibil, vor stabili programul de investiţii pentru anul 2008.

Conform directorului SC Termica SA, Constantin Plăcintă, cele 10 milioane de euro ar fi suficiente pentru modernizarea a cel puţin 10 puncte termice şi reţelele aferente acestora, încât populaţia să beneficieze de apă caldă non-stop şi de parametri mai buni de furnizare a căldurii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10 milioane de euro pentru reabilitarea termică a Sucevei.
 Vizualizări articol: 810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
10 milioane de euro pentru reabilitarea termică a Sucevei2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dar cu blocurile... trimis de
(22 ian 2008, 15:10:32
cum ramane cu reabilitarea termica a blocurilor din Suceava ...sau doar cele ce se mansardeaza vor fi reabilitate termic restul incalzim peretii care se racesc imediat la frigul mare de afara ... sa tot vorbit ca se va face dar nimic deocamdata

stie cineva ??

1.1  RE: Dar cu blocurile... trimis de
(22 ian 2008, 19:59:57
blocurile trebuie reabilitate de PROPRIETARI. Ca de aia-s proprietari. N-o sa vina in veci primaria sa-ti faca tie cald in casa moca, doar ca esti tu cetatean al sucevei. Acolo unde se mansardeaza, oamenii aia renunta la niste proprietati (comune, cum ar fi terasa blocului) in schimbul izolarii. Aia de iau spatiile alea, fac aparatamente, le vand si din profit izoleaza blocul si le mai ramane si lor. Deci tot pe banii locatarilor.

Deci, daca vrei a fie cald la tine in casa si nu pe langa peretii blocului in care stai, pune banii la bataie si izoleaza-ti apartamentul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte