Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2008 - Anul XIII, nr. 8 (3689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control

Poliţiştii, verificaţi cu alcooltestul la prima oră a dimineţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Miercuri dimineaţă, timp de o oră şi jumătate, echipaje ale Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, ajutate de personalul de poliţie rutieră de la formaţiunile municipale şi orăşeneşti, şi-au verificat cu etilotestul colegii din tot judeţul.

În total au fost controlaţi 75 de oameni ai legii, majoritatea poliţişti, dar şi pompieri şi jandarmi. Acţiunea de control a vizat atât verificarea stării tehnice a maşinilor Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, cât şi „starea tehnică” a oamenilor legii care conduc astfel de maşini.

În urma controlului, desfăşurat între orele 7.00 şi 8.30, toate au ieşit bune şi frumoase. Maşinile aveau RCA-ul şi ITP-ul în regulă şi nici unul dintre oamenii legii testaţi nu băuse vreun strop de alcool.

Acţiunea, coordonată de comisarul şef Romeo Butnariu, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, a fost organizată în conformitate cu sarcinile din planul de muncă lunar referitor la activităţile de prevenire a evenimentelor rutiere şi de stabilire a unui climat de disciplină în rândul cadrelor MIRA, care conduc autovehiculele unităţii şi pe cele personale.

În cazurile în care poliţiştii erau veniţi la muncă cu maşinile personale, s-a trecut şi la verificarea acestora, însă nici aici nu a fost găsit nimic în neregulă.

Probleme mari cu poliţiştii băuţi

Acţiunile de control de acest fel vin după ce, în ultimul trimestru al anului trecut, doi poliţişti au pătat serios imaginea instituţiei în care lucrează, după ce s-au suit băuţi la volan.

Radu Cătălin, agent la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, conducea, beat turtă, maşina cu radarul poliţiei. A fost zărit cu capul plecat pe valon de doi tineri, care au sunat imediat la 112.

După mai multe peripeţii (câţiva colegi au încercat să-l scape trimiţându-l să se odihnească), povestea a ajuns la urechile adjunctului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

O armată de poliţişti a plecat în căutarea colegului beat. L-au găsit şi i-au pus fiola. Avea o concentraţie de 0,81 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Imediat după ispravă, agentul s-a internat la un spital de Psihiatrie, aflându-se acum în concediu medical.

La câteva zile distanţă, agentul Marius Boboc, aflat la volanul uneia dintre maşinile Poliţiei oraşului Broşteni, a intrat cu autoturismul într-un podeţ şi a dispărut de la faţa locului.

Adus mai mult cu forţa la sediul poliţiei, tot după o sesizare venită din partea unor oameni simpli, care au sunat la 112, agentul, în stare avansată de ebrietate, şi-a luat la rost mai toţi colegii, s-a dat într-un spectacol ieftin şi a refuzat sub orice chip să sufle în alcooltest.

Soarta ambilor urmează să fie hotărâtă de Consiliul de Disciplină al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii, verificaţi cu alcooltestul la prima oră a dimineţii.
 Vizualizări articol: 1082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Poliţiştii, verificaţi cu alcooltestul la prima oră a dimineţii3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Praf in ochi trimis de
(11 ian 2008, 11:02:59
Asta-i asa de ochii lumii. De ce nu si-au verificat colegii seara de exemplu ?

Statistic vorbind lumea bea dupa ora 13.00 !

2.   Sigur ca da... trimis de
(11 ian 2008, 11:38:01
...majoritatea politisti, dar si pompieri si jandarmi.... mai ales jandarmii si pompierii ...sa va zic eu pe care sa ii controlati?
3.   Foarte bine! trimis de
(11 ian 2008, 11:47:22
Foarte bine ca se fac astfel de teste ,..dar ma gandesc cand o sa faca si testari printre cei care lucreaza la birouri si care nu au contact prea mare cu noi cetateni,aia ascunsi prin "hartii" ,cica,...care ii vezi pe la ora 12-13 ca merg la alimentara de vis-a-vis baga 2-3 rachie apoi se intorc la munca....aia din strada ii injura toata lumea si ii kaka dar aia de la birouri fac ce vor....Mare atentie si acolo domnilr ofiteri care va ocupati cu asemenea contraoale!
4.   Informare trimis de
(11 ian 2008, 12:47:14
Ma intreb daca nu s-au informat, asa, ca intre colegi unii pe altii?
5.   ...... trimis de
(11 ian 2008, 13:20:04
Fantastic,extraordinar......am mai inghitit un ,,HAP"
6.   Nedumeriri trimis de
(11 ian 2008, 13:45:31
Daca vor sa stie situatia alcolistilor din politie, controlatii la sfirsitul programului si pe politistii de la rural, acolo se consuma alcol in cantitati industriale.
7.   Asta da control trimis de
(11 ian 2008, 13:49:01
dar pe astia de la politia rutiera din municipiul Suceava si din alte municipii si orase cine ii controleaza? ca astia am auzit ca sunt militzieni problema? toata lumea stie de fapt ce e cu majoritatea militzienilor... mai sunt printre ei si baieti buni... dar daca i-ai lua pe toti la puricat ti-ai pune mainile in cap. au averi pe care nu le-ar putea justifica doar cu salariul de bugetar. ei asa nu ar bea in timpul serviciului, insa vine unul, altul, care ii invita si ii cinstesc pe la diferite localuri... era bun daca se facaea controlul asta la restaurantul Nistru... sau la bomba aia clandestina din spate de la alimentara din Areni... acolo e cuibul de viespi... tot militzieni au ramas.hai pa!!!

8.   Pulitistii!!!!! trimis de
(11 ian 2008, 14:10:54
Ce wa,n-are si ei dreptul la una mica??!!Voi nu vedeti ce frig este afara??!!Doar spagile-i mai incalzesc un pic!!Si unde nu pica,cade!!!Tot asa, pulitistilor!!
9.   Stiu eu? trimis de
(11 ian 2008, 15:48:35
Oare nu au fost anuntati inainte de acest control?Asa se facea si pe vremea lui Ceausescu si se practica si in ziua de azi.Am vazut asta cu ochii mei dar nu cu politia lucrez la o firma de distributie si controalele de la ITM sau protectia consumatoruli sunt anuntate din timp sa nu cumva sa se gaseasca nereguli.
10.   "BRAVO!!!!!!!...... trimis de
(11 ian 2008, 16:34:28
WAUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! ITI VINE SA CAZI JOS CAND AUZI DE ASA STRATEGII NICI APOSTOLI LUI HRISTOS N-AU FOST ASA CUMINTI.
11.   Vrajeala , Controlul a fost anuntat cu 2 zile inai trimis de
(11 ian 2008, 16:45:13
interesant
12.   Abureala pentru fraieri trimis de
(11 ian 2008, 17:00:40
ce s-a scris este o mare minciuna regizata pt a mai spala imaginea borata a MI

interesant ar fi sa fie testati si gramatical ori poate o problema de matematica de clasa a -IV - a caci cu siguranta se uita ca animalele la ula saracului,

- personal mie greata de MI, si ar trebui sa se gandeasca si ei la cat sant de jalnici

12.1  RE: Abureala pentru fraieri trimis de
(12 ian 2008, 11:01:28
aveti o mentalitate foarte proasta!...pai daca ii testeaza nu e bine ,daca nu ii testeaza iatr nu e bine,daca ii testeaza si nu gasesc pe nici unu nu e bine,daca ii teseteaza si gasesc 2-3 iar nu e bine ce de nu`s mai multi....frustratilor....nereu voastra in viata si mintea bolnava de invidie va face sa fiti atat de frustrati!
13.   Alcool trimis de
(11 ian 2008, 18:27:36
praf in ochi acest articol...se bea de se stinge dar la alte ore domnilor
14.   Da si maturatorii sunt verificati trimis de
(11 ian 2008, 19:53:54
Oare numai subofiterii sunt cei care beau?Cred ca sunt unii cu umerii grei care dupa 2-3 strapazane ii iau la p___a pe cei mici.Li se pare ca stau degeaba.Dar cei din strada subofiterii cand sunt vazuti, prima reactie a omului de rand e sa-i injure nestiind ca ei sunt cei care aduc lauri sefilor ca peste tot "prostul trage iar desteptii culeg roadele".Oare toti cei din cadrul MApn si MI sunt o liota de betivi? Sa stam stramb ca betivul si sa judecam drept.
15.   Asa este ;SE BEA trimis de
(11 ian 2008, 20:39:04
eu stiu ca se bea nu numai in crasma din spatele alimentarii de vizavi de politie,ci si in sediul politiei.nu pot spune exact cu cine si in ce birou am baut ,dar daca s ar face un control in biroul unui superior veti gasi sticle de bautura si pahare.poate va vine greu sa credeti .eu am baut in biroul unui astfel de superior.de control s a stiut .cine pica,pica pt ca a deranjat pe cine nu trebuia,nu pt. ca intr adevar a fost control.sunt incompetenti,aroganti ,unii chiar sub limita de inteligenta acceptata pt postul ocupat,corupti,.....e rau ca suntem protejati de oameni ca astia.unii intra copii cu ganduri bune in politie,dar sunt stricati la chefurile lor de la localul de la Icar(iazul) si locatiile pe care le stiu eu bine.Garda bea fratilor si isi bat joc de noi.ma pis pe ei de militieni.doar sefii daca vor fi oameni onorabili si vor fi duri in luarea deciziilor cu subalternii lor ,se va schimba ceva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Terină de praz cu brânză 1,3kg praz200g roşii3 linguri ulei de măsline2 cepe verzi1 leg. pătrunjel500ml apă50g (10 foi) gelatină250g telemea (preferabil de capră)sare, piperSOSUL: 4 linguri ulei de măsline2 linguri oţet de mere1/2 linguriţă piper proaspăt măcinat½... Citeşte