Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2008 - Anul XIII, nr. 8 (3689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoaţa de cruci

Pensionară cercetată pentru profanare de morminte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O pensionară din oraşul Siret s-a ales cu dosar penal pentru profanare de morminte, după ce a fost prinsă furând cruci din cimitirul greco-catolic din localitate.

Deşi poliţiştii încercau să dea de urma hoaţei de cruci de aproape o lună, aceasta a fost identificată abia în urmă cu două zile, în urma unei capcane puse de oamenii legii.

Toată povestea a început spre sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, atunci când un tânăr din Siret, Paul Ş. (30 de ani), a reclamat la Poliţie că persoane necunoscute au furat crucea din lemn de pe mormântul mamei sale.

Poliţiştii şi-au dat seama că ceva necurat e la mijloc când acelaşi tânăr a revenit la Poliţie şi a spus că a pus o nouă cruce de lemn la mormântul mamei sale, dar şi aceasta a fost furată.

Poliţiştilor li s-a părut curios faptul că, deşi în cimitir erau sute de cruci de lemn, hoţul alegea să profaneze numai mormântul respectiv. Pentru a pune mâna pe hoţ, poliţiştii au luat o nouă cruce din lemn pe care au dat cu praf criminalistic (care nu poate fi observat cu ochiul liber) şi au pus-o la mormântul mamei reclamantului.

Fosta profesoară, internată la Psihiatrie  

La începutul acestei săptămâni, Paul Ş. a venit iar la Poliţie şi a spus că şi cea de-a treia cruce a dispărut în mod misterios.

Oamenii legii au decis atunci să-i aducă la sediul Poliţiei Siret pe toţi indivizii pe care-i aveau pe lista suspecţilor în acest caz.

Printre aceştia, şi o fostă profesoară, Greti C., în vârstă de 57 de ani, pensionară. În momentul în care i-a venit rândul la verificat, pensionara a fost găsită pe mâini cu praf de culoare fluorescentă.

În faţa probelor evidente, femeia a recunoscut că ea a luat crucile din lemn, motivând că în acel mormânt se află corpul neînsufleţit al unui copil nebotezat, care nu merită să aibă cruce la căpătâi.

Cum femeia avuse în trecut afecţiuni psihice, poliţiştii au internat-o în Spitalul de Psihiatrie din Siret, pensionara urmând a fi expertizată psihiatric.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensionară cercetată pentru profanare de morminte.
 Vizualizări articol: 1633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pensionară cercetată pentru profanare de morminte5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legati-o !!! trimis de
(11 ian 2008, 15:01:14
Legati-o oameni buni ca sa nu se mai intample inca o nenorocire ca cea de la Carlibaba.
2.   Hmmm trimis de
(12 ian 2008, 10:45:01
e profa de franceza?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Terină de praz cu brânză 1,3kg praz200g roşii3 linguri ulei de măsline2 cepe verzi1 leg. pătrunjel500ml apă50g (10 foi) gelatină250g telemea (preferabil de capră)sare, piperSOSUL: 4 linguri ulei de măsline2 linguri oţet de mere1/2 linguriţă piper proaspăt măcinat½... Citeşte