Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2008 - Anul XIII, nr. 8 (3689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dans periculos

Patron de discotecă, acuzat că îşi electrocutează clienţii problemă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi tineri din Fundu Moldovei îl acuză pe proprietarul discotecii din comună că i-a agresat, folosindu-se de un electroşoc şi un baston telescopic cu arc.

Tinerii şi rudele acestora spun că patronul discotecii nu este la prima faptă de acest gen, şi alţi tineri din comună fiind „curentaţi” de respectivul.

Tinerii agresaţi spun că au fost luaţi la bătaie de patronul discotecii cu pricina, Emil Şandru, duminică dimineaţă, în jurul orei 3:00.

Poliţiştii din comună au confirmat că în acea dimineaţă, la discoteca lui Şandru, aflată la aproximativ 30-40 de metri de şcoală şi de biserică, a avut loc un scandal şi că acesta, precum şi mai mulţi tineri, au fost implicaţi într-o încăierare, împrejurările în care toţi aceştia şi-au împărţit pumni urmând a fi stabilite cu exactitate în urma cercetărilor.

La „dans” cu patronul, apoi la spital

Din primele date de anchetă, se pare că scandalul a pornit în discotecă, între doi tineri din sate diferite. În horă, a intrat şi patronul Şandru, care i-a scos pe tineri afară din discotecă.

Scandalul a continuat şi în faţa localului, în bătaie intervenind şi mai mulţi tineri. Scandalagiii şi-au împărţit pumni şi picioare cu nemiluita, lucrătorii postului de poliţie din comună urmând să stabilească ce şi cum s-a întâmplat şi cine se face vinovat.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, mai mulţi tineri erau cu feţele pline de sânge şi ochii învineţiţi. Câţiva dintre aceştia au fost duşi la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc pentru acordarea primului ajutor.

Cel mai grav dintre ei era un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitate, Andron-Iulian Cocîrţă, care a fost diagnosticat la internare cu traumatism cranio-cerebral şi cranio-facial acut deschis, plăgi şi traumatisme multiple.

Atât el, cât şi alţi trei tineri, au depus zilele următoare reclamaţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, reclamându-l pe patronul discotecii de agresiune.

„Au vrut să mă anihileze şi am fost nevoit să mă apăr”

În plângerea lor, tinerii au spus că Emil Şandru i-a electrocutat, după care i-a luat la bătaie cu bastonul metalic.

De cealaltă parte, însă, patronul incriminat recunoaşte că i-a lovit, dar doar pentru a se apăra.

„Eu i-am scos afară din discotecă, pentru că sunt şi om de ordine. Afară au vrut să mă anihileze şi am fost nevoit să mă apăr. Electroşocul l-am luat de curând, de la Suceava. Îl folosesc mai mult pe post de lanternă, că are şi un bec la capăt, iar bastonul ăla l-am luat de la unul dintre ei, în momentul în care a vrut să mă lovească. Eu doar m-am apărat...”, a declarat Emil Şandru.

Poliţiştii vor să închidă discoteca

Una peste alta, Poliţia va trebui să lămurească ce s-a întâmplat cu exactitate în acea dimineaţă în faţa discotecii din Fundu Moldovei şi să-i tragă la răspundere pe cei vinovaţi.

Potrivit şefului Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, subcomisarul Dan Apopei, în urma scandalului de la sfârşitul săptămânii trecute, mai mulţi tineri, precum şi patronul Emil Şandru, sunt învinuiţi într-un dosar penal, în care se fac cercetări pentru vătămare corporală, loviri şi alte violenţe, precum şi distrugere. După ce vor fi identificaţi toţi participanţii la scandalul de duminică dimineaţă, poliţiştii îi vor pune sub acuzare şi pentru ultraj contra bunelor moravuri.

„Vom propune închiderea localului respectiv. Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, ne permite acest lucru”, a declarat, ieri, Apopei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patron de discotecă, acuzat că îşi electrocutează clienţii problemă.
 Vizualizări articol: 1470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 7 voturi
Patron de discotecă, acuzat că îşi electrocutează clienţii problemă3.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fapte murdare si urate trimis de
(11 ian 2008, 13:12:42
de mult timp aceasta unitate trebuia inchisa nu face bine nimanui .multi tineri vin in aceasta disco-teca.si fac tot felul de prosti .batai de tot felul foarte multi beau fac sex in masini pe linga biserica si apoi merg bauti la v olan .de vina sant cei de la pol .vadul -mol. ca nu opresc odata minunea din sat.poate mai san t oameni care vreau sa se odihneasca .au mai fost reclamati dar degeaba.stop nu face bine la tineret.
2.   Vadu moldovei, trimis de
(11 ian 2008, 14:56:14
te rog sa fii atent ce comuna scrii,nu Vadu moldovei, ci Fundul Moldovei,

Este o diferenta nu?La discoteca de la vadu mold nu se intampla asa ceva!!!!!
3.   Eu trimis de
(11 ian 2008, 16:26:42
Bine le-a facut la tarani k dak nu-i curentezi dracii se bat pana nu mai pot...

Se stie k romanii stiu numai d frica... dak nu le dai nu se astampara...

domnul patron isi apara discoteca si altceva n-are ce sa le faca la ciobani decat sa-i bata....
4.   O schimbare trebuie! trimis de
(11 ian 2008, 23:51:08
Decizia politistului este una corecta. Discoteca trebuie inchisa si schimbate multe lucruri acolo incepand cu toaleta,balconul....plus impuse unele reguli pentru tineret.

Fiind mereu un local aglomerat ar trebui sa existe in permanenta o autoritate in zilele de discoteca.

Cunosc persoana din foto si imi pare rau sa -l vad in aceasta postura. Bataile trebuie oprite din timp nu dupa ce sunt"umpluti de sange"!

Nu sunt ciobani toti clientii si problemele nu se rezolv cu electrosocul!
4.1  RE: O schimbare trebuie! trimis de
(12 ian 2008, 20:14:33
Sper ca cu aceasta ocazie o sa-i poata inchida odata pentru totdeauna discoteca asta.Suntem satui de atita bataie............Si eu cunosc persoana din foto si mi se pare ca nu merita asa ceva.Sperem sa se faca ceva ca sa se termine odata........
5.   Asa le trebuie trimis de
(13 ian 2008, 18:24:54
patronul are dreptate sa ii curenteze...asa le trebuie dak beau si nu se controleaza...patronul trebuie sa faca ordine acolo iar dak aia nu au inteles de vb buna lasa sa-i curenteze..k poate asa o sa se invete minte....in discoteca aia merg multi si toti trebuie sa suporte niste nebuni cum se bat si fac scandal..normal k patronul a reactionat....Nu sunt deacord cu violenta dar in unele cazuri altfel nu se poate..iar asta este unul din cazuri!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Terină de praz cu brânză 1,3kg praz200g roşii3 linguri ulei de măsline2 cepe verzi1 leg. pătrunjel500ml apă50g (10 foi) gelatină250g telemea (preferabil de capră)sare, piperSOSUL: 4 linguri ulei de măsline2 linguri oţet de mere1/2 linguriţă piper proaspăt măcinat½... Citeşte