Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2009 - Anul XIV, nr. 57 (4043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Manichiură perfectă cu unghii false

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă doriţi să aveţi unghii lungi, frumoase şi perfect conturate, nu ar fi rău să luaţi în calcul posibilitatea de a vă pune unele false.

Există câteva tipuri de unghii false, fiecare dintre acestea putând fi adaptat pretenţiilor oricărei doamne sau domnişoare, întrucât oferă o varietate de culori, forme şi modele. Unghiile false oferă oricui şansa de a avea în fiecare zi o manichiură perfectă şi, în plus, sunt soluţia ideală pentru acelea dintre dumneavoastră care obişnuiesc să-şi roadă unghiile.

Unghiile false prezintă o serie de avantaje care nu sunt deloc de neglijat. În primul rând, oferă o varietate de modele şi culori pe care cu greu o egalează munca unei pricepute manichiuriste. Apoi, acest truc aplicat de cosmeticiene maschează cu succes unghiile scurte şi fragile şi chiar vă pot ajuta să scăpaţi de neplăcutul obicei de a vi le roade. În plus, unghiile false nu se rup aşa de uşor şi favorizează menţinerea ojei pentru mai mult timp.

Din păcate, există şi dezavantaje. Dintre acestea, cel mai grav ar fi acela că substanţele chimice folosite la fabricarea şi lipirea acestora pot cauza reacţii alergice. În plus, dacă nu sunt aplicate sau scoase corespunzător, pot afecta sănătatea unghiilor naturale, existând posibilitatea apariţiei unei infecţii bacteriene, iar întreţinerea lor poate costa destul de mult.

 

Unghiile acrilice

Unghiile acrilice sunt cel mai des folosit tip de unghii false, pentru că sunt foarte rezistente. Acestea trebuie întotdeauna lipite direct pe cele naturale, cu ajutorul unei substanţe speciale. Aplicarea şi scoaterea unghiilor acrilice necesită foarte mult „antrenament” şi practică, prin urmare este de preferat ca aceste operaţiuni să fie efectuate de un specialist.

Puteţi aplica unghii false de orice lungime şi orice culoare, care cu siguranţă vor rezista mai mult decât orice fel de ojă pictată pe unghiile naturale. Dacă decideţi să faceţi acest pas, e bine să ştiţi că va fi nevoie să le întreţineţi: unghiile acrilice trebuie „umplute” la două-trei săptămâni, pe măsură ce cresc cele naturale.

Multe doamne evită să recurgă la acest truc de înfrumuseţare, considerând că unghiile false afectează sănătatea şi calitatea celor naturale, dar asta nu este o ipoteză general valabilă. Dacă unghiile acrilice sunt aplicate şi scoase corect de un profesionist, cele naturale nu vor avea de suferit.

 

Unghiile pe bază de gel

Acestea sunt făcute în general din gel acrilic şi sunt potrivite pentru doamnele şi domnişoarele care vor să obţină un aspect mai natural al mâinilor. Manichiurista va aplica gelul acrilic peste unghia naturală şi va trata acest gel cu lumină ultravioletă. Din păcate, unghiile pe bază de gel nu sunt la fel de rezistente şi durabile precum cele acrilice. Există două feluri de unghii false de gel: unele folosesc lumina ultravioletă, celelalte nu, dar ambele tipuri pot fi aranjate în formele şi stilurile dorite.

Ceea ce trebuie să ţineţi minte este faptul că unghiile din gel nu se îndepărtează cu uşurinţă, ci sunt pilite treptat pe măsură ce unghiile naturale cresc. Cel mai mare avantaj al acestui tip de unghii este acela că nu trebuie „umplute” la fel de des precum cele acrilice.

 

Unghiile solare

Mai există şi al treilea tip de unghii false. Este vorba de aşa-numitele unghii solare, care sunt asemănătoare cu cele acrilice, dar sunt fabricate dintr-un produs diferit, fiind de obicei un fel de unghii acrilice albe sau roz. De multe ori, unghiile solare aplicate conferă aspectul unei manichiuri franţuzeşti perfecte. Ca în cazul celor acrilice, şi acestea trebuie „umplute” o dată la trei săptămâni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manichiură perfectă cu unghii false.
 Vizualizări articol: 5939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Manichiură perfectă cu unghii false5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei