Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2014 - Anul XIX, nr. 221 (5730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Spectacol total

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Când vezi 23 de goluri în numai 3 meciuri într-un interval de vreo 30 de ore, zău că te poţi declara mulţumit. Iar dacă din cele 23 mai şi poţi selecta vreo 3-4 pentru categoria „spectacol total”, fericirea nu-i departe. Cronologic, primul show a aparţinut, desigur, Real-ului meu. Nu-i la îndemâna oricărei echipe să înscrie de 8 ori într-un meci, ba şi în deplasare. S-ar putea presupune, de către cine nu a văzut meciul, că replica gazdelor, Deportivo La Cornuna, a fost nulă. Nu-i deloc aşa, dovadă că Depor a şi înscris de 2 ori, scorul final fiind de 2-8. Real-ul însă pare cuprins de o frenezie ofensivă, sau mai degrabă demenţă, toată lumea din teren având o singură preocupare: să înscrie goluri, cât mai multe. De aceea, apărarea este ca şi inexistentă, în orice formulă ar încerca Ancelotti, cu sau fără Pepe, cu sau fără Varane, sau Marcelo, sau Coentrao. Cu sau fără oricare din ei, Real continuă să ia goluri prosteşti, de râsul lumii, cum au fost cele 4 luate de la Real Sociedad în etapa a 2-a. Dar şi cele 2 de la Deportivo. Rămân însă în memorie bijuteriile reuşite de Ronaldo cu capul ori de James Rodriguez, ambele candidate deja la golul anului. Cum tot în această categorie trebuie inclus şi cel reuşit de Di Maria. Din nefericire, pentru Manchester, că la Real nu mai încăpea de Kroos. A fost o bijuterie de execuţie, un lob peste un portar rămas siderat de ceea ce-i fu dat să vadă. Dar nici măcar unul din aceste goluri nu poate concura cu şanse la golul anului, după execuţia aia nebună, un soi de... voleu cu călcâiul (!) nu foarte puternic, dar atât de surprinzător, încât portarul efectiv a paralizat, privind mingea cum se scurge. Un plonjon ar fi rezolvat faza, dar pe cuvânt de onoare că nu merita să-l facă. Şi nu l-a făcut. Astfel încât lui Ibrahimovici, marele artizan al golurilor din poziţii şi cu execuţii imposibile îi mai rămân doar vreo două luni pentru a încerca o chestie şi mai şi.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol total.
 Vizualizări articol: 1274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Spectacol total4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei