Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 sep 2014 - Anul XIX, nr. 215 (5724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu mai înţeleg sportul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
De ceva vreme am fost martor al unor întâmplări în sport pentru care, oricât m-am străduit, n-am găsit explicaţii cât de cât plauzibile. Am să trec în revistă câteva dintre ele, cele mai recente, petrecute în cursul săptămânii trecute. A fost mai întâi, chiar luni, finala de la Flushing Meadow, în care s-au întâlnit Nishikori şi Cilic. Dacă ai fi pariat înaintea turului întâi pe prezenţa în finală a oricăruia dintre cei doi, mai întâi ai fi fost considerat nebun, iar la urmă făceai sigur avere. Pariind pe amândoi, cred că FBI ar fi deschis o anchetă internaţională la aflarea finaliştilor, cu implicarea directă a pariorului şi a casei de pariuri care fi acceptat nebunia. Tot atunci, în capătul celălalt de lume, la Shanghai, în Masters-ul de snooker al Chinei, Ronnie O'Sullivan pierdea cu 4-5 în turul I la un Nimeni cu acte. Aici, hai, există cumva o explicaţie, legată de relaţia cu totul stranie dintre Ronnie, pe de o parte, şi China şi chinezii, pe de altă parte. Dacă aţi uitat despre ce-i vorba, căutaţi online celebrele sale conferinţe de presă de la prezenţele sale anterioare acolo. Oricum, dacă tot s-a dus, nu văd de ce s-a cărat atât de repede. Tot în categoria enigme, dar din cele „de bine”, se înscrie victoria de alaltăieri a lui Valentino Rossi, prima din sezonul curent, precedenta fiind înregistrată în aprilie 2013!... şi singura din sezonul trecut. Hai să trecem şi la fotbal, unde nici nu mai e nevoie să comentăm cum naiba poate să ia bătaie Portugalia de la Albania ori Olanda de la Cehia. Dar parcă şi mai ciudat e ceea ce se întâmplă prin bătătura noastră. Astfel, echipa care s-a calificat entuziasmant în Europa League, Astra, joacă din ce în ce mai prost, înfrângerea ei la scor în faţa CFR Cluj având darul de a ne speria niţeluş la gândul că urmează să dea piept cu băieţii ăia din Zagreb care au distrus Petrolul. La final, cea mai de neînţeles întâmplare din toate: debutul în forţă al Rapidului Suceava, care acum puţine luni era... să nu mai fie! Aşa cum evoluează, chiar ne dă speranţe într-o a treia promovare a Sucevei în Divizia A, care ar fi nu doar inexplicabilă, ci de-a dreptul uluitoare. Doamne ajută!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu mai înţeleg sportul.
 Vizualizări articol: 1299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Nu mai înţeleg sportul5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei