Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2014 - Anul XIX, nr. 72 (5581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Crispaţii şi relaxaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am avut la mijlocul acestei săptămâni două meciuri importante: semifinalele Cupei României, în care s-au întâlnit patru echipe considerate a fi printre cele mai bune ale momentului, şi care, cel puţin declarativ, se arată interesate de cupele europene. Cele două meciuri, din indiferent ce unghi le-am privi (calitatea jocului, implicare, spectacol etc.) nu au fost pur şi simplu diferite, ci s-au bătut cap în cap. Meciul Petrolul - Astra a fost unul de trecut la categoria „nu faceţi ca ei”, în care nişte băieţi de o apatie nemaipomenită măsurau timpul rămas până să se termine corvoada la care păreau supuşi cu totul împotriva voinţei lor. Păreau cu toţii să fi fost siliţi să piardă vremea pe iarbă în timp ce barurile şi cluburile îi aşteptau, nedumerite de absenţa lor. Ei pozau cumva, minunând aproape convingător îndârjirea, dar li se citea pe feţe şi în priviri că li se rupe fix în paişpe de ce se petrecea pe gazon. Ba chiar, mi-a spus-o un om competent prezent în tribună, una din echipe, Astra, se străduia să nu pună nici măcar o dată în pericol poarta celeilalte, astfel că ori de câte ori se ivea ocazia unei pătrunderi, mingea era trimisă de-a latul şi înapoi. Ăilalţi nu voiau nici ei nimic, părând oarecum încurcaţi la gândul că vor fi trimişi în finală cam împotriva voinţei lor. Celălalt meci, cum spuneam, a fost exact opusul ăstuia: s-a jucat de-a dreptul exuberant, pe lângă cele 7 goluri mai existând un număr cel puţin egal de ocazii clare, ratate cu dezinvoltură mai ales de stelişti. Am văzut fotbal frumos şi relaxat, exact aşa cum ar trebui să fie de fiecare dată în Cupă. Chestia e că nici prea multă relaxare nu-i tocmai productivă, cel mai bun exemplu fiind domnii portari, care au luat goluri de la cine a vrut şi de la cine n-a vrut. Ceva îmi spune că după aşa un joc vor mai avea de aşteptat ceva vreme până să prindă contractele alea la echipele mari care cică erau bine reprezentate prin tribuna oficială. Nu-i nimic, e nevoie de portari şi la Ludogorets, nu doar la Manchester City, Barcelona ori Fiorentina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crispaţii şi relaxaţii.
 Vizualizări articol: 2323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Crispaţii şi relaxaţii5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei