Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 299 (5506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mult zgomot pentru puţin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se pare că am susţinut o cauză pierdută atunci când speram într-o împărţire a punctelor între Steaua şi Astra. Era un obiectiv peste puterile actuale ale echipei „giurgiuvene”. Chiar şi acest ultim punct este o realizare în sine, obţinut mai cu seamă pentru că Steaua a ales să joace pragmatic, adică nespecific gestiunii Reghecampf. Dar ce mai freamăt, ce mai zbucium pentru o greşeală banală a arbitrului! Despre căderea lui Piovaccari în acel duel, am de spus două lucruri: pe de o parte, chiar dacă italianul a accentuat căderea, a fost fault (pentru aşa ceva s-a dat penalty în aceeaşi seară, la Cagliari-Napoli!), pe de altă parte, ca şi la croşeul lui Kapetanos, nu e relevant! Un antrenor adevărat, care aspiră la progres, nu aruncă toată vina în cârca arbitrului pentru un fault neacordat la limita careului advers, pentru că tot restul echipei sale se afla în spatele mingii şi, cu toate acestea, n-a putut stopa contraatacul care a dus la deschiderea scorului. Dacă aş fi antrenor, sub cuvânt de onoare, aşa le-aş spune jucătorilor: ok, a greşit arbitrul, dar voi ce „puncte-puncte” aţi făcut?! Iar în locul punctelor aş fi folosit exact cuvintele alea pe care le înţeleg toţi fotbaliştii...

Ca antrenor, Reghecampf e remarcabil. A irumpt, surprinzându-ne pe toţi. A avut şansa să joace în Germania şi a ştiut să fure meserie. Dar, ca om, e genul manelist. De-aia şi-a şi permis să transforme un manelist obscur în oficial al Stelei! Drept dovadă, ca o caracteristică a tagmei, Reghecampf funcţionează numai stimulat de duşmani. Pe antrenorii care nu l-au votat în ancheta Gazetei îi etichetează dur, în schimb se întreabă retoric de ce ar trebui să-i dea explicaţii lui Chiricheş pentru că nu l-a votat în clasamentul celor mai buni jucători! Păi... nu acelaşi lucru l-ar putea pretinde şi antrenorii care nu l-au votat?! Iată, două măsuri în chestiuni similare.

Revenind la urmările acestui ultim rezultat de egalitate, Astra va petrece iarna pe primul loc, cu avantajul pur psihologic care decurge din asta. Căci restanţele pe care le are Steaua cu greu vor putea fi ratate! Avem în faţă un retur cu o mare favorită, Steaua, şi două pretendente: la una îşi pune amprenta patronul (Niculae), la cealaltă antrenorul (Contra). Cine va avea câştig de cauză?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mult zgomot pentru puţin.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mult zgomot pentru puţin5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei