Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 122 (5329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


La vorbe îi batem

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În zilele sfârşitului de sezon, la noi şi aiurea, au loc partidele cu adevărat palpitante, jucându-se nu doar punctele, ci efectiv soarta unora dintre echipe, indiferent că e vorba de locurile din faţă care aduc prezenţa în cupele europene, deci bani buni, mai ales într-un fotbal sărăcit de golanii care-l conduc, fie de cele care duc în divizia secundă, un fel de mormânt din care se evadează greu. Pe alte meleaguri, mai sunt şi baraje, de regulă între o echipă de primă ligă şi o alta din cea secundă, care luptă pentru un loc în cea de elită. Am văzut două asemenea meciuri (de fapt 3, că la nemţi a fost tur-retur) în ultima săptămână. Cel din Anglia, desfăşurat pe Wembley, ca orice finală, ba şi cu tribunele arhipline, le-a opus pe Watford şi Crystal Palace. A fost 0-0, prelungiri, 1-0 pentru Crystal după 120 de minute de fotbal nebun, în care au fost cel puţin 20 de faze de poartă, cu şuturi şi parade absolut senzaţionale. Un 1-0 în care au fost faze de gol cât pentru un 7-7 de la noi. Dincolo, în Germania, s-au bătut Hoffenheim şi Kaiserslautern. A câştigat de două ori, cu 3-1 şi 2-1, Hoffenheim. Oricare din aceste 4 echipe ar juca la noi, ar câştiga cam de la 4 goluri în sus în fiecare etapă. Ar rămâne în discuţie doar problema arbitrajelor, ultimele etape de la noi fiind realmente distruse de prestaţiile fluieraşilor, victimele absolute fiind Ion Niculae şi Astra lui, în meciul de duminică, în care am văzut un penalty (plus eliminare!) într-o fază în care jucătorii nici nu se atinseseră. De înţeles reacţia lui Ion Niculae, care parcă nici n-a înjurat cât ar fi meritat ăla cu fluier.  În prelungirea întâmplării, alaltăieri noaptea, pe când Steaua defila, numitul Horia Ivanovici de la Digi l-a sunat pe Niculae. Ăsta venea de la Sala Palatului unde urmărise, zicea el, „un concert încântător şi înălţător de muzică populară adevărată cu Nicolae Botgros şi orchestra”. Moment în care Ivanovici (cerându-şi scuze telespectatorilor) a zis vorba anului: „Păi, domnu' Niculae, nu mai trebuia să mergeţi la Sala Palatului, că dv. Aţi luat bot gros duminică, la Giurgiu!”. Aşa-i că la vorbe suntem campioni mondiali?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La vorbe îi batem.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La vorbe îi batem5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei