Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2012 - Anul XVII, nr. 249 (5154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Conjunctură favorabilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În sfârşit avem şi noi clasamentul complet, fără să mai facem calcule cu parametrii restanţei dintre Dinamo şi Rapid. Deşi eram tentaţi să credem că e rândul lui Dario Bonetti s-o ia pe urmele lui Sabău, iată că alb-roşii s-au setat pe derby-uri, după Pandurii venind rândul Rapidului. Cred că acum câinii privesc cu jind la clasamentul acela imaginar în care se adună şi punctele pierdute cu Bistriţa. Ar fi însemnat doar 5 puncte în spatele Stelei, cu meciul direct care vine peste doar două etape. Oricum, chiar şi de la o distanţă de 8 puncte, o victorie a lui Dinamo în „unicul derby” ar bulversa sezonul de toamnă. La ce fotbal au jucat până acum câinii, asta ar fi sfidarea supremă, certitudinea că fotbalul este tărâmul nimănui. La meciul cu Rapid au scăpat de egalare doar pentru că Pancu nu mai poate duce un meci întreg, acesta neavând prospeţimea necesară pentru a fructifica măcar una dintre cele două ocazii enorme de pe final.

Deocamdată, Steaua, scăpată cu bine de la Târgu Jiu (egalul cu Pandurii fiind un rezultat foarte bun), are un meci interesant în Liga Europa, unul care îi găseşte pe adversarii norvegieni într-o postură ingrată. Molde tocmai a pierdut primul loc în campionatul intern după un egal la a treia clasată, Stromsgodset, altfel un rezultat deloc rău, dar de care a profitat cunoştinţa mai veche a steliştilor, Rosenborg, aceasta luându-i faţa lui Molde la golaveraj. Şi iată că, la doar patru etape de finiş, duminică va avea loc chiar marele derby Molde-Rosenborg. Impresia este că adversara Stelei va sacrifica meciul de la Bucureşti pentru a se concentra pe cel care-i poate asigura titlul în cazul unei victorii. Să recunoaştem, este o conjunctură de care echipa noastră ar trebui să profite cu vârf şi îndesat. Cota pentru victorie este una destul de frumuşică, 1,65, dar foarte probabil aceasta va scădea pe măsură ce apropie ora meciului. Deci motive de optimism ar fi, rămâne să întreprindă şi steliştii ceva mai mult decât flipper-ul de la golul împotriva danezilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conjunctură favorabilă.
 Vizualizări articol: 879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conjunctură favorabilă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei