Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2012 - Anul XVII, nr. 113 (5018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai tari ca englejii!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Mai ţineţi minte scenariul acela pe care îl propusesem în articolul precedent? Da, ăla cu egalitate în trei pe primul loc, la care Steaua avea nevoie de victorie la două goluri cu CFR pentru a ieşi campioană. Ei bine, între timp l-a descoperit şi Prosportul, ca scenariu „perfect posibil”, dar prezentarea lui m-a făcut să mă iau cu mâinile de cap: „NEBUNIE! Final de campionat mai TARE decât cel din Anglia!” Chiar că nebunie... În fine, între timp Vasluiul a bătut la Galaţi şi scenariul se mai ţine de un fir de păr, adică un egal în ultima etapă între Vaslui şi U Cluj. Slabe speranţe. Aud că verdictul de la TAS în cazul derbiului de la Cluj se va da vineri la prânz, adică exact în ziua în care este programată rejucarea. Reclamanţii din Gruia aşteaptă bineînţeles o decizie favorabilă lor, având ca argument forte organizarea proastă a gazdelor, cu un oficial care l-a lovit pe Cadu, dar cum ar fi ca TAS-ul să decidă meci pierdut pentru ambele echipe, luând de bun raportul lui Tudor, cu multiple loviri, lupte fizice şi ce-a mai scris el acolo?! Dacă ar fi făcut şi nominalizări, nu-i vedeam bine pe ceferişti. Sigur, ei îşi văd interesul, dar dacă vor fi deja campioni fără a mai juca meciul cu U, mulţi microbişti i-ar înjura, că doar erau pregătiţi pentru un suspans, vorba ălora, mai tare ca în Anglia!

Până una-alta, fapt este că Steaua-Dinamo aproape că n-a mai avut miză, pentru că Steaua mai poate depăşi Vasluiul în clasament doar în urma unui cataclism fotbalistic. Iar ca să treacă şi de CFR, prea multe piese trebuie să se îmbuce cum trebuie în acest puzzle. Cel mult să prindă un rol de arbitru în ultima etapă.

Pentru a depăşi elegant aceste probleme domestice, să ne îndreptăm puţin atenţia spre finala dintre Chelsea şi Bayern. S-ar putea ca bavarezii s-o ia pe urmele lui Bayer Leverkusen din acel sezon în care a ieşit pe locul doi în Bundesliga, a pierdut pokalul în finală, iar apoi şi Liga Campionilor în faţa Realului lui Zidane. Asta le-a atras atunci aspirinelor porecla de Neverkusen. Bayern a bifat deja primele două contraperformanţe şi acum sper să se pregătească de a treia. Porecla le-am găsit-o mai demult, Bayern Munchausen!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai tari ca englejii!.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai tari ca englejii!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei