Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 apr 2012 - Anul XVII, nr. 98 (5003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


La firul ierbii din peluză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

N-am înţeles nimic din ce s-a petrecut la Madrid. Şi cum s-a întâmplat aceeaşi chestie ca la Barcelona, adică după 2-0 a urmat dezastrul. Nu-i nici o consolare că noi totuşi am câştigat cu 2-1 (chestia e valabilă numai la pariuri, unde se ia în calcul rezultatul după 90 de minute), iar Barcelona a scos doar un egal. N-am nici timpul, nici nervul necesar pentru a scormoni în arhive, dar cred că un pariu pus înaintea semifinalelor, dându-le calificate în finală pe Chelsea şi Bayern, ar fi adus câştiguri fabuloase... iar cel care l-ar fi pus astfel sunt sigur că ar fi fost suspectat de grave tulburări neuronale. Mă întreb dacă pe întreaga planetă o fi existat măcar un singur „nebun” care să fi pariat aşa. Sincer, cred că nu. Vă mărturisesc că la penaltiul ăla de la început nu m-am bucurat, ca unul păţit de prea multe ori. Nu mi s-a părut deloc intenţionat şi, în plus, a venit prea devreme. În fine, 1-0 era scorul minim al calificării, aşa că speram să mi se adeverească pronosticul ăla de 3-0. după alte câteva minute, la 2-0, chiar m-a năpădit fericirea. Mi-am zis că va ieşi cum spusesem. În fond, făcuserăm deja doi paşi din trei. Era momentul forţării şi finalizării operaţiunii „calificarea şi trofeul”. În loc de asta, am văzut un Real blegit brusc, înghesuit în propriul careu şi gâfâind. Nu, nu cred că Mourinho a ordonat retragerea în munţi ori şi pârjolirea holdelor. El este un antrenor defensiv, dar nu cretin. Atunci ce naiba să se fi întâmplat? Cădere fizică n-a fost, dovada fiind că după încă vreo oră şi ceva, în prelungirile ălea de 30 de minute, Real a fost infinit mai proaspătă şi a dominat-o copios pe Bayern. Cred că problema e în capul fotbaliştilor. Nu de la Real, ci de pretutindeni. Exceptându-i, desigur, pe nemţi şi pe englezi. Ăştia, dacă pot să dea 7, chiar le dau. Eventual 8. Ceilalţi, inclusiv ai noştri, îl au parcă în setul de reflexe şi pe cel de a se retrage la 2-0. Economie de efort!? Te umflă râsul: ce mama dracului economie să faci când la capăt te aşteaptă trofeul suprem? Final: înainte de penaltiuri, am ştiut că pierdem. Dar nici în cele mai ale naibii coşmaruri nu visam ca Sergio Ramos să tragă un penalty pe lângă care ăla celebru al lui Beckham din meciul cu Turcia să pară tras la firul ierbii!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La firul ierbii din peluză.
 Vizualizări articol: 786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
La firul ierbii din peluză3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei