Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2012 - Anul XVII, nr. 69 (4974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Alţii care se cred stăpânii jocului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încep să mă îndoiesc că reacţia durilor din galeria Rapidului, la adresa lui Dani Coman, ţine de prostie, aşa cum scriam deunăzi. Poate fi direct ticăloşie. Precum drumul pavat spre iad, şi sindicatele au fost create cu intenţii bune,  contează ce au devenit, amintiţi-vă de Jimmy Hoffa. Aşa şi galeriile astea, au devenit stat în stat. Când i-a chemat Naşu pe lideri la întrevederi, nicicând Sandu Mircea n-a avut un supranume mai potrivit. El era Naşu, iar ăia erau capii de famiglie, pe zone de influenţă. Membrii de pe la periferiile grupărilor se mai sifonează, fie pentru că le e greu să penetreze structurile la vârf, fie pentru că au intrat acolo ca idealişti. Când ziarele de sport aruncă pe piaţă mesaje electronice din partea suporterilor, acestea ar putea fi şi fabricate, pe sistemul ştirilor pe surse din anturaj. Dar măcar cel despre care scria Ştucan are un intens parfum de credibilitate. De fapt, ca să prelungesc comparaţia cu apucăturile mafiote, e ca şi cum Dani Coman n-ar fi acceptat să plătească taxa de protecţie. Hai, doar nu există jucători care practică aşa ceva! Desigur că nu, doar joacă table cu băieţii răi şi pierd cu graţie! De fapt, n-are rost să ne mirăm, chiar şi şefii lui Dinamo îşi plăteau liniştea achitând facturile telefonice ale şefilor de galerie. Şi ăsta a fost doar mizilicul care a transpirat!

Când şofez, am obiceiul să ascult Sport Total FM. Zilele trecute , la emisiunea lui Radu Banciu şi Andi Stănescu, a intrat în direct un peluzăr din facţiunea dură a galeriei Rapidului. Ei bine, acesta a debitat adevărate aberaţii, pe care Banciu, cât e el de Banciu, le-a lăsat să treacă. Cel mai mult m-a iritat aroganţa cu care clama importanţa lui pentru club. Am reţinut că oricine ar pleca de la Rapid, de la jucători şi antrenori la conducători, nu înseamnă absolut nimic, vine altul şi îi ia locul, în timp ce scaunul său din tribună ar rămâne gol dacă fundul său nu s-ar mai prezenta la stadion să îl ocupe! Peluzărul ăsta agresiv chiar credea că dispariţia sa ar opri timpul în loc. Cineva din studio ar fi trebuit să-i spună că cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit. Adevărul e că ăia măcar au fost oameni...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alţii care se cred stăpânii jocului.
 Vizualizări articol: 975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alţii care se cred stăpânii jocului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei