Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2011 - Anul XVI, nr. 275 (4873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cine dă cash cu-mprumut, îl la fiscu’ la ochi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisia de etică înfiinţată la iniţiativa lui Sandu Mircea este una fantomatică, din moment ce nici măcar nu se poate autosesiza! O bătaie de joc în toată regula, inclusiv pentru membrii ei, dar care îşi merită din plin disconfortul din moment ce au pus boticurile la aşa ceva, spre deosebire de unul ca Tolontan, spre exemplu. Această comisie ar trebui să ia în cătare porcăielile, deci inclusiv exprimarea întemeietorului Sandu la adresa reporterilor de pe aeroport, dar mă gândesc că şi împrumuturile de tipul celor dintre familia Sandu şi jupânul Gloriei Bistriţa, Jenel Pădureanu. Căci înainte de DNA, care va avea misiune grea în a demonstra potenţiala fraudă, operaţiunea ţine de etică şi ar trebui să se lase cu spălatul putinei. Eventual la o distanţă comparabilă cu cea până la Miami, după modelul Borcea. Spuneam că va fi dificil de dovedit că suma aceea de 400.000 de euro chiar a existat şi altfel decât în chitanţele alea. Chipurile, banii s-au dat cash, probabil cu sacul. Mai ţineţi minte de ce a fost ridicat domnul Piţi direct de pe aeroport, acum ceva vreme? Pentru că semnase ca martor la cumpărarea de către Gigi Becali a unui teren din Cluj, cu exact suma aia care se afla în celebra valiză! Păi credeţi că se va da la o parte tocmai acum, când e la strâmtoare binefăcătorul său, cel care l-a blagoslovit cu cea mai lejeră şi bine plătită slujbă din România?

Din fericire, ca alternativă la mizeria din fotbal avem fotbalul însuşi. Mai puţin pe la noi, mai mult prin alte părţi. A fost iarăşi un weekend îmbelşugat, cu un meci antologic la Valencia, unde Realul a reuşit să câştige mai greu decât părea în multe momente ale partidei. Ca un „ex” care se respectă, Soldado a fost magistral, inspiraţi cei care au mizat pe el ca marcator. În schimb, cuiul pentru pariori a fost un meci aparent banal, Ajax-Breda. În minutul 84 lăncierii îşi dublau avantajul, 2-0, dar până la sfârşit a mai fost loc de două goluri ale oaspeţilor. Se poate spune că ne-a curăţat Ajax ca pe faianţă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine dă cash cu-mprumut, îl la fiscu’ la ochi.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cine dă cash cu-mprumut, îl la fiscu’ la ochi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei