Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2011 - Anul XVI, nr. 269 (4867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Execuţie de formă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici un meci al echipei naţionale fără dovezi în plus de superficialitate! Cred că Piţurcă, la nivelul său intelectual precar, nici nu şi-a dat seama că declaraţia sa – „stabilisem să bată 11 metri cine se simte în formă” – îi pune priceperea în adevărata lumină. Teoretic, naţionala ar trebui să fie cel mai înalt nivel, cu selecţioner selecţionat (scuze pentru repetiţie) dintre cei mai buni tehnicieni. Şi tocmai aici amatorismul face legea. Nu numai alţi selecţioneri, că aici nici nu are rost să ne comparăm, dar orice antrenor de club care se respectă are o listă de trei jucători care execută loviturile de la 11 metri în timpul regulamentar de joc. Unii, mai scrupuloşi, adaugă şi regula aceea cu jucătorul faultat care iese din discuţie, dar asta să zicem că e relativă. Şi uite aşa, Raţ a vrut să-şi ofere motiv de mândrie personală şi să sărbătorească 80 de selecţii cu gol marcat, dar din totul sau nimic a ieşit nimic. Sigur, sunt cazuri când, în ciuda listei de executanţi, un nebun confiscă mingea şi nu i te mai poţi opune, cum a fost Ganea în 2000, cu Anglia. Dacă greşea atunci, asupra lui apăsa întreaga vină, dar acum, la ratarea lui Raţ, principalul vinovat se află pe bancă. Apropo, Tănase nu se simţea în formă, că doar îşi dorea să explodeze?!

Trecând la meciurile de baraj, observăm că doar la o singură confruntare calificarea se mai află în joc. Bosnia se confirmă nucă tare şi numai uşor nu le va fi portughezilor la retur. Chiar dacă vor începe cu iureş şi vor înscrie, dacă nu vor izbuti să majoreze vor trăi până în ultima clipă cu frica în sân. Ronaldo şi ai lui trebuie să ia aminte la cum a jucat Bosnia la Paris, altfel un „european” fără CR7 nu-i chiar imposibil. O altă dublă la care suspansul s-ar fi putut menţine la retur a fost cea dintre Cehia şi Muntenegru, dar golul doi din secundele finale le conferă cehilor suficientă linişte. La Turcia-Croaţia, umilinţă fără precedent pentru Guus Hiddink, 0-3 acasă! În ciuda aurei sale de infailibil, iată că a fost redimensionat drastic tocmai într-o dispută teoretic echilibrată. În schimb, il nonno Trapattoni se poate bucura din toată inima de această izbândă, dimpreună cu irlandezii săi, după ce acum doi ani mâna lui Henry le furase visul mondial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Execuţie de formă.
 Vizualizări articol: 1061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Execuţie de formă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei