Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 nov 2011 - Anul XVI, nr. 262 (4860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


A fost chiar fotbal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că s-au dus două treimi din meciurile din cupele europene, moment în care cred că putem evalua destul de corect prestaţia de până acum a echipelor noastre. În cea mai importantă competiţie, Champions’ League, ne-am cam terminat treaba, Oţelul reuşind să acumuleze zero puncte din patru meciuri, ceea ce în principiu ne-ar cam scuti de comentarii. Paradoxul este faptul că Oţelul, cel puţin în cele mai grele meciuri ale sale, dubla cu Manchester United, a jucat fotbal. Adică nu s-a dedat la antijoc, încercând, atât cât a putut, să dea o replică în spiritul jocului: ofensiv, avântat, ba chiar şi-a creat şi câteva ocazii bune de gol, ratate doar fiindcă suntem români. E drept că nici Man. United n-a forţat nici un moment, dar nu sunt convins că poate mai mult decât a arătat. În fond, a fost surclasată cu 1-6 pe propriul teren în campionat, jucând cam tot atât cât a făcut-o Galaţiul. Aici, în comparaţia supremă la nivel de club, iese în evidenţă valoarea reală a fotbalului. Iar al nostru aşa şi este: de 0 (zero) puncte. În cealaltă competiţie, Europa League, care se adresează eşalonului al doilea, parcă nu stăm chiar atât de rău, chiar dacă avem deja sigur o eliminată, Rapid, una cu şanse care ţin mai degrabă de hazard, Steaua, şi una care poate să prindă primăvara, Vaslui. Alaltăieri, cele trei au adus un total de 6 puncte, cea mai bună realizare, de mulţi ani încoace, într-o singură etapă. Culmea e că singura care a pierdut e şi cea al cărei joc mi-a plăcut cel mai mult. E vorba de Rapid, care, dacă nu avea un imbecil pe teren (pe care l-a părăsit exact aşa, ca un idiot) şi un amator în poartă, putea să dea lovitura. Steaua a fost cam în aceeaşi situaţie: tot cu un om mai puţin, numai că fiind încă sub efectul excesului de adrenalină acumulată la Ploieşti, a reuşit să câştige, ba şi depăşind momentul ăla greu de tot, când fusese egalată. Sper să se menţină în priză şi pentru ultimele două jocuri, cel cu Schalke fiind cheia calificării. Păcat că alaltăieri nu a fost meciul cu nemţii, că ar fi luat-o sigur. În sfârşit, Vasluiul. Clar cea mai bună dintre toate, demonstrând că se poate şi fără Wesley. Şi chiar că se poate, cu condiţia ca alţi doi fotbalişti adevăraţi, Adailton şi Sânmărtean, să fie acolo. Cred şi sper că Vaslui se va califica, deşi meciul cu Lazio va fi indiscutabil cel mai greu din toate pe care le mai au de jucat echipele noastre.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost chiar fotbal.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
A fost chiar fotbal3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei